Olympische Spelen live kijken

Wil je de Olympische Spelen live kijken? Met NLZIET kijk je naar de belangrijkste sporten, zoals de schaatswedstrijden! Ook kun je de uitgebreide samenvattingen van de Olympische Winterspelen 2022 kijken wanneer je wilt.

Kijk op een apparaat naar keuze naar de Olympische Spelen livestream, zoals je tv, tablet, laptop of telefoon. Heb je de late uitzendingen van de Olympische Winterspelen gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je ook NOS terugkijken. Probeer 14 dagen gratis en start direct met kijken!Voordelen van NLZIET

  • Het voordeligste tv-abonnement van Nederland.
  • Rechtstreeks verslag van alle schaats- en shorttrackwedstrijden.
  • Belangrijkste sporten van de Olympische Spelen 2022 kijken.
  • De Olympische Winterspelen gemist? Geen probleem, want met NLZIET kijk je de uitzendingen van NPO terug!
  • Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd.
  • Kijk goedkoop televisie zonder kastjes of kabels.
  • Een abonnement op NLZIET is altijd online opzegbaar.


Altijd. Overal. Schaatsen.

Er doen veel Nederlandse sporters mee aan de Olympische Spelen. De sporten die onder andere aan bod komen, zijn: alpineskieën, bobsleeën, kunstrijden, schaatsen, skeleton en snowboarden. De NOS licht iedere dag om 14.00u in NOS Peking live het laatste en belangrijkste nieuws uit Beijing toe. Van 03.00u tot 17.00u doet de NOS live verslag van de meest aansprekende sporten waarin de focus op schaatsen zal liggen. Iedere dag wordt van 16.30u tot 17.00 het schaatsoverzicht besproken. Benieuwd wanneer de schaatswedstrijden zijn? Bekijk nu de schaatskalender!


Kijk de Olympische Spelen live en terug!

Ga het zeker volgen, want volgens de laatste prognose staat Nederland op 21 medailles. Of de sporters dat gaan waarmaken? Dat wordt spannend! Wil je direct bovenop het laatste nieuws en het dichtst bij de sporters in Peking zijn? Via NLZIET kan dat. Op NLZIET kun je de belangrijkste sporten van de Olympische Winterspelen live volgen via de zenders van de NPO!

Heb je andere verplichtingen en heb je jouw favoriete sport op de Olympische Winterspelen gemist? Al jouw gemiste sporten kan je terugkijken via NLZIET, waar en wanneer je maar wilt!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer zijn de Olympische Winterspelen 2022?

De Olympische Winterspelen 2022 starten op 4 februari en eindigt op 20 februari.

Kan ik via NLZIET naar de Olympische Spelen live kijken?

Ja, je kan de belangrijkste sporten van de Olympische Spelen live kijken via NLZIET, zoals de schaatswedstrijden! Daarnaast kun je alle, uitgebreide samenvattingen kijken via de NOS live stream.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik mijn gemiste sportwedstrijden ook terugkijken?

Ja, via NLZIET kun je de samenvattingen of live uitzendingen die je van de Olympische Winterspelen gemist hebt terugkijken. Handig, omdat er ook sporten op Nederlandse tijd midden in de nacht plaatsvinden.

Kan ik ook via NLZIET kijken als ik op vakantie ben?

Ja, in heel de EU is NLZIET beschikbaar! Ideaal als je op vakantie bent in het buitenland.

Kan ik ook andere sporten kijken bij NLZIET?

Ja! Kijk ook naar andere sportprogramma’s, zoals de Champions League en Europa League.