Chantal komt werken gemist

Chantal komt werken terugkijken

Chantal Janzen heeft een nieuwe programma, genaamd ‘Chantal komt werken’. Chantal kreeg steeds vaker de de vraag op social media of zij een keer mee kwam werken bij een bedrijf. Hierdoor ontstond het idee voor ‘Chantal komt werken’. Benieuwd naar het programma? Je kunt bij NLZIET Chantal komt werken terugkijken zonder reclames, of kijk elke week een aflevering vooruit wanneer het jou uitkomt!

Wist je dat:

  • 'Chantal komt werken' de opvolger is van 'Chantal blijft slapen'?
  • Chantal Janzen in de jaren 2014, 2015 en 2016 achterelkaar de Zilveren Televisie-Ster op het Gouden Televizier-Ring Gala heeft gewonnen?
  • Chantal Janzen twee keer 'De lekkerste MILF van Nederland'-verkiezing heeft gewonnen?

Chantal op de werkvloer

Chantal heeft genoeg geslapen in haar programma ‘Chantal blijft slapen’ en besloot om nu de werkvloer op te gaan in het programma ‘Chantal komt werken’. Dat het geen snuffelstage is, wordt al snel duidelijk als je het programma kijkt. Zij krijgt, net als de andere medewerkers, lastige en uitdagende taken opgelegd. De beroepen die Chantal gaat uitoefenen zijn hele verschillende beroepen in voor haar onbekende werkvelden. Zo gaat zij een dag meelopen in een pretpark, werken in de bouw en als personal assistant van burgemeester Marcouch van Arnhem. Ben je benieuwd welke baan Chantal het meest ligt? Bij NLZIET kun je alle afleveringen van Chantal komt werken bekijken.

Chantal Janzen

Chantal Janzen is een echte duizendpoot. Zij is namelijk naast presentatrice ook nog actrice, musicalster en zangeres. Zo heeft ze in de musicals Petticoat, Tarzan en Saturday Night Fever gespeeld. Acteerde ze in Divorce, Kees & Co en De TV Kantine en presenteerde ze Chantal blijft slapen, Dance Dance Dance en De jongens tegen de meisjes.

Online serie?

‘Chantal komt werken’ is een vervolg op de online serie die al eerder op andc.tv te zien was. Deze serie was zo populair dat ze hebben besloten om hier een televisieprogramma van te maken. Dit is nog nooit eerder gebeurd, maar Chantal hoopt dat dit wel vaker gaat gebeuren. Ze wil haar online platform gebruiken om nieuwe series uit te testen. Wanneer series goed bevallen, zou het mogelijk zijn dat deze op televisie worden uitgezonden. Het tweede seizoen van ‘Chantal komt werken’ is sinds voorjaar 2019 te zien bij RTL 4 om 20:30u.

Chantal komt werken vooruitkijken

Kun je geen genoeg krijgen van Chantal komt werken? Bij NLZIET kun je naast de RTL 4 live stream ook Chantal komt werken vooruitkijken! Je kunt het programma gemakkelijk kijken via je smartphone, laptop of tablet. Ook kun je kijken naar andere programma’s van Chantal, zoals Oh, Wat Een Jaar! Bepaal zelf waar en wanneer je je favoriete programma wilt kijken. Bingen maar!

Onderweg Chantal komt werken kijken?

Heb je Chantal komt werken gemist en wil je dit programma terugkijken? Je kan via de NLZIET-app programma’s live, vooruit of terugkijken. Zo hoef je nooit je favoriete programma te missen, ook niet als je onderweg bent. Probeer de eerste maand gratis en kijk direct!

  • Kijk 'Chantal komt werken' op je computer, smart tv, smartphone of tablet.
  • Bepaal zelf wanneer je iets kijkt: je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit!
  • Voor het kijken van 'Chantal komt werken', zit je nergens aan vast. Daarnaast kun je de eerste maand gratis proberen. Daarna betaal je €7,95 per maand. Blijkt het toch niets voor je te zijn? Dan kun je je abonnement op ieder moment stopzetten.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.