De TV Kantine gemist? Kijk nu terug

Een aflevering van De TV Kantine gemist? Kijk dan direct de afleveringen reclamevrij terug op je smartphone, tablet of laptop. Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk je favoriete programma op het moment dat het jou uitkomtVoordelen van NLZIET

  • De TV Kantine gemist? Kijk on demand zonder reclame
  • Je kunt de afleveringen terugkijken op je tv, laptop of via de mobiele apps.
  • Met NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt. Zo kun je op ieder gewenst moment De TV Kantine terugkijken.
  • Met NLZIET heb je alle Nederlandse zenders van NPO, SBS en RTL tot je beschikking.
  • Met NLZIET kun je tv-kijken zonder kabel, dus je hebt geen kabel tv meer nodig!
  • Met NLZIET kun je ook in het buitenland online tv-kijken.


Over het programma

Het twaalfde seizoen is begonnen! Elke week weer doen Carlo Boszhard en Irene Moors de leukste typetjes na in hun televisieprogramma. Met de juiste kostuums, make-up en persoonlijke trekken creëren ze een totaalplaatje. Er worden bekende personen onder de loep genomen en tot in detail geïmiteerd. Verder komen er ook dit seizoen diverse, bekende Nederlanders als gastspelers langs, zoals de koningin van de typetjes, Elise Schaap. Tot slot doen ze ook programma’s na, zoals Married At First Sight, Ranking the Stars, Beste Zangers, Chateau Meiland en The Masked Singer.

Probeer NLZIET de eerste maand gratis

Ben je benieuwd naar de imitaties? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct de afleveringen reclamevrij terug. Perfect als je een aflevering van De TV Kantine gemist hebt. Na een maand betaal je slechts €7,95 voor een abonnement op NLZIET. Erg goedkoop tv-kijken dus!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer wordt De TV Kantine uitgezonden?

Je kijkt iedere donderdag om 20.30u naar De TV Kantine.

Op welke zender wordt De TV Kantine uitgezonden?

Kijk wekelijks naar dit programma op RTL 4.

Kan ik De TV Kantine terugkijken bij NLZIET?

Ja! Je kunt de afleveringen van dit seizoen reclamevrij terugkijken op je smart tv, Android TV, laptop, Fire TV, tablet, Apple TV en meer.

Wie persifleren de BN’ers die te zien zijn in De TV Kantine?

Carlo Boszhard en Irene Moors.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.