Veelgestelde Vragen NLZIET Testteam

Heb je vragen over het NLZIET Testteam?

We helpen je graag verder. Lijkt het je leuk om mee te denken over de ontwikkelingen binnen NLZIET? Of ben je lid van het NLZIET Testteam en wil je je uitschrijven? Op deze pagina lees je alles over het NLZIET Testteam. Lukt het niet om een antwoord te vinden? Laat dan je vraag achter in het contactformulier onderaan de pagina. We proberen je vraag binnen één dag te beantwoorden.

Over het NLZIET Testteam
Wat is het NLZIET Testteam?
NLZIET is volop in ontwikkeling. We zijn voortdurend bezig NLZIET nog beter te maken. Om te zorgen dat we bouwen aan een NLZIET waar iedereen met plezier gebruik van maakt, is jouw mening als gebruiker erg waardevol. Daarom is er nu het NLZIET Testteam! Het NLZIET Testteam bestaat uit enthousiaste NLZIET abonnees die wij zo nu en dan vragen hun mening en bevindingen met ons te delen en het leuk vinden om NLZIET zo verder te helpen. Zo bouwen we samen aan een NLZIET waar iedereen blij van wordt.
Wie zijn er lid van het NLZIET Testteam?
Het NLZIET Testteam bestaat uit enthousiaste NLZIET-gebruikers die het leuk vinden hun mening te delen. Lijkt het je ook leuk om lid te worden van het NLZIET Testteam? Stuur ons een e-mail op [email protected]
Waarom bestaat het NLZIET Testteam?
We hebben het NLZIET Testteam opgezet, zodat gebruikers kunnen laten weten wat ze vinden van de gebruiksvriendelijkheid, het design, een nieuwe app en ga zo maar door. Deze gebruikerservaringen nemen wij mee in de ontwikkeling van NLZIET. Op deze manier bouwen we samen aan een NLZIET waar iedereen met veel plezier gebruik van maakt.
Tot wanneer kan ik me inschrijven voor het NLZIET Testteam?
We zijn voortdurend bezig NLZIET te verbeteren en je kan daarom op ieder moment besluiten een bijdrage te leveren door lid te worden van het NLZIET Testteam. Stuur ons een e-mail op [email protected], zodat ook jouw mening telt.
Lid worden van het NLZIET Testteam
Hoe kan ik lid worden van het NLZIET Testteam?
Lijkt het je ook leuk om lid te worden van het NLZIET Testteam? Stuur ons een e-mail op [email protected] Hierna ontvang je een korte vragenlijst van ons. Zodra je deze vragenlijst hebt ingevuld, krijg je toegang tot het NLZIET Testteam en ontvang je een link naar jouw persoonlijke pagina.
Kan iedereen lid worden van het NLZIET Testteam?
Ja, iedereen met een NLZIET-account kan lid worden van het NLZIET Testteam.
Ik heb me aangemeld, hoe gaat het nu verder?
Direct nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met een link naar jouw persoonlijke pagina. Hier kan je inloggen met het e-mailadres en wachtwoord dat je zelf hebt opgegeven. Op jouw persoonlijke pagina kan je eventueel jouw e-mailadres of wachtwoord wijzigen, uitschrijven etc.
Ik heb mij ingeschreven voor het NLZIET Testteam, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoeken. Hoe kan dat?
Er zijn een aantal mogelijke oorzaken:
 1. Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld wonen in bepaalde regio of bepaalde tv-programma’s kijken).
 2. Wanneer je nog nooit een uitnodiging voor deelname hebt ontvangen, vragen we je het e-mailadres dat je bij jouw inschrijving heeft opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt of heb je inmiddels een ander e-mailadres. Je kunt jouw e-mailadres en andere gegevens raadplegen en aanpassen onder Mijn Profiel op jouw persoonlijke pagina.
 3. Wellicht worden e-mails tegen gehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein '@nlziet.nl' of ‘@mwm2.nl’. Zorg er daarom voor dat e-mails van deze afzenders worden toegestaan en op de lijst van gewenste e-mail komen te staan.
Wanneer de bovenstaande punten niet op jou van toepassing zijn, kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat de mogelijke oorzaak is. Je kunt jouw mail sturen [email protected]
Hoeveel tijd kost het NLZIET Testteam?
Het NLZIET Testteam zal je niet veel tijd kosten, maar levert je wel iets leuks op. We bieden je namelijk de kans om apps en designs als eerste te zien en ons te helpen deze zo goed mogelijk te maken door je feedback met ons te delen.
Moet ik naar jullie toe komen om deel te nemen aan het Testteam?
Welnee. Je kunt de vragenlijsten gewoon invullen waar en wanneer het jou het beste uitkomt.
Moet ik veel verstand hebben van techniek?
Nee, dat is niet nodig. De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op NLZIET. Je kunt hierbij denken aan tevredenheidsonderzoeken, onderzoeken over je gebruikservaring van de app, nieuwe features voor de app, etc.
Ik wil me uitschrijven voor het NLZIET Testteam, wat moet ik doen?
Via Mijn Profiel op jouw persoonlijke pagina van het NLZIET Testteam kan je je op ieder moment uitschrijven. Mocht dit niet lukken dan kan je ook een mail sturen naar [email protected] Na uitschrijving benaderen wij jou niet meer voor onderzoeken.
Vragenlijsten en resultaten
Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?
De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. Wij proberen vragenlijsten altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld genomen, kost het beantwoorden van de vragen zo’n vijf minuten.
Moet ik een onderzoek meteen invullen?
