De leukste Sinterklaasprogramma's kijk je bij NLZIET

Sinterklaas

Het is bijna 5 december! Wil je al in een beetje in de sinterklaas sferen komen? Kijk nu naar deze Sinterklaasprogramma’s en -films bij NLZIET.

 

Het paard van Sinterklaas

Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. Winky is gek op paarden. Op school hoort ze over de komst van Sinterklaas en besluit ze een paard aan Sinterklaas te vragen. Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?

 

Waar is het paard van Sinterklaas?

Winky Wong mag voor het paard van Sinterklaas zorgen. Ze vindt het allemaal fijn, maar toch kriebelt er iets… Op een dag, als er niemand op de boerderij is, doet Winky iets stouts en stiekems. Met verschrikkelijke gevolgen. Het paard van Sinterklaas ontsnapt… Winky racet op haar fiets de duinen in, maar het paard is verdwenen. Wat nu?

 

Het Sinterklaas journaal

Volg alle ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het pietenhuis en de verjaardag van Sinterklaas in Nederland.

 

Alles is Liefde

Liefde is overal. En we willen het allemaal. Maar liefde is als Sinterklaas. Je moet er in geloven, anders wordt het niks.

 

Sinterklaas en de liedjes pietjes

Kinderserie over de Liedjes Pietjes: Zingpiet, die goed kan zingen en Swingpiet, met de coolste moves. Ze helpen de Sint op hun eigen, creatieve en goedbedoelde manier met de voorbereidingen voor pakjesavond. Daarbij zingen en swingen ze op de allerleukste Sinterklaasliedjes!

 

Sint en co: De verdwenen sleutel

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

 

SinterWoezel & Pietje Pip

Woezel en Pip mogen hun schoentje zetten! Wat zou het worden?

 

Veel kijkplezier!