SBS live kijken met NLZIET

De programma’s van SBS live kijken kan eenvoudig en snel. Groot voordeel is dat je dan vrij bent om zelf te bepalen hoe en waar je kijkt. Kijk op je tv, computer, tablet of smartphone. Naar alles van de Nederlandse tv. Via de SBS live stream kijk je alle spraakmakende momenten op het moment dat het uitgezonden wordt. Probeer de eerste maand gratis en kijk alle programma’s waar en wanneer je maar wilt. Na een maand betaal je slechts 7,95 per maand. Jouw dure tv-abonnement kan nu echt de deur uit. Ideaal toch?Voordelen van NLZIET

  • Alles van de Nederlandse tv in één app
  • SBS gemist? Kijk live en on demand
  • Kijk tv zonder kabel of kastjes
  • Kijk tot wel een jaar reclamevrij terug
  • Probeer één maand gratis
  • Daarna betaal je slechts 7,95 per maand
  • Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast


Programma’s kijken via de SBS live stream

De zenders van SBS bieden een breed scala aan programma’s. Er worden Nederlandse series uitgezonden, zoals Komt een man bij de dokter en Dokter Tinus. Maar ook reality programma’s, zoals Onmogelijke Duetten en BN’ers in het ziekenhuis. Er zijn ook programma’s die SBS live uitzendt, zoals Hart van Nederland, Shownieuws en UEFA Europa League. Deze programma’s wil je het liefst zien wanneer ze uitgezonden worden. Dit kan met de SBS live stream op NLZIET.


  • Hart van Nederland: het nieuws- en actualiteitenprogramma dat SBS live uitzendt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. In zowel de vroege en de late editie staan landelijk en regionaal nieuws centraal.
  • Shownieuws: alles over showbizz en BN’ers wordt dagelijks door SBS live uitgezonden. Zo blijf je op de hoogte van het wel en wee van bekend en royal Nederland.
  • UEFA Europa League: op Veronica en SBS6 zendt SBS live de Europa League uit. Vanaf dit jaar zijn de wedstrijden van de UEFA Champions League via RTL 7 live te volgen.


Over SBS

SBS is de afkorting voor Scandinavian Broadcasting System en sinds 2017 in handen van Talpa. Onder SBS vallen de commerciële tv-zenders Net5, SBS6, SBS9, Veronica en TV 538. Iedere zender heeft een eigen focus. Maar ook het videoplatform KIJK maakt onderdeel uit van SBS Broadcasting. Met NLZIET kun je al deze zenders van SBS live kijken op pc, telefoon, laptop of tv.


Net5

Op Net5 kun je vernieuwende, spraakmakende en originele programma’s verwachten die iedereen leuk vindt. Mooie films, reality programma’s en series, maar ook opvallende programma’s. Zo zie je exclusief bij Net5 jaarlijks de Victoria Secret Fashion Show, een verslag van de Oscars maar ook kookprogramma’s als Wat Eten We, MasterChef en Over de Kook of woonprogramma’s, zoals vtwonen weer verliefd op je huis.


SBS6 live kijken

Samen televisiekijken, dat is de slogan van SBS6. Met het hele gezin op de bank om ouderwets tv te kijken. De SBS zender brengt landelijke nieuwsprogramma’s, groot amusement, infotainment en Nederlandse dramaseries. Zo zie je onder andere Undercover in Nederland, Chateau Bijstand, Mr. Frank Visser, Chateau Meiland en massa is kassa bij deze zender.


Veronica

Ben je jong of jong van geest, dan geniet je bij Veronica het meest. Met grote filmtitels, realityprogramma’s, voetbal en buitenlandse series geven ze invulling aan de kijkbehoefte van de kijker. Voorbeelden van populaire programma’s zijn The Big Bang Theory en Two and a Half Men. Wil je weten wanneer er voetbal op tv is? Kijk dan in dit voetbalschema!


SBS9

SBS9 live richt zich voornamelijk op de vrouwelijke doelgroep. Hier worden vooral series en de beste films op uitgezonden. Daarnaast kijk je hier naar herhalingen van programma’s van Net5, SBS6 en Veronica.


TV 538

Blijf op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws en de hotste hits, want