Levenslang met Dwang? terugkijken

Kijk Levenslang met Dwang? terug

Een groep mensen met een ernstige dwangstoornis reizen samen met presentator Dennis Weening af naar Thailand. Hier worden ze begeleid door experts om van hun obsessieve gedrag af te komen. Wil je de afleveringen van Levenslang met Dwang? terugkijken? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct.

Wist je dat:

  • De eerste twee seizoenen door Jan Kooijman zijn gepresenteerd?
  • De eerste aflevering 900.000 kijkers had, wat een record was voor RTL5 op maandagavond?
  • Er een hoop bekende mensen zijn die ook last hebben van dwang? Zoals: Katja Schuurman, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio en Daniel Radcliffe.

De kandidaten

Acht kandidaten gaan twee weken lang de strijd aan met hun dwang in Thailand. Bij alle kandidaten zijn de stoornissen zo ernstig geworden, dat ze niet meer normaal hun leven kunnen lijden. Onder begeleiding van een aantal experts op dit gebied gaan zij de moedige strijd aan tegen hun obsessieve dwang.

 

 

Wordt het Levenslang met Dwang voor de kandidaten? Of lukt het hen onder leiding van de therapeuten om hier vanaf te komen?

 

Ricardo

Ricardo is 27 jaar en lijdt al 10 jaar aan ernstige dwang. Bij elke drempel die hij overstapt of sigaret die hij aansteekt moet hij 6 positieve gedachten in zijn hoofd hebben. Zolang dit niet goed gaat moet hij buiten blijven.

 

Mitchell

Mitchell is 22 jaar en heeft last van veiligheidsdwang. Hij moet voordat hij naar buiten gaat alle elektrische apparaten uit het stopcontact halen. Daarnaast is hij geobsedeerd met zijn lichamelijke hygiëne waardoor hij met elke douchebeurt een hele fles douchegel gebruikt.

 

Arne

Arne is 28 jaar en heeft tel- en perfectiedwang. Hij woont al twee jaar tussen de dozen, omdat hij bang is voor een foutje. Hij wil zo graag dat alles perfect is dat hij zelfs de uitvaart van zijn vader heeft gemist.

 

Zij gaan net als de andere vijf kandidaten samen met vier psychologen aan de slag om hun dwang leefbaarder te maken. Dit zullen ze doen door middel van exposure techniek waarbij ze blootgelegd worden aan hun grootste angsten.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET.
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders.
  • Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01! Start en stop het abonnement wanneer jij wilt.
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.