Ellen & Naomi: 24 uur mandekking gemist?

Op stap met Ellen & Naomi

Voormalig tophockeysters en beste vriendinnen Ellen & Naomi gaan 24 uur met een bekende Nederlandse man op stap en vragen hem het hemd van het lijf. Geen vraag is te gek voor het nieuwe presentatieduo. Dit programma is de start van hun nieuwe carrière waar de dames vol enthousiasme mee aan de slag gaan. Heb je Ellen & Naomi gemist? Kijk het eenvoudig het terug bij NLZIET. Mis geen programma en probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01.

Weetjes:

  • Alleen in de eerste aflevering met André Hazes zie je Naomi alcohol drinken omdat ze hier nog niet zwanger was. Bij de andere opnames was ze dit al wel, dus kon ze uiteraard niet meedrinken en sommige dingen niet eten.
  • Ze hebben beide in 2017 hun hockeycarrière afgesloten.
  • De eerste aflevering met André Hazes kreeg 665.000 kijkers.
  • Beide dames zijn enorm fan van designertassen. Ze zijn zelfs nadat ze het EK wonnen een dagje naar Milaan gevlogen om daar een Chanel-tas te kopen.

Nieuw presentatieduo

In Ellen & Naomi: 24 uur mandekking maken Ellen & Naomi hun presenteer debuut. Ellen Hoog is in 1986 geboren in Bloemendaal. Ze was Hockey Player of the Year van 2014 en is van 2004 tot 2016 aanvalster in het Nederlands elftal. Opvallend aan dit presentatieduo is het verschil in lengte. Ellen is slechts 1,64 m terwijl Naomi 1,79 m lang is. Naomi van As is in 1983 geboren in Den Haag. Ze heeft twee keer goud gewonnen op de Olympische Spelen en twee keer goud bij de wereldkampioenschappen. Op 29 april 2018 maakte Naomi bekend dat ze samen met vriend Sven Kramer in verwachting is van een kindje.

 

Het format

Ellen & Naomi gaan 24 uur opstap met een bekende man. Ze geven van tevoren cijfers voor bepaalde onderwerpen die ze na de 24 uur weer gaan evalueren. Is hij sportief, aantrekkelijk of kan hij goed koken? Ze gaan met alle kandidaten sporten om te testen hoe fit ze zijn naast de twee topsporters. Het format is bedacht door John de Mol en heeft veel weg van Chantal Blijft Slapen.

 

De gasten

Zoals de naam al doet vermoeden gaan de vrouwen op bezoek bij een man. In de eerste aflevering gaan ze op pad met André Hazes. Als verrassing gaan ze met hem naar een voetenlezer die aan zijn voeten kan aflezen dat hij onzeker is, maar dit aan niemand verteld. Daarna gaan ze opzoek bij een karaokebar waar André gaat optreden en Ellen & Naomi gaan drinken.

 

Ook zijn Gerard Joling, Jandino Asporaat, Johnny de Mol, Thomas Dekker en Dave Roelvink te zien. De combinatie van de over-enthousiaste vriendinnen en de hysterische gasten kan alleen maar voor een hoop leuke tv zorgen. Toch proberen ze alle gekkigheid af te wisselen met serieuze gesprekken. Zo vertelt André over de ruzie met zijn moeder en zus en Jandino over de problemen in zijn familie vroeger.

 

Heb je een aflevering van Ellen & Naomi gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

  • Kijk Ellen & Naomi: 24 uur mandekking en andere topprogramma's van SBS terug met NLZIET
  • Ook onderweg kun je de programma's van NLZIET kijken met de app voor smartphone en tablet
  • Is NLZIET toch niets voor jou? Je kunt je abonnement op altijd online stopzetten via je account
Meer weten over NLZIET?

Heb je vragen over NLZIET? Lees onze Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.