Dit zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2022 NLZIET

Dit zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2022

2 november 2022

Het Perfecte Plaatje is alweer terug met het 7e seizoen! Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen. Het Perfecte Plaatje is vanaf 12 oktober elke week te zien bij NLZIET.

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

Trijntje Oosterhuis

De 49-jarige Trijntje Oosterhuis is zangeres. Ze maakte deel uit van de groep Ladies of Soul en heeft in 2015 mee gedaan aan het Eurovisie Songfestival. In 2021 speelde ze de rol van Maria in The Passion.

Najib Amhali

Najib Amhali is een Marokkaans-Nederlandse cabaretier. Daarnaast heeft hij ook in meerdere series en films gespeeld en is hij jurylid bij Wie van de 3. Zal Najib’s veelzijdigheid en gevoel voor humor hem verder brengen bij Het Perfecte Plaatje?

Tina de Bruin

Actrice en cabaratière Tina de Bruin is 46 jaar. Tina heeft in verschillende grote Nederlandse films gespeeld en is daarnaast ook bekend van haar sketches en imitaties.

Filemon Wesselink

Filemon Wesselink is presentator. Hij werd bekend door de programma’s Spuiten en Slikken en Try Before You Die op BNN. Filemon heeft daarnaast verschillende boeken geschreven. Zijn laatste programma was Filemon en de Complotten waarbij hij ging praten met complotdenkers.

Geraldine Kemper

Presentatrice Geraldine Kemper is 32 jaar. Ze begon haar carrière bij BNN. Hier presenteerde ze programma’s als Spuiten en Slikken en 3 Op Reis. Geraldine is in 2020 overgestapt naar RTL waar ze Big Brother en Five Days Inside presenteert.

Maik de Boer

De 61-jarige Maik de Boer is stylist. Hij heeft voor verschillende programma’s en bekende sterren gestyled. Zal zijn kijk voor mode hem helpen bij de fotoshoots?

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom is presentatrice en regisseur. Ze werd in 2020 gediagnosticeerd met borstkanker. Hier heeft ze een online documentaire over gemaakt. Voor deze documentaire heeft ze de Televizier-Ster online video serie gewonnen. Linda heeft dus al wel eens met een camera in haar handen gestaan. Geeft dit haar een voorsprong bij Het Perfecte Plaatje?

Edwin Jonker

Edwin Jonker is (stem)acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol in F*ck de liefde en als Jezus in The Passion van 2019. Tijdens The Passion heeft hij aan Nederland zijn prachtige stem laten horen.

Bente Fokkens

Zangeres en actrice Bente Fokkens is 22 jaar en daarbij de jongste deelnemer van Het Perfecte Plaatje 2022. Als actrice speelde ze een grote rol in Misfit en Kappen! Als zangeres is ze vooral bekend geworden door haar hit Nee is Nee.

Het Perfecte Plaatje gemist en terugkijken?

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30u te zien bij NLZIET. Heb je een aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Bij NLZIET kijk je de afleveringen reclamevrij terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis