Dit Zijn Wij gemist? Kijk het nu terug met NLZIET!

Afleveringen van Dit Zijn Wij gemist?

De zestiendelige dramaserie Dit Zijn Wij gaat over een gezin dat worstelt met hun persoonlijke problemen. De drie kinderen uit het gezin hebben naast hun gedeelde verjaardag nog één ding gemeen: ze zijn op zoek naar liefde. Ben je benieuwd naar deze liefdevolle dramaserie of heb je een aflevering van Dit Zijn Wij gemist? Kijk alle afleveringen terug bij NLZIET! Je kunt NLZIET één maand gratis uitproberen.

Wist je dat:

 • Dit Zijn Wij gebaseerd is op de Amerikaanse serie This Is Us?
 • This Is Us ook een Franse en Turkse versie heeft?
 • Er onder andere in Den Haag is gefilmd?
 • Dit Zijn wij vooruit te kijken is bij NLZIET?

De serie

De serie Dit Zijn Wij gaat over de drieling Katja, Kasper en Edgar. Het verhaal begint vanaf het moment dat de ouders van de drieling op het punt staan om vader en moeder te worden. Dit verloopt alleen niet zoals gehoopt. De jonge ouders, Johan en Anna, proberen ondanks de omstandigheden de kinderen zo goed mogelijk op te voeden.

De serie bestaat uit scenes die zich in het verleden afspelen, maar laat ook scenes zien van die zich in de huidige tijd afspelen. Naast het verhaal van Johan en Anna worden hun kinderen Katja, Edgar en Kasper vanaf 35-jarige leeftijd gevolgd. Edgar gaat opzoek naar zijn vader. De vraag waarom zijn biologische vader hem te vondeling heeft gelegd, houdt hem dag en nacht bezig. Katja gaat de strijd aan tegen de kilo’s. Ze ontmoet Jacob bij een obesitaskliniek, die haar helemaal van haar stuk brengt. Voor Kasper is zijn 35ste verjaardag een wake-up call. Hij stopt met zijn rol in een soapserie en wil eindelijk worden gezien als volwaardig acteur. Wat heeft het leven voor hun in petto? De verrassende gebeurtenissen brengt de familie nog dichter bij elkaar.

Dit Zijn Wij cast

Net als vele andere Nederlandse serie heeft Dit Zijn Wij een fantastische cast. De acteurs en actrices uit Dit Zijn Wij zou je al eerder gezien kunnen hebben in andere films en series. Wie ken jij uit de cast?

 • Anna – Fockeline Ouwerkerk
  Anna is de moeder van de drieling. Zij wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Fockeline Ouwerkerk. Fockeline is het meest bekend van haar rol in Moordvrouw en haar deelname aan Dance Dance Dance.
 • Johan – Vincent van der Valk
  Vincent van der Valk speelt de rol van Johan. Johan is de vader van de drieling. Hij is een Nederlandse acteur en heeft verschillende kleine rollen gespeeld in Flikken Maastricht, Moordvrouw en Klem. Voor zijn rol in de speelfilm Glukauf won hij een Gouden Kalf Beste Acteur.
 • Edgar – Romano Hayes
  De rol van Edgar wordt gespeeld door Romano Hayes. Hij is een Nederlandse acteur en heeft in de films Nagalm, All You Need Is Love en de serie Soof: een nieuw begin gespeeld.
 • Katja – Esmée van Kampen
  Esmée van Kampen speelt de rol van Katja. Esmee heeft veel televisie en films op haar naam staan. Haar bekendste rollen zijn in de series Familie Kruys en Komt een man bij de dokter. Esmée staat ook in het theater. Ze heeft in onder anderen Sister Act en The Christmas show gespeeld.
 • Kasper – Kay Greidanus
  De rol van Kasper wordt gespeeld door de Kay Greidanus. Kay begon al vroeg aan zijn filmcarrière. Op zevenjarige leeftijd had hij zijn eerste rol te pakken in de film De Wet op het Kleinbedrijf. Verder heeft Kay in Kruimeltje, Bloedverwanten, Riphagen en in Huisvrouwen Bestaan Niet gespeeld.
 • Denise – Jasmine Sendar
  Jasmine Sendar speelt de rol van Denise. De Curaçaos-Nederlands actrice zit ook in de meidengroep Fourlicious. Daarnaast speelt ze onder andere in de Vlaamse/Nederlandse thrillerserie Grenslanders.

Dit Zijn Wij terugkijken bij NLZIET

Ben je benieuwd naar deze nieuwe serie of heb je een aflevering van Dit Zijn Wij gemist? Met een abonnement op NLZIET kijk je alle afleveringen lekker terug wanneer het jou uitkomt. Ook kun je iedere week een aflevering vooruitkijken. Met NLZIET hoef je echt niets te missen van de Nederlandse tv!

Kijk series waar en wanneer jij wilt

Een andere serie of programma dan Dit Zijn Wij terugkijken kan ook met NLZIET. Met een abonnement kijk je naar je favoriete programma’s van NPO, RTL en SBS. Met de mobiele app kijk je waar het jou uitkomt: thuis, onderweg of tijdens je vakantie in de EU. NLZIET kost €7,95 per maand en de eerste maand kijk je gratis. Dus geen stress als je een aflevering van Dit Zijn Wij gemist hebt: met NLZIET heb je je favoriete series altijd bij je!

 • Kijk de mooiste Nederlandse series terug en soms zelfs vooruit
 • De programma's van NPO, RTL en SBS binnen één app
 • Is NLZIET toch niets voor jou? Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.