De leukste programma’s en kerstspecials voor de feestdagen

De feestdagen staan alweer voor de deur! Een aantal leuke programma’s komen dit jaar met een Kerstspecial of Oud & Nieuw special. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij lekker kunt genieten tijdens de feestdagen! Nog geen abonnement op NLZIET? Probeer 1 maand gratis en kijk direct.RTL 8’s Countdown To Christmas

In de maand december worden tientallen kerstfilms uitgezonden bij RTL 8. Iedere dag is er een filmprèmiere en rond de feestdagen worden non-stop kerstfilms uitgezonden. Dus houd je van een kerstfilmmarathon, dan zit je bij RTL 8 goed!
RTL 8’s Countdown To Christmas is vanaf woensdag 1 december te zien op RTL 8.


De top 4000 muziekquiz

In deze quiz nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Het doel is om de finish van het Top 4000 bordspel zo snel mogelijk te bereiken. Uiteraard is deze gezellige quiz vol in kerstsfeer.
De top 4000 muziekquiz is te zien vanaf 4 december om 21.30u op SBS6.


Linda’s Wintermaand

In Linda’s Wintermaand bespreekt Linda de Mol met acht bekende Nederlanders het afgelopen jaar. Een knetterend vuurtje en winters chalet zorgen voor de winterse sfeer. Onder andere André van Duin, Nikkie de Jager, Guus Meeuwis en Jelka van Houten zijn te gast bij Linda.
Kijk Linda’s Wintermaand vanaf 5 december om 20.20u op SBS6.


Klein maar fijn

In Klein maar fijn strijden de beste miniatuurbouwers van Nederland tegen elkaar. De jury toetst iedere aflevering de bouwers die door middel van twee opdrachten hun creativiteit en techniek laten zien. Tijdens de Kerst staat de aflevering uiteraard in het teken van de feestdagen.
Klein maar fijn kijk je vanaf 5 december om 21.30u op SBS6.


Kerst met André Rieu

Samen met zijn welbekende Johann Strauss orkest speelt André Rieu tijdens dit kerstoptreden vele feestelijke nummers. Van bekende kerstnummers tot André’s klassiekers, alles komt aan bod.
Kijk Kerst met Andrè Rieu vanaf 17 december op NPO 1.


3FM met Serious Request

Ook dit jaar zamelt 3FM Serious Request weer geld in. Dit jaar doen zij dat voor het Wereld Natuur Fonds. Zeven dagen lang draaien dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld. Dit doen zij van 18 t/m 24 december in het Glazen Huis in Amersfoort.
Kijk live naar de uitzendingen vanaf 18 december op NPO 3.


Een Huis Vol Kerstspecial

Al twaalf seizoenen is Een Huis Vol een hit in Nederland. Om het succes van dit programma te vieren is er tijdens Kerst een speciale editie: Een Huis Vol Kerst. In deze editie volg je gezinnen tijdens de feestdagen en verzorgen ze een kerstdiner voor mensen die een warm gezelschap verdienen.
Een Huis Vol Kerst is te zien op 20 december op NPO 1.

 • logo

  Dec. 2012 • 19:25

  35m min

 • logo

  Dec. 2012 • 19:25

  29m min

 • logo

  Dec. 2012 • 19:25

  35m min

 • logo

  Dec. 2012 • 19:25

  35m min

 • logo

  Dec. 2012 • 19:25

  35m min

 • logo

  Dec. 2012 • 19:25

  35m min

De Kookklunzen

In de kerstspecial De Kookklunzen gaan topchefs Herman den Blijker en Alain Caron de strijd aan met een team van drie personen die nog nooit hebben gekookt. Beide teams bereiden een driegangenkerstmenu voor.
De Kookklunzen kijk je op 23 december om 20.00u op SBS6.


Oh, Wat Een Kerst!

Ook het populaire programma ‘Oh, Wat Een Jaar’ heeft een kerstspecial. In deze speciale kerstaflevering dompelen Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai zich onder in de kerstsferen. Zij spelen verschillende spellen en zingen mee met nummers die allemaal in het teken staan van de feestdagen.
Oh, Wat Een Kerst kijk je op 23 december om 20.00u op RTL 4.


