Temptation Island gemist?

Ieder seizoen is deze realityshow hét gesprek van de dag! Vier stellen en zestien vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs? Bij NLZIET kun je altijd online Temptation Island terugkijken waar en wanneer jij wilt. Meld je aan en kijk gemakkelijk via onze app naar dit programma op een apparaat naar keuze. De eerste maand probeer je NLZIET gratis!

Wie weerstaat de verleiding op het eiland….? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!


Temptation Island online kijken

Tijdens het twaalfde seizoen alweer in 2020 wordt iedere woensdag om 20.30u een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 5. Vier stellen en zestien begerige vrijgezellen vormen samen de bewoners van het eiland. De presentatie ligt in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Heb je Temptation Island gemist? Vanaf nu mis je nooit meer een aflevering, want met jouw abonnement op NLZIET kijk je makkelijk terug, waar en wanneer je wilt! Kijk online naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Je kunt je favoriete Nederlandse programma’s en series kijken, zoals Chateau Meilandin heel de EU. Dus ook als je op vakantie bent, kun je Temptation Island 2020 terugkijken.


Temptation Island VIPS is niet te zien bij NLZIET.


Reclamevrij kijken bij NLZIET

Met NLZIET kijk je programma’s op je computer of laptop. Ook kun je de NLZIET-app op je smartphone, tablet of smart tv installeren. Weet je wat het grote voordeel is van NLZIET? Je bent geen tijd meer kwijt aan het kijken van reclames. Op deze manier houd je veel meer tijd over om nog wat extra afleveringen te bingen! Dus heb je Temptation Island gemist? Haal de popcorn maar vast in huis, want jij komt voorlopig niet meer van de bank af!


Temptation Island vooruitkijken

Heb jij de laatste aflevering van Temptation Island gezien en kan je niet wachten tot de volgende aflevering wordt uitgezonden? Geen zorgen, bij NLZIET kun je iedere week een aflevering Temptation Island vooruitkijken! Beleef jouw guilty pleasure op ieder moment van de dag en kijk wanneer het jou uitkomt bij NLZIET. Nog beter nieuws: je kunt nu alvast de volgende aflevering van Temptation Island vooruitkijken! Met NLZIET mis je niets meer en blijf je op de hoogte van de laatste Temptation Island gossip.


De voordelen van Temptation Island kijken op NLZIET
Temptation Island 2020

In het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels de ultieme relatietest met elkaar aan. Twaalf dagen lang worden de stellen van elkaar gescheiden en bevinden de mannen en vrouwen zich beiden op een apart eiland. Tot nu toe klinkt dit als een prima vakantie, maar op zowel het mannen- als vrouweneiland lopen acht begerige vrijgezellen rond. Mocht je het doel van Temptation Island gemist hebben, het enige doel van de vrijgezellen is: verleiden!


Met tropische temperaturen, veel luxe, iedere dag een open bar en dates op exclusieve plekken, komt het wel eens voor dat één van de partners een slippertje maakt…. Alles wordt dag en nacht gefilmd en bij het kampvuur krijgen de partners videobeelden van elkaar te zien. Welke relatie is sterk genoeg en wie kan de verleiding weerstaan? Het wordt de stellen ieder seizoen erg moeilijk gemaakt. Wist je dat alleen in seizoen twee alle stellen aan elkaar trouw zijn gebleven?


De ultieme relatietest?

Zou jij het aandurven om met jouw partner mee te doen aan dit programma? Of zie je jezelf als verleider of verleidster? Al elf seizoenen gaan koppels met elkaar de ultieme relatietest aan. Tijdens bijna alle andere seizoenen hebben de koppels hun handen niet thuis weten te houden.


Deelnemers Temptation Island 2020

Zullen de koppels de relatietest doorstaan komend seizoen? Even voorstellen, dit zijn de dappere deelnemers van 2020:

 • Arda (26) en Elke (23) zijn 1 jaar samen en wonen samen in Hasselt. Elke ging vroeger vaak naar feestjes waarbij ze te veel dronk. Sinds ze met Arda een relatie heeft, gaat ze minder vaak uit. Ze weet van zichzelf dat ze speelser wordt naar mannen toe naarmate de avond vordert. Arda hoopt dat Elke de verleiding kan weerstaan.
 • Christian (28) en Angela (26) hebben al 8 jaar een relatie. Alleen Angela vertrouwt Christian niet. Daarom gaan ze de ultieme relatietest aan. Angela is snel jaloers en daardoor maken ze veel ruzie. Is Christian de ware voor Angela?
 • Gianni (27) en Melissa (23) gingen na 3 maanden al samenwonen. Melissa vertrouwt Gianni niet en dat heeft een reden. Gianni is tijdens hun prille relatie vreemdgegaan. Blijft hij trouw aan Melissa op het eiland?
 • Karim (23) en Roshina (27) zijn dol op elkaar, maar ze komen niet tot een stabiele relatie. Karim heeft in het verleden van twee walletjes gegeten. Ook heeft Roshina hem meerdere malen betrapt. Ze geven elkaar nog één kans op het eiland der verleidingen.Spoiler alert: dit jaar is er een koppel vroegtijdig naar huis gegaan. Gianni en Melissa hebben zich niet aan de regels gehouden en moesten het tropische oord verlaten. Zij zouden een mobiele telefoon hebben verstopt in hun bagage en tegen alle regels in hebben zij contact met elkaar gehouden. Voor hen in de plaats komen in aflevering 8 Zach en Simone.


