Via je tablet tv-kijken met NLZIET

Een tablet is een groter scherm dan je telefoon. Daarom is het ideaal om tv te kijken op je tablet of iPad. Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken, want je neemt de app overal mee naar toe. Ben je thuis, onderweg of op vakantie? Met NLZIET kijk je overal online tv, in de gehele EU! Je kunt online tv-kijken naar 34 zenders van NPO Plus, RTL XL en KIJK via NLZIET. Installeer de NLZIET-app en kijk live, terug of vooruit naar programma’s waar en wanneer je wilt.


Voordelen van tv-kijken met NLZIET

  • Met de app voor mobiele devices kun je tv-kijken op tablet en iPad waar je maar wilt. Of je nu in de trein zit, op zolder bent of op een terrasje zit, met de NLZIET app kun je 24/7 online tv-kijken. 
  • In de app kun je programma’s en series van NPO, RTL en SBS terug- en soms zelfs vooruitkijken.
  • Ook kun je gebruik maken van online tv-kijken en live tv-kijken op tablet of iPad.
  • Liever niet televisie kijken op tablet of iPad, maar naar een groter scherm kijken? Met NLZIET kun je ook tv-kijken op pc of televisie. Via de computer kijk je in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge. Ook kun je tv-kijken via Chromecast of kijk via Apple TV.
  • Met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland. Jouw favoriete serie neem je dus gewoon mee op vakantie, zakenreis of stedentrip!


Goedkoop tv-kijken met iPad of tablet

Met NLZIET kun je goedkoop tv-kijken op je tablet, daardoor heb je geen kastjes of een duur tv-abonnement nodig! Je kunt NLZIET de eerste maand gratis proberen, daarna betaal je slechts 7,95 voor een maandabonnement.

Stream direct jouw favoriete programma’s. Het voordeel is dat je met NLZIET op meerdere apparaten tegelijkertijd kunt kijken. Ideaal als je partner of huisgenoot wat anders wil kijken. Tv-kijken op tablet is makkelijker dan ooit! Thuis, in het buitenland of op de camping, overal kun jij kijken naar NLZIET!
Hoe installeer ik NLZIET op mijn tablet?

Heb je een tablet of iPad, maar weet je niet hoe NLZIET hierop werkt? Wij leggen je hieronder gemakkelijk uit hoe je de NLZIET-app installeert.

Stap 1: allereerst heb je een tablet of iPad, Android (versie 5.0 of hoger) of iOS (versie 10 of hoger), nodig.

Stap 2: verbind het apparaat met het internet, zoals wifi. Het kan ook zijn dat je gebruikmaakt van een data simkaart van jouw provider.

Stap 3: download de NLZIET-app: deze vind je in de Appstore of Playstore.

Stap 4: nu kun je direct jouw favoriete programma’s streamen. Veel kijkplezier!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik tv-kijken op tablet met NLZIET?

Ja! Met NLZIET kun je 24/7 online tv-kijken naar 34 zenders via je tablet. Kijk tv zonder kabels of kastjes! NLZIET is dé vervanger van de traditionele tv. Het voordeligste tv-abonnement van Nederland.

Kan ik ook tv-kijken op iPad met NLZIET?

Ja, NLZIET is voor zowel Android als iOs beschikbaar.

Kan ik ook op andere apparaten tv-kijken?

Ja! Op je tv, laptop of smartphone is de NLZIET-app ook beschikbaar.

Is NLZIET in het buitenland te kijken?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.