All You Need Is Love Kerstspecial

Tijdens de kerstspecial van All You Need Is Love probeert presentator Robert ten Brink met zijn team zoveel mogelijk families en geliefden te verrassen zodat zij samen kunnen zijn tijdens de feestdagen.
De All You Need Is Love Kerstspecial is te zien op 24 december om 20.00u op RTL 4.


Kerst met de familie Meiland

Chateau Meiland seizoen 6 is net afgelopen, maar gelukkig zijn ze gauw weer terug. De familie Meiland is ook dit jaar te zien met hun eigen kerstspecial. In de Chateau Meiland Kerstspecial volgen we de familie Meiland tijdens de feestdagen.
Kijk Kerst met de familie Meiland op 24 december op SBS6.


5 Days of Christmas

Om helemaal in de kerststemming te komen, tovert Kim-Lian van der Meij haar woonboerderij om tot een kerstparadijs. Hier ontvangt zij diverse gasten. Onder het genot van heerlijke maaltijden, maken ze de boerderij klaar voor Kerst en voeren ze mooie gesprekken.
5 Days of Christmas is van maandag 20 tot en met vrijdag 24 december dagelijks te zien om 19.30u op SBS6.


Home Alone

Filmtip voor het hele gezin: Home Alone! Wanneer de familie McCallister op kerstvakantie gaat naar Frankrijk, blijft de Kevin, hun zoon, per ongeluk achter.
Kijk Home Alone op 25 december om 18.20u op Net5.


Love Actually

Deze film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar Kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op een werknemer, maar zijn zus heeft geen goed huwelijk.
Kijk Love Actually op 25 december om 20.30u op Net5.


Once Upon a Christmas Miracle

En nog een kerstfilm op kerstavond: Once Upon a Christmas Miracle! Heather Krueger hoort vlak voor de kerstdagen dat zij zo snel mogelijk een levertransplantatie moet krijgen. Het blijkt erg moeilijk om een donor te vinden, maar Chris Dempsey is de redder in nood!
Kijk Once Upon a Christmas Miracle op 25 december om 21.45u op RTL 8.


The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Tijdens deze Oud & Nieuw is er een special van het populaire programma The Masked Singer. In twee afleveringen, op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag, zijn er zes feestelijke karakters te zien. Zij nemen het tegen elkaar op tijdens solo’s, duetten en groepacts.
Kijk The Masked Singer Oud & Nieuw Special op 31 december 2021 om 20.30u op RTL 4 en 1 januari 2022.


 • logo

  Afl. 1

  Okt. 2021 • 20:00

  1u 33m min

 • logo

  Afl. 2

  Okt. 2021 • 20:00

  1u 30m min

 • logo

  Afl. 3

  Okt. 2021 • 20:05

  1u 27m min

 • logo

  Afl. 4

  Nov. 2021 • 20:00

  1u 33m min

 • logo

  Afl. 5

  Nov. 2021 • 20:00

  1u 36m min

 • logo

  Afl. 6

  Nov. 2021 • 20:00

  1u 32m min


Oudejaarsconference: Najib Amhali

Dit jaar speelt cabaratier Najib Amhali voor het eerst een Oudejaarsconference. Tijdens deze voorstelling neemt Amhali met het publiek de belangrijkste gebeurtenissen van 2021 door. Met een grote dosis humor bespreekt hij zijn eigen verhalen over onderwerpen als het EK-voetbal, de avondklokrellen, maar ook de sneeuwpret en de coronacrisis.
Kijk de Oudejaarsconference op 31 december.


Kijk alle Kerstspecials bij NLZIET

Heb je al zin gekregen om deze programma’s te gaan kijken? Probeer NLZIET nu één maand gratis om van al deze kerstspecials te kunnen genieten. Kijk live of reclamevrij terug. Je kunt alle programma’s kijken via je tv, smartphone, tablet of laptop binnen heel de EU. Naast deze kerstprogramma’s heeft NLZIET een ruim aanbod aan programma’s, films en series. Zo kun je ook na de feestdagen gemakkelijk online kijken naar al je favoriete programma’s met NLZIET!