Pauw gemist?

Een aflevering van Pauw gemist? Kijk nu terug!

Pauw is sinds 2014 op de buis, maar Jeroen Pauw zelf was daarvoor al te zien in de voorganger van dit programma, Pauw & Witteman. Vanaf 2014 is Pauw alleen verder gegaan en niet zonder succes. De interessante interviews en boeiende topics wil je niet missen. Heb je wel een aflevering Pauw gemist? Kijk dan reclamevrij terug waar en wanneer je wilt.

Pauw & Witteman

De eerste aflevering was op 4 september 2006. Het programma werd gepresenteerd door Jeroen Pauw en Paul Witteman daarnaast schoven er vaak gasten aan. Er werden veel actualiteiten besproken met daarbij vaak gasten uit de politiek, zoals bijvoorbeeld de minister-president. Het programma was elke werkdag te zien tussen 23:00 uur en 00:00 uur op NPO 1. In 2014 kwam er een eind aan het programma toen de mannen besloten dat ze toe waren aan iets nieuws.

Pauw

Na de stop van Pauw & Witteman werd Jeroen Pauw gemist op de tv en ging hij solo verder. Hij ging op het tijdstip van Pauw & Witteman verder met het programma Pauw. In dit nieuwe programma bleef de opzet hetzelfde: bespreken van het nieuws. Wel was het doel om het programma vrolijker en intiemer te maken. Zo lijkt het decor een beetje op een club, met een bar en donkere elementen, en is de tafel een stuk kleiner.

Andere late avond programma’s zijn bijvoorbeeld Jinek. Jinek wordt uitgezonden in de periodes dat Pauw een seizoensstop heeft. Daarnaast worden in programma’s zoals RTL Boulevard en DWDD ook actualiteiten besproken.

Jeroen Pauw

Pauw is in 1960 geboren en al jaren actief in de tv-wereld. Hij was vanaf 1989 te zien als presentator bij het RTL Nieuws samen met Loretta Schrijver. Daarnaast presenteerde hij bij RTL Studio Rembrandt en Kwestie Van Kiezen. Voor dit laatste programma won hij zelfs een Gouden Beeld in 1999.

In 2000 maakte hij de overstap naar de NPO. Hier maakte hij voor de omroep BNN verschillende programma’s. In 2005 begon zijn samenwerking met Paul Witteman in het programma Woestijnruiters, dit was een wekelijks praatprogramma. In 2006 zijn ze gestart met Pauw & Witteman, nadat Barend en van Dorp (een soortgelijk programma) gestopt was. Heb je een aflevering van Pauw gemist? Kijk nu een maand gratis op NLZIET.

Prijzen

Pauw heeft twee Gouden beelden gewonnen. De eerste was voor het programma Kwestie van kiezen voor de categorie presentatie / informatie in 1999 en in 2004 voor tv-persoonlijkheid van het jaar. Als best geklede, meest charismatische en coolste man won hij in 2010 de JFK man of the year award. Hij won maar liefst twee keer de Sonja Barend Award in 2014 en 2015. Zijn meest recente prijs was voor het programma 5 jaar later: Diederik Samson in 2017 waarvoor hij de TV Beeld kreeg.f

  • Kijk Pauw en andere actualiteitenprogramma's terug waar het jou uitkomt met de apps van NLZIET
  • Live, terug en vooruitkijken naar 21 zenders
  • Benieuwd? Probeer NLZIET een maand gratis. Opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.