Nee, je kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Let wel op de periode waarin het onderzoek ingevuld kan worden. Deze varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.
Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?
Als je lid bent van het NLZIET Testteam ontvang je een aantal keren per jaar een uitnodiging om een onderzoek in te vullen via internet. Hoe vaak we jou uitnodigen, hangt onder meer af van jouw profiel. We nodigen je namelijk alleen uit voor onderzoeken die op jouw persoonlijke situatie en wensen zijn afgestemd.
Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?
Nee, deelname is niet verplicht. Als je een keer geen tijd of geen zin hebt om een onderzoek in te vullen, kun je de uitnodiging gewoon negeren. Je blijft dan wel nog gewoon lid van het NLZIET Testteam.
Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?
De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op NLZIET. Je kunt hierbij denken aan tevredenheidsonderzoeken, onderzoeken over je gebruikservaring van de app, nieuwe features voor de app, etc.
Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?
Als er een onderzoek is waaraan je kunt meedoen, krijg je per e-mail een uitnodiging om deel te nemen. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek.
Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?
De resultaten van het onderzoek gebruiken we om onze app en dienstverlening te optimaliseren en onze klantgerichtheid te verbeteren. Na afloop van elk onderzoek doen we op de persoonlijke pagina verslag van de belangrijkste resultaten. Deze resultaten koppelen we ook terug aan onze gebruikers.
De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?
Wanneer de link naar de vragenlijst niet werkt, kun je de link vanuit de uitnodigingsmail kopiëren naar de adresbalk van jouw internetbrowser. Ondervind je nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op.
Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Via de inlogpagina kan je jouw e-mailadres invullen en op ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten per e-mail een activatielink, waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.
Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?
Je kunt je e-mailadres aanpassen via Mijn Profiel op jouw persoonlijke pagina van het NLZIET Testteam of je kunt een e-mail sturen naar [email protected] Dan wijzigen wij het mailadres voor je.
Ik wil me uitschrijven voor het NLZIET Testteam, wat moet ik doen?
Via Mijn Profiel op jouw persoonlijke pagina van het NLZIET Testteam kun je je op ieder moment uitschrijven. Mocht dit niet lukken dan kun je ook een e-mail sturen naar [email protected] Na uitschrijving benaderen wij jou niet meer voor onderzoeken.
Privacy NLZIET Testteam
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Je hebt recht op privacy. Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en antwoorden. Deze worden niet doorgegeven aan anderen. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor onderzoeken. Je hebt toegang tot jouw gegevens en kunt deze op ieder moment aanpassen of verwijderen. Indien je hierbij hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen ([email protected]).
 • Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor onderzoeken en worden vertrouwelijk behandeld.
 • De gegevens die je voor het onderzoek aan ons doorgeeft, worden altijd anoniem verwerkt. Antwoorden worden nooit op individueel niveau verwerkt. Jouw antwoorden worden altijd losgekoppeld van jouw contactgegevens (e-mailadres). Jouw gegevens worden dus nooit doorgegeven aan derden of gebruikt voor verkoopdoeleinden.
 • Jouw contactgegevens (e-mailadres) worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en zullen ook nooit aan derden worden doorgegeven. We gebruiken jouw e-mailadres alleen om je uit te nodigen voor een onderzoek of om daarover met jou te communiceren.
 • Persoonsgegevens (geboortedatum, geslacht, enzovoort) worden gebruikt om specifieke groepen testers uit te nodigen voor onderzoeken. Daarnaast wordt de informatie gebruikt voor het verklaren van de onderzoeksresultaten.
 • Je hebt altijd het recht om tijdens of na afloop van een onderzoek te vragen of (een deel van) jouw antwoorden vernietigd of verwijderd kunnen worden. Wanneer dit met een goede reden en praktisch mogelijk is, zullen we dat doen.
Hoe zit het met de beveiliging?
 • Jouw gegevens zijn goed beveiligd.
 • Jouw gegevens zijn opgeslagen in een database. De server waarop deze database staat, is tegen inbraak beveiligd door firewalls, authenticatie en encryptie.
 • Je kunt gegevens zoals je e-mailadres bekijken en indien nodig corrigeren op jouw persoonlijke pagina. Deze pagina is door een beveiligde internetverbinding alleen voor jou toegankelijk. Andere panelleden hebben géén toegang tot jouw gegevens. Om in te loggen op jouw persoonlijke pagina moet je je eigen toegangscode en wachtwoord invoeren.
 • De webapplicatie die gebruikt wordt voor onderzoek is ook beveiligd door authenticatie (toegangscode en wachtwoord). Jouw antwoorden zijn dus niet toegankelijk voor andere panelleden.
 • De software die wij gebruiken heeft veiligheidsinstellingen die ervoor zorgen dat informatie niet kwijtraakt, misbruikt of gewijzigd wordt. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot jouw gegevens en alleen voor analyse en kwaliteitscontrole.