INPLUS gemist en terugkijken?

INPLUS gemist? Met NLZIET kun je programma’s eenvoudig terugkijken. Bekijk de leukste programma’s op het apparaat van je keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon. Eén groot voordeel: kijk waar en wanneer je wilt. Nieuwsgierig? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.Voordelen van NLZIET

 • Kijk INPLUS live waar je wilt
 • INPLUS gemist? Kijk ook terug
 • Kijk wanneer je wilt
 • Kijk op een apparaat naar keuze
 • Probeer 14 dagen gratis
 • Daarna 7,95 per maand


Over INPLUS

Je kunt lifestyle-series, avonturenshows en extreme sporten bekijken op INPLUS, voorheen Insight TV. INPLUS produceert programma’s in in de hoogste HD-kwaliteit. Veel van de tv-shows van INPLUS bieden een kijkje achter de schermen bij de spannendste, wereldwijde actiesporten en grote evenementen.


De programmering

Wil je INPLUS live kijken of heb je een programma van INPLUS gemist, maar weet je niet welke programma’s er allemaal zijn? We hebben de leukste programma’s voor je uitgelicht:


 • Morbidelli Rising: deze serie vertelt het verhaal van aan het Moto GP-debuut van Franco, en onthult zijn mentorschap en relatie met motorlegende Valentino Rossi. 
 • Fast and Famous: Fast and Famous zet twee beroemde supercar-eigenaren tegen elkaar op op een echt spoor.
 • Chasing the Monster: El Niño: één van de beste surfgerelateerde programma’s ooit. Heerlijk om naar te kijken.
 • Supercar Blonde’s Crew: in elke aflevering neemt Supercar Blonde je mee in de wereld van verbeterde voertuigen en de gemeenschappen eromheen.
 • Hollywood Weapons: Fact or Fiction?: Terry reist terug naar de jaren 70, waar hij zijn jeugddroom herbeleeft om tv-agent te worden. Larry hielp Terry met het testen van verschillende scenario’s.


Benieuwd naar bovenstaande programma’s? Of wil je liever andere programma’s kijken? Met NLZIET kijk je ook naar andere zenders, in totaal 38 tv-zenders. Probeer 14 dagen gratis en ontdek alles van de Nederlandse tv.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik programma’s van INPLUS terugkijken?

INPLUS gemist? De meeste programma’s van INPLUS kijk je in replay tot 7 dagen terug.

Kan ik ook programma’s van INPLUS live kijken via NLZIET?

Ja! Kijk op je tv, laptop, tablet of telefoon naar je favoriete programma’s!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL, SBS en VRT. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik tv-kijken in het buitenland met NLZIET?

Ja, dat kan! In heel Europa is NLZIET beschikbaar.