Tv vandaag

Wat is er vanavond op tv? Je ziet het in de NLZIET tv-gids! Bij NLZIET kun je in de tv-gids vandaag kijken wat er allemaal op tv komt. Zo blijf je op de hoogte van jouw favoriete programma’s. Met NLZIET heb je 36 zenders van NPO Plus, RTL XL en KIJK tot je beschikking. Blader in de tv-gids app van NLZIET en kijk wanneer jouw serie, programma, documentaire of film op tv komt. Probeer één maand gratis en kijk direct!Hoe werkt de tv-gids van NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk de tv-gids openen op een device naar keuze, zoals je telefoon, tablet, tv of laptop. Wij leggen je hieronder uit hoe je vanuit de tv-gids live tv kunt kijken, maar ook terug en vooruit!


Stap 1: Bovenaan kun je drie blokken selecteren. Geef linksboven aan welke dag je wilt selecteren.
Stap 2: als je een optie hebt gekozen, zie je nu een overzicht van de zenders. Rechtsboven kun je klikken op de verschillende zenders.
Stap 3: als je een zender hebt aangeklikt, kun je zien welke programma’s op dit moment live worden uitgezonden. Klik op ‘info’ en kijk live om de uitzending live te volgen. Het begin van de aflevering gemist? Geen probleem, want je kunt klikken op ‘vanaf begin’ om een aflevering vanaf het begin af te spelen.
Stap 4: wil je weten wat er vanavond op tv is? Dan kun je bovenin ‘primetime’ selecteren.


De tv-gids is niet alleen bedoeld voor het live-kijken van programma’s. Heb je een uitzending gemist? Dan kun je ook programma’s terugkijken vanuit de tv-gids. Het enige wat je hoeft te doen, is op jouw favoriete programma klikken. De aflevering speelt direct af! Ook kun je zien welke programma’s je vooruit kunt kijken, die hebben een ‘afspeelicoontje’ bij de aflevering staan, zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, Oogappels, Chateau Meiland en The Bold And The Beautiful.


Voordelen van NLZIET

NLZIET heeft vele voordelen. Zo kun je zelf bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma’s kijkt. Dan kun je flexibel online tv-kijken en mis je niets meer van de Nederlandse televisie. Nog meer voordelen van NLZIET zijn:Video On Demand bij NLZIET

Met NLZIET kun je online programma’s streamen op een apparaat naar keuze, zoals je Apple TV, Chromecast, smart tv, Android TV, telefoon, tablet, Fire TV en meer. De meeste programma’s kun je tot een jaar reclamevrij terugkijken. NLZIET heeft het grootste Video On Demand aanbod, dus er staan genoeg afleveringen voor je klaar!


Houd de tv-gids van vandaag in de gaten!

Nieuwsgierig? Probeer de app van NLZIET eerst uit, want de eerste maand is gratis! In de tv-gids kun je kijken wat er vanavond op tv is. Ook kun je vanuit de tv-gids programma’s live, terug en vooruitkijken.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is er vanavond op tv?

Als je wilt weten wat er vandaag op tv is, kun je de tv-gids van NLZIET gebruiken. Ook zonder abonnement kun je kijken wat er vanavond op tv is.

Hoe werkt de tv-gids van NLZIET?

Ga naar de tab tv-kijken, klik op de zenders en de dag en klik op de afleveringen die je wilt zien. Zo kun je gemakkelijk live, terug en vooruitkijken waar en wanneer je wilt.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op je Chromecast, Apple TV, Android TV, smart tv, Fire TV, laptop, tablet en telefoon.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.