RTL Telekids gemist en terugkijken?

RTL Telekids gemist en terugkijken? Dat kan via NLZIET! RTL Telekids is de zender voor het hele gezin. Geniet samen met je kind van de leukste programma’s van de Nederlandse tv. Probeer 1 maand gratis en kijk op een apparaat naar keuze.Voordelen van NLZIET

 • RTL Telekids gemist? Kijk live en on demand
 • Kijk naar 37 tv-zenders van NPO, RTL en SBS
 • Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je kijkt
 • Op je tv, laptop, tablet of telefoon
 • Beschikbaar in heel de EU
 • Zelfs op vakantie heb je NLZIET bij je
 • Probeer de eerste maand gratis
 • Altijd online opzegbaar


RTL Telekids programma’s

De programma’s van RTL Telekids zijn voor jong en oud. De jongsten genieten van Musti, Jokie en PipaPanda. Voor de wat oudere kinderen zijn Draken: Rijders van Berk of de Kadekappers leuke kijktips. De echte toppers die volwassenen zelfs leuk vinden, zijn natuurlijk Ernst, Bobbie en de Rest. Kijk in de tv-gids van NLZIET voor alle kijktips.


 • Musti: Musti is een Vlaams kinderprogramma dat gaat over de avonturen van een wit katje. De originele tekenaar van het programma is Ray Goossens.
 • PipaPanda: PipaPanda beleeft allerlei avonturen met haar dierenvriendjes. Wat maakt ze allemaal mee?
 • Rijders van de Berk: animatieserie over de bewoners van het eiland Berk. Het eiland waar je altijd moet vechten tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat je de draken tam kunt maken.
 • Ernst, Bobbie en de Rest: een Nederlandse kinderserie over twee vrienden die bijzondere dingen meemaken.


Kijk via de NLZIET app

Via de NLZIET app kun je RTL Telekids terugkijken. Je kunt kijken op je smart tv, Apple TV, Fire TV, Android TV, laptop, tablet of telefoon. Of kijk en stream direct vanaf je Chromecast. Kijk waar en wanneer je wilt. Erg gemakkelijk, zonder kabels of kastjes. NLZIET is beschikbaar in de hele EU, dus ook tijdens de vakantie kunnen je kids de leukste series, documentaires en shows kijken.


Live kijken

Met NLZIET kun je ook programma’s van RTL Telekids live kijken. Begin van de uitzending gemist? Geen punt, je kunt gewoon vanaf het begin afspelen. Ideaal als je het begin van bijvoorbeeld Ernst, Bobbie en de rest gemist hebt! Benieuwd naar NLZIET? Probeer 1 maand gratis en kijk direct.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik RTL Telekids terugkijken met NLZIET?

Ja, zeker! Je kunt RTL Telekids terugkijken, in heel Europa. Tot een jaar kijk je reclamevrij terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL, SBS en VRT. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik RTL Telekids kijken?

Op je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk in over onze apps welke apparaten geschikt zijn.

Kan ik RTL Telekids ook live kijken met NLZIET?

Ja, je kunt alle programma’s van RTL Telekids live kijken.