Deelnemers Het Perfecte Plaatje 2022

Het Perfecte Plaatje is alweer terug met het 7e seizoen! Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen. Het Perfecte Plaatje is vanaf 12 oktober elke week te zien bij NLZIET.

Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar de afleveringen van Het Perfecte Plaatje bij NLZIET.Trijntje Oosterhuis

De 49-jarige Trijntje Oosterhuis is zangeres. Ze maakte deel uit van de groep Ladies of Soul en heeft in 2015 mee gedaan aan het Eurovisie Songfestival. In 2021 speelde ze de rol van Maria in The Passion.


Najib Amhali

Najib Amhali is een Marokkaans-Nederlandse cabaretier. Daarnaast heeft hij ook in meerdere series en films gespeeld en is hij jurylid bij Wie van de 3. Zal Najib’s veelzijdigheid en gevoel voor humor hem verder brengen bij Het Perfecte Plaatje?


Tina de Bruin

Actrice en cabaratière Tina de Bruin is 46 jaar. Tina heeft in verschillende grote Nederlandse films gespeeld en is daarnaast ook bekend van haar sketches en imitaties.


Filemon Wesselink is presentator. Hij werd bekend door de programma’s Spuiten en Slikken en Try Before You Die op BNN. Filemon heeft daarnaast verschillende boeken geschreven. Zijn laatste programma was Filemon en de Complotten waarbij hij ging praten met complotdenkers.


Inge Ipenburg

Inge Ipenburg is 65 jaar. Ze is actrice en vooral bekend van haar rol als Martine Hafkamp in Goede Tijden, Slechte Tijden. Inge is de oudste deelnemer van dit seizoen, maar dat zal haar niet stoppen.


Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper is 32 jaar. Ze begon haar carrière bij BNN. Hier presenteerde ze programma’s als Spuiten en Slikken en 3 Op Reis. Geraldine is in 2020 overgestapt naar RTL waar ze Big Brother en Five Days Inside presenteert.


Maik de Boer

De 61-jarige Maik de Boer is stylist. Hij heeft voor verschillende programma’s en bekende sterren gestyled. Zal zijn kijk voor mode hem helpen bij de fotoshoots? 


Linda Hakeboom

Linda Hakeboom is presentatrice en regisseur. Ze werd in 2020 gediagnosticeerd met borstkanker. Hier heeft ze een online documentaire over gemaakt. Voor deze documentaire heeft ze de Televizier-Ster online video serie gewonnen. Linda heeft dus al wel eens met een camera in haar handen gestaan. Geeft dit haar een voorsprong bij Het Perfecte Plaatje?


Edwin Jonker

Edwin Jonker is (stem)acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol in F*ck de liefde en als Jezus in The Passion van 2019. Tijdens The Passion heeft hij aan Nederland zijn prachtige stem laten horen.


Bente Fokkens

Zangeres en actrice Bente Fokkens is 22 jaar en daarbij de jongste deelnemer van Het Perfecte Plaatje 2022. Als actrice speelde ze een grote rol in Misfit en Kappen! Als zangeres is ze vooral bekend geworden door haar hit Nee is Nee.


Het Perfecte Plaatje gemist en terugkijken?

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30u te zien bij NLZIET. Heb je een aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Bij NLZIET kijk je de afleveringen reclamevrij terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.