Kijk Deal Or No Deal nu terug

Heb je een aflevering van Deal Or No Deal gemist? Geen probleem. Bij NLZIET kijk je de afleveringen van Deal Or No Deal 2021 reclamevrij terug. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk het programma via je mobiel, laptop, tablet of tv.


De voordelen

  • Heb je het begin van een aflevering van Deal Or No Deal gemist? Geen zorgen! Je kunt het programma vanaf het begin afspelen zodat je niks mist
  • Wil je een aflevering van Deal Or No Deal terugkijken? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen reclamevrij terug
  • Kijk live naar 34 Nederlandse zenders
  • De NLZIET-app is beschikbaar voor smartphone, tablet, smart tv, Apple TV, Android TV, Android TV, Chromecast en Amazon Fire TV
  • Kijk in heel de EU
  • Probeer 1 maand gratis, daarna betaal je slechts €7,95 voor een maandabonnement. NLZIET is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Over het programma

Deal Or No Deal is na 12 jaar terug op de Nederlandse tv. Tijdens dit spel strijden de deelnemers om een zo hoog mogelijk geldbedrag. De kandidaat krijgt een box met een onbekend geldbedrag die hij of zij kan verkopen aan de bank. In diverse rondes kan de deelnemer overige boxen wegspelen waarna de bank met een bod komt voor de unieke koffer van de deelnemer. Het uiteindelijke doel is om weg te gaan met een hoog bedrag. Gaat dat de kandidaten lukken?


Buddy Vedder

Buddy Vedder krijgt de eer het programma te presenteren. Hij is een (stem)acteur, danser, zanger en presentator. Hij kreeg zijn bekendheid voornamelijk door zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en deelname aan The Masked Singer.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke zender wordt Deal Or No Deal uitgezonden?

Het programma wordt op RTL 5 live uitgezonden.

Kan ik Deal Or No Deal ook terugkijken met NLZIET?

Ja, je kunt Deal Or No Deal 2021 reclamevrij terugkijken bij NLZIET, tot een jaar terug! Ideaal als je Deal Or No Deal gemist hebt.

Op welke apparaten kan ik Deal Or No Deal kijken?

Je kan NLZIET via Apple TV, Android TV of Chromecast kijken, maar ook op laptop, tablet of mobiel kan je via NLZIET kijken naar Nederlandse tv.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een eenmalige betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na de kennismakingsperiode wordt je proefabonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.