TV 538 live kijken met NLZIET

NLZIET heeft een hoop zenders van RTL, NPO en SBS, maar wist je dat NLZIET ook TV 538 heeft? Met NLZIET kun je 538 live kijken op een device naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon. Het enige wat je hoeft te doen is de app van NLZIET installeren.  Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!538 Oranjedag

In Breda vindt de 538 Oranjedag 2021 plaats! Het Fieldlab-evenement van 538 is volledig uitverkocht. Tienduizend mensen kunnen tijdens het festival genieten van verschillende optredens, zoals Afrjojack, Chef’Special, Armin van Buuren, Davina Michelle, Emma Heesters, Maan, Miss Montreal, Racoon en nog veel meer. Ben je helaas niet ingeloot? Geen zorgen! Met NLZIET kijk je 538 Koningsdag op TV 538. Alvast veel luister- en kijkplezier!


TV 538 gemist

Met NLZIET kun je sinds kort programma’s van deze zender reclamevrij terugkijken. Ideaal als je TV 538 gemist hebt. Populaire programma’s zijn: Platenbazen, De Week van 538, Lovers X Haters, De 538 Ochtendshow van Frank Dane en De Coen en Sander Show, Kijk Radio en Release Reacties. Kijk in tv-kijken voor het gehele aanbod. Zet je favoriete programma in ‘mijn series’. We geven een melding als er een nieuwe aflevering voor je klaarstaat.

Grootste live-evenementen

Ook de grootste live-evenementen worden op TV 538 live uitgezonden. Denk aan de 538 Koningsdag en Radio 538. Met NLZIET kun je de hele dag genieten van muziek, interviews en optredens. Ben je op een feestdag in het buitenland? Geen probleem, want NLZIET is zelfs in het buitenland beschikbaar.

Voordelen van NLZIET

 • Kijk TV 538 live op verschillende apparaten, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon
 • Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd. Ideaal als je partner of huisgenoot wat anders wil kijken
 • Blijf op de hoogte van alle grote live-evenementen, zoals 538 Koningsdag en Radio 538
 • Met NLZIET heb je 36 zenders van RTL XL, KIJK en NPO Start tot je beschikking
 • NLZIET is in de gehele EU beschikbaar
 • Bepaal zelf waar en wanneer je programma’s kijkt, want je kijkt tv zonder kabel
 • NLZIET is maandelijks opzegbaar
 • De eerste maand kun je gratis uitproberen!


Wist je dat?

 • 538 een commerciële zender is voor jongvolwassenen?
 • In 2011 Radio 538 met een tv-zender TV 538 startte?
 • Er elke week interviews, live-optredens en actualiteiten worden uitgezonden?
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik TV 538 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s van 538 live kijken. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Installeer de app op een device naar keuze, zoals je laptop, tv of smartphone en kijk direct naar jouw favoriete programma’s.

Kan ik 538 Oranjedag live kijken bij NLZIET?

Zeker! Je kunt 538 Koningsdag kijken op TV 538 bij NLZIET.

Kan ik programma’s van TV 538 reclamevrij terugkijken?

De meesten wel, zoals Platenbazen, Release Reacties, Lovers X Haters en De Week van 538. Ideaal als je TV 538 gemist hebt.

Kan ik tijdens een aflevering terugspoelen naar het begin?

Ja! Je kunt gewoon terugspoelen en de aflevering stopzetten. Kijk verder wanneer je weer tijd hebt!

Welke zenders heeft NLZIET nog meer?

36 zenders van NPO Start, RTL XL en KIJK.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.