SBS live kijken doe je online bij NLZIET

Overal live tv-kijken

De programma’s van SBS live kijken kan eenvoudig en snel als je online kijkt. Groot voordeel is dat je dan vrij bent om zelf te bepalen hoe en waar je kijkt. Kijk op je (smart) tv, computer, tablet of smartphone. Via de SBS live stream kijk je alle spraakmakende momenten op het moment dat het uitgezonden wordt. Zo kijk je Mr. Frank Visser doet Uitspraak, Utopia en meer programma’s van SBS live, overal in Nederland. Super handig, toch?

 • Drie grote zendergroepen bij elkaar: NPO, RTL en SBS
 • Kijk programma’s live, terug en soms zelf vooruit naar 34 zenders
 • Grootste aanbod Nederlandse programma’s zonder reclame
 • Kijk tot wel een jaar terug

SBS programma’s

De zenders van SBS bieden een breed scala aan programma’s. Er worden Nederlandse series uitgezonden, zoals Dokter Tinus. Maar ook reality- en entertainmentprogramma’s, zoals Utopia en Wedden Dat Ik Het kan. Er zijn ook programma’s die SBS live uitzendt, zoals Hart van Nederland, Shownieuws en UEFA Champions League. Deze programma’s wil je het liefst zien wanneer ze uitgezonden worden. Dit kan met de SBS live stream op NLZIET.

 • Hart van Nederland
  Het nieuws- en actualiteitenprogramma dat SBS live uitzendt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. In zowel de vroege en de late editie staan landelijk en regionaal nieuws centraal.
 • Shownieuws
  Alles over showbizz en BN’ers wordt dagelijks door SBS live uitgezonden. Zo blijf je op de hoogte van het wel en wee van bekend en royal Nederland.
 • UEFA Champions League
  Op Veronica en SBS6 zendt SBS live de UEFA Champions League uit. De live uitzendingen van de UEFA Champions League worden gepresenteerd door Hélène Hendriks en Wilfred Genee (bekend van Veronica Inside).

Over SBS

SBS is de afkorting voor Scandinavian Broadcasting System en sinds 2017 in handen van Talpa. Onder SBS vallen de commerciële tv-zenders Net5, SBS6, SBS9, Veronica en TV 538. Iedere zender heeft een eigen focus. Maar ook het videoplatform KIJK maakt onderdeel uit van SBS Broadcasting.

Net5

Op Net5 kun je vernieuwende, spraakmakende en originele programma’s verwachten die iedereen leuk vindt. Mooie films, reality programma’s en series maar ook opvallende programma’s. Zo zie je exclusief bij Net5 jaarlijks de Victoria Secret Fashion Show, een verslag van de Oscars maar ook kookprogramma’s als Wat Eten We, MasterChef en Over de Kook of woonprogramma’s, zoals vtwonen weer verliefd op je huis.

Regelmatig heeft de zender een thema en zendt rondom het thema films uit. Zo is er Lovely December en de Vintage Love Maand.

SBS6

Samen televisie kijken, dat is de slogan van SBS6. Met het hele gezin op de bank om ouderwets tv te kijken. De SBS zender brengt landelijke nieuwsprogramma’s, groot amusement, infotainment en Nederlandse dramaseries. Zo zie je Hart van Nederland, Mr. Frank Visser, Utopia en Dokter Tinus op SBS6.

Veronica

Ben je jong of jong van geest, dan geniet je bij Veronica het meest. Met grote filmtitels, realityprogramma’s, voetbal en buitenlandse series geven ze invulling aan de kijkbehoefte van de kijker.

SBS9

SBS9 richt zich voornamelijk op de vrouwelijke doelgroep. Hier worden vooral series en films op uitgezonden. Daarnaast kijk je hier naar herhalingen van programma’s van NET5, SBS6 en Veronica.

TV 538

Blijf op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws en de hotste hits, want TV 538 gaat verder waar Radio 538 ophoudt.

Kijk SBS op NLZIET

SBS live tv-kijken? Kijk SBS live tv nu op NLZIET. Kijk SBS live op je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart tv app, Apple TV, PS4 of via Chromecast en AirPlay.

 • 34 Nederlandse zenders in een app
 • Kijk programma’s live, terug en soms zelf vooruit
 • Tot een jaar reclamevrij programma's terugkijken
Meer weten?

Wil je een programma van SBS live kijken bij NLZIET maar heb je nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.