Dit zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje in Argentinië

De deelnemers van Het Perfecte Plaatje gaan de grenzen over en reizen af naar Argentinië. In dit prachtige land voeren zij verschillende opdrachten uit in de strijd om de beste foto. Hieronder staan de acht deelnemers die meedoen aan dit speciale seizoen.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is elke woensdag te zien bij NLZIET. Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct live en on demand.Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek is 49 jaar en bekend van programma’s als Goedemorgen Nederland en RTL Boulevard. Daphne is al 15 jaar gelukkig met 538-dj Wessel van Diepen. Daphne is een echte perfectionist en wil niks anders dan Het Perfecte Plaatje winnen.


Jochem van Gelder

Jochem van Gelder is een radio- en televisiepresentator, zanger, schrijver en acteur. Hij is 59 jaar en vooral bekend door programma’s als Praatjesmakers en Bonje met de buren. Jochem heeft alle seizoenen van Het Perfecte Plaatje gezien en hij gelooft dat hij ook wel kan fotograferen. Zijn vrouw denkt daar iets anders over en verwacht hem binnen een week weer thuis.


Renée Soutendijk

Actrice en icoon Renée Soutendijk is 65 jaar en onder andere bekend van de films Spetters, De Flat en de serie Moordvrouw. Renée is een groot fan van fotografie maar zelf heeft ze meer voor de camera gestaan dan erachter. Dus Renée duikt voor dit programma volledig de diepte in.  


Tim den Besten

De 35-jarige Tim den Besten is programmamaker en presentator. Hij presenteert voornamelijk programma’s voor de VPRO. Hij heeft aan de kunstacademie gestudeerd en mede hierdoor kan hij in creativiteit een kleine voorsprong hebben op de rest.


Babette van Veen

De 54-jarige Babette van Veen is actrice en zangeres. Ze is vooral bekend van haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden en van haar deelname in De Verraders. Het Perfecte Plaatje is voor Babette een droom die uitkomt.


Maurice Lede

Maurice Lede is 36 jaar en een televisiepresentator, bekend van het Klokhuis. Als nieuwe presentator voor 3 op reis heeft hij al genoeg mooie reisfoto’s gemaakt en kent hij Argentinië al. Heeft hij daardoor een voorsprong op de rest?  


Thomas Berge

Zanger Thomas Berge is 32 jaar. Hij is bekend van zijn nummer Alleen Omhoog en zijn deelname aan Expeditie Robinson. Thomas fotografeert alles wat los en vast zit. Het Perfecte Plaatje stond al lang op zijn bucketlist.   


Roxanne Kwant

Roxanne Kwant is 25 jaar en presentatrice en online personality. Ze is bekend geworden door haar werk bij RUMAG en maakt daarnaast video’s op haar YouTube kanaal. Roxanne filmt en fotografeert de hele dag door en maakt elke dag zo ongeveer 50 foto’s van haar twee katten.  


Het Perfecte Plaatje in Argentinië gemist en terugkijken?

Het Perfecte Plaatje in Argentinië is elke woensdag om 20.30u te zien bij NLZIET. Heb je een aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië gemist? Bij NLZIET kijk je de afleveringen reclamevrij terug. Probeer nu één maand gratis en kijk direct.