Dit zijn de zomer kijktips

NLZIET heeft veel leuke zomerprogramma’s om met het hele gezin, vrienden of alleen te kijken. Het voordeel is dat je NLZIET mee kunt nemen op vakantie. Kijk live en on demand tv in heel de EU. Hieronder vind je een lijst met de beste shows, series en films deze zomer. Probeer 14 dagen gratis of kijk tijdelijk 2 maanden voor slechts 4,95 en kijk al jouw favoriete zomer kijktips.I Want Your Song

Singer-songrapper Snelle presenteert het nieuwe programma I Want Your Song. In deze zangcompetitie gaan acht bekende artiesten op zoek naar een nieuwe hits. Vijf songwriters stappen voor even uit de schaduw en laten hun liedjes te laten horen. Deze artiesten kiezen zijn of haar favoriete nummer en brengen deze gelijk uit.
Kijk elke vrijdag naar I Want Your Song op SBS6 bij NLZIET.


Tour de France

Het is dit jaar de 109e editie van de Tour de France. Naast de Giro d’Italia en Vuelta a España is het een van de 3 grote wielerwedstrijden. Het toernooi zal beginnen in Kopenhagen en eindigen in Parijs. De Tour de France is van 1 juli tot 24 juli te zien op NPO 1, 2 en 3 en Sporza bij NLZIET.


B&B Vol Liefde

De 8 nieuwe, ambitieuze B&B eigenaren zijn er klaar voor! Ze gaan op zoek naar de eeuwige liefde die het rooskleurige leven van de eigenaren nog net wat mooier maakt. Welke Nederlandse kandidaten durven het avontuur in Europa aan te gaan? Kijk elke maandag naar het nieuwe seizoen van B&B vol liefde op RTL 4 bij NLZIET.

Zomergasten

Zomergasten bestaat al sinds 1988. Janine Abbring interviewt bekende Nederlanders. Aan de gasten de taak om hun favoriete kijkavonden samen te stellen en hun gekozen afleveringen uit te leggen.
Kijk vanaf 24 juli naar het nieuwe seizoen van Zomergasten op NPO 2 bij NLZIET.


Meer nieuwe programma’s zien? Lees dan onze blog: Nieuwe programma’s in juli. Hieronder vind je programma’s, series en films die je terug kunt kijken. Bingen maar!


De belofte van Pisa

De film De belofte van Pisa gaat over Sam, een Marokkaanse jongen uit Amsterdam-West. Hij wordt toegelaten tot het Muziek Lyceum zuid. Bij ijssalon Pisa belooft hij zijn oudere broer plechtig dat hij zal slagen voor zijn eindexamen. Maakt hij deze belofte werkelijkheid?


Timboektoe

Isa en haar oudere broer Kars moeten verhuizen naar Frankrijk omdat hun ouders daar een camping willen beginnen. Wanneer de camping eindelijk een beetje loopt krijgt Timboektoe veel concurrentie door een andere luxe camping.
Kijk de film Timboektoe bij NLZIET.


Verliefd op Cuba

Wanneer Loes te horen krijgt dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan, is ze vastbesloten om het huwelijk tegen te houden. In Cuba hervindt Loes echter haar geloof in de liefde, net als haar dochter.


Reizen Waes

Tom Waes reist naar plekken over de hele wereld die de gemiddelde toerist links zou laten liggen. Hij reist de hele wereld rond naar verschillende landen, van Mexico tot Engeland. Kijk alle 8 seizoenen van Reizen Waes bij NLZIET.  


3 op reis

Het team van 3 op reis reist naar de verste uithoeken van de wereld om de prachtigste plekken te laten zien. Kijk alle 15 seizoenen van 3 op reis terug bij NLZIET.


Vakantie in eigen land

Saskia realiseert niet dat haar vader Joep aan de rand van een financiële afgrond staat. Daarom wordt de luxueuze gezinsvakantie ingeruild voor een vakantiereis in eigen land. Kijk deze familiefilm bij NLZIET.


Casper en Emma op jacht naar de schat

Het is zomer en beste vrienden Casper en Emma gaan samen op vakantie naar het strandhuis van opa. Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met een rebus erin. Het kistje blijkt van de Opa van Emma te zijn. Hij heeft het kistje 65 jaar geleden begraven met zijn beste vriend Alfred.


Zomer in Zeeland

Na het overlijden van zijn vrouw, besluit Sjors het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar Zeeland te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering.


Downton Abbey

Downton Abby is een Engelse dramaserie over een aristocratische familie en hun personeel, voor, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog. Kijk alle 6 de seizoenen van de succesvolle serie Downton Abbey terug bij NLZIET.


De geniale vriendin

Lila en Elena groeien op in een volkswijk in Napels in de jaren 50. Ze zijn al van kinds af aan hartsvriendinnen. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Haar beste vriendin Elena mag wel doorleren. Dat zorgt voor botsingen tussen Lila en Elena. Kijk alle drie de seizoenen van De geniale vriendin bij NLZIET.


Kleine Nicolas gaat op vakantie

Het is het einde van het schooljaar. De zomervakantie is eindelijk begonnen. Nicolas, zijn ouders en zijn oma rijden richting de zee en nemen hun intrek in het Beau-Rivage hotel. Hier maakt Nicolas allemaal nieuwe vriendjes. Kijk deze leuke film samen met je familie bij NLZIET.


Kijk live en on demand in heel de EU

Met NLZIET kun je live en on demand tv-kijken in heel de EU. Kijk gemakkelijk jouw zomer kijktips op je tv, laptop, tablet of telefoon op vakantie, onderweg of thuis. Het enige wat je nodig hebt, is internet. Probeer 14 dagen gratis of kijk 2 maanden voor slechts 4,95!