Kan ik NLziet kijken op mijn smart tv?

Heb jij een smart tv? Dat komt goed uit! Kijken via de smart tv werkt net zo gemakkelijk als met de NLZIET app voor smartphone en tablet.

 

Met NLZIET kijk je televisie zonder kabel. Ga naar de app store/Smart Hub van jouw smart tv en zoek naar “NLZIET”. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd en bent ingelogd op jouw account, kun je gelijk beginnen met kijken!

 

De NLZIET app is beschikbaar op smart tv’s van Samsung, LG, Panasonic en Philips. De laatste versie van de NLZIET smart tv app met live/replay tv is al beschikbaar voor Samsung Smart tv’s en zal binnenkort ook voor (de laatste modellen van) LG, Panasonic en Philips smart tv’s te downloaden zijn.

 

Samsung: Je kunt de NLZIET app installeren op Samsung smart tv’s vanaf modeljaar 2013.

 

LG: De NLZIET app is beschikbaar op LG Smart tv’s van 2012 tot en met 2016. De nieuwe versie van de NLZIET app zal binnenkort (ook) beschikbaar worden gemaakt voor (de laatste modellen van) LG smart tv’s.

 

Panasonic: De NLZIET app is beschikbaar op Panasonic smart tv’s vanaf 2014. We hopen de nieuwe versie van de NLZIET app binnenkort (ook) beschikbaar te kunnen maken voor (de laatste modellen van) Panasonic smart tv’s.

 

Philips: De NLZIET app is beschikbaar voor Philips smart tv’s vanaf 2014. We hopen de nieuwe versie van de NLZIET app binnenkort (ook) beschikbaar te kunnen maken voor (de laatste modellen van) Philips smart tv’s.

 

Indien je de app niet kunt downloaden in de App Store, maar de software van je tv wel bijgewerkt is, dan is de app helaas niet beschikbaar voor het model smart tv dat je gebruikt.

 

Heb je vragen over het installeren of het gebruik van de NLZIET smart tv app? Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Veel kijkplezier!