Persbericht NLZIET

NLZIET lanceert een goedkoper abonnement met reclame

13 mei 2024

HILVERSUM – Vanaf vandaag introduceert tv-streamingdienst NLZIET het lager geprijsde abonnement ‘NLZIET Basis’. Dit nieuwe abonnement kost €7,95 per maand en bevat reclame in de VOD-content van de RTL- en Talpa-zenders. De VOD-content van NPO Plus blijft bij NLZIET Basis reclamevrij. Bij het Basis-abonnement van NLZIET kan men op één apparaat kijken, terwijl bij de overige NLZIET-abonnementen tegelijkertijd op twee apparaten kan worden gekeken.

 

Basis, Premium en Extra

 

Naast de introductie van het lager geprijsde NLZIET Basis, zal er voor de andere abonnementen een tariefwijziging worden doorgevoerd. NLZIET biedt naast maandabonnementen ook jaarabonnementen met korting aan. Dit zijn de nieuwe abonnementsprijzen:

  • NLZIET Basis: €7,95 per maand
  • NLZIET Premium €9,95 per maand, of per jaar €107,40 (is 12 x €8,95)
  • NLZIET Extra €11,95 per maand, of per jaar €131,40 (is 12 x €10,95)

Bij de NLZIET Premium- en Extra-abonnementen kunnen gebruikers alle VOD-content zonder reclame kijken en met meerdere apparaten tegelijkertijd tv-kijken. Diverse populaire programma’s, waaronder ‘B&B Vol Liefde’, ‘Kopen zonder Kijken’, en ‘GTST’, zijn exclusief vooruit te kijken met het Premium- en Extra-abonnement.