RTL Telekids gemist en terugkijken?

RTL Telekids gemist en terugkijken? Dat kan via NLZIET! RTL Telekids is de zender voor het hele gezin. Geniet samen met je kind van de leukste tv-programma’s. Probeer 14 dagen gratis en kijk op een apparaat naar keuze.RTL Telekids programma’s

De programma’s van RTL Telekids zijn voor jong en oud. De jongsten genieten van Musti, Jokie en PipaPanda. Voor de wat oudere kinderen zijn Draken: Rijders van Berk of de Kadekappers leuke kijktips. De echte topper die jij zelfs leuk vindt, is natuurlijk Ernst, Bobbie en de Rest. Kijk in de tv-gids van NLZIET voor alle kijktips.


Kijk via de NLZIET-app

Via de NLZIET-app kun je RTL Telekids terugkijken. Je kunt kijken op je smart tv, Apple TV, Fire TV, Android TV, laptop, tablet of telefoon. Of kijk en stream direct vanaf je Chromecast. Kijk waar en wanneer je wilt. Erg gemakkelijk, zonder kabels of kastjes. NLZIET is beschikbaar in de hele EU, dus ook tijdens vakantie kunnen je kids de leukste series, documentaires en shows kijken.


Live tv-kijken

Met NLZIET kun je ook programma’s van RTL Telekids live kijken. Begin van een RTL uitzending gemist? Geen punt, je kunt gewoon vanaf het begin afspelen. Ideaal als je het begin van bijvoorbeeld Ernst, Bobbie en de rest gemist hebt! Benieuwd naar NLZIET? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik RTL Telekids terugkijken met NLZIET?

Ja, zeker! Je kunt RTL Telekids terugkijken, in heel de EU. Tot een jaar kijk je reclamevrij terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL, SBS en VRT. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik RTL Telekids kijken?

Op je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk in over onze apps welke apparaten geschikt zijn.

Kan ik RTL Telekids ook live kijken met NLZIET?

Ja, je kunt alle programma’s van RTL Telekids live kijken. Begin van de uitzending gemist? Spoel gewoon terug naar het begin!

Kan ik tv-kijken op vakantie met NLZIET?

Ja, zeker! Met NLZIET kun je tv-kijken op vakantie in heel de EU. Op de camping, op het strand, in je tent, overal!