Vrouwelijke verleiders Temptation Island 2020

 • Sales advisor Amber (22) is een ‘one-of-the-guys’ type. Ze heeft lef en durft op mannen af te stappen.
 • Cheyenne (22) is erg goed in het verleiden van mannen. De kapster windt met haar sexy dansmoves de mannen om haar vinger.
 • Mannen vallen snel voor de exotische Kunza (23). De studente orthopedagogie heeft zelf een relatie gehad met iemand die vijf keer (!) vreemdging.
 • Mambo (25) kan sexy dansen, net zoals Cheyenne. Ze is gogodanseres én receptioniste. Haar lach zorgt voor een lach op ieders gezicht.
 • De Indische Eline (24) vindt het niet logisch dat mannen altijd op vrouwen moeten afstappen. De zelfverzekerde klantenservicemedewerker kan iedereen verleiden.
 • Felicia (21) is een harde werker. Ze is receptioniste op een advocatenkantoor en ze heeft een eigen webwinkel. Mannen vragen veel aandacht van haar en zij vindt dat helemaal niet erg.
 • Nikki (26) flirt vaak met haar mooie, rode lokken. In het dagelijks leven werkt ze als gastvrouw bij een ochideeënkwekerij. Op het eiland gaat ze de uitdaging aan om mannen te verleiden.
 • Romee (21) is stewardess in opleiding. Een relatie ziet ze niet zitten, want ze is dol op haar vrijheid als vrijgezel. Volgens Romee is geen één man te vertrouwen.


Mannelijke verleiders Temptation Island 2020

 • Christophe (23) is een ‘look-a-like’ van Tarzan door zijn lange, blonde haren. Hij is soepel in de heupen, want hij doet aan salsa dansen en yoga. Hij gooit op het eiland der verleidingen zijn dansmoves in de strijdt.
 • Fashion stylist Grigor (28) houdt van verzorgde types. Zijn tactiek is: vrouwen troosten als ze het even niet meer zien zitten.
 • Efrain (22) is dol op flirten. Hij is manager in een sportwinkel, maar nu pakt hij zijn kans om vrouwen te verleiden op Temptation Island.
 • Bas (25) kijkt altijd eerst even de kat uit de boom voordat hij toeslaat. Hij is iemand waar vrouwen hun hart kunnen luchten en lange gesprekken mee kunnen voeren.
 • Vlaming Sam (23) heeft een eigen bedrijf als ‘car wrapper’. Als hij binnenkomt op een feestje, weet iedereen dat hij er is. Met zijn vlotte babbel verleidt hij elke vrouw.
 • Havenarbeider Matthieu (22) heeft gevoel voor humor. Vrouwen kunnen altijd erg met hem lachen. Ook geeft hij veel complimentjes, waardoor je bij hem helemaal op je gemak bent.
 • Joris (23) beweert dat niemand monogaam is. Hij vindt dat iedereen in een relatie wel eens vreemdgaat. Kan hij dit bewijzen op Temptation Island?
 • Topsporter Daan (25) komt uit Eindhoven. Het boeit hem niet als vrouwen onbereikbaar zijn. Hij vindt toch elke keer een manier om de vrouwen voor zich te winnen.


Nieuwe verleiders 2020

Ook dit seizoen stond je weer een verrassing te wachten, want tijdens aflevering 5 zijn er twee nieuwe verleiders ingevlogen! Angelique (22) ging tijdens haar eerste avond direct in de aanval en zei: “The game is on”. Ook Nick (23) is ook niet bang aangelegd, hij stapt direct op alle dames af en laat de kijkers weten: “Alles kan kapot”.


Zou jij de verleiding kunnen weerstaan als je één van deze dames of heren tegenover je hebt staan?


Temptation Talk

Sinds 2018 kun je na afloop van iedere aflevering kijken naar Temptation Talk op RTL 5. Hierin wordt wekelijks alle afleveringen besproken met oud deelnemers en andere speciale gasten. Dus ben je klaar met Temptation Island terugkijken, kijk dan bij NLZIET ook naar Temptation Talk voor alle ins en outs van het programma.


Nog nooit een aflevering van deze guilty pleasure gezien? Of heb je de laatste aflevering van Temptation Island gemist? Meld je nu aan bij NLZIET en kijk direct!Wist je dat?

 • De eerste aflevering van dit programma in 2001 werd uitgezonden in Amerika?
 • In 2002 een Nederlands/Vlaamse versie werd gemaakt? Deze televisieserie was meteen een kijkcijfersucces!
 • De eerste Temptation Island-baby op 6 november 2019 is geboren? Zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio zijn nog steeds samen en zij zijn verloofd.
 • Er ook dit nieuwe seizoen weer zestien sexy verleiders en verleidsters op het eiland rondlopen?
 • In seizoen 2018 geen van de koppels de relatietest heeft doorstaan?
 • Er tussen 2002 en 2009 zeven seizoenen van de Nederlands/Vlaamse versie van Temptation Island uitgezonden zijn op televisie? Pas na zeven jaar in 2016 keerde Temptation Island weer terug op televisie en begon seizoen acht!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Hoelaat begint Temptation Island?

Kijk iedere woensdag om 20.30u live naar Temptation Island.

Op welke zender wordt Temptation Island uitgezonden?

Naast Temptation Island vooruitkijken en terugkijken, kun je bij NLZIET natuurlijk ook live kijken naar de uitzending op RTL 5.

Hoe kan ik Temptation Island vooruitkijken?

Met een abonnement op NLZIET kun je wekelijks een aflevering Temptation Island vooruitkijken. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van sappige Temptation Island gossip!

Waar wordt Temptation Island opgenomen?

De laatste seizoenen Temptation Island zijn opgenomen in Thailand. Wist je dat eerdere seizoenen zijn opgenomen in Brazilië, Jamaica en Honduras?

Hoeveel afleveringen Temptation Island kan ik terugkijken bij NLZIET?

Bij NLZIET kijk je alle afleveringen van Temptation Island 2020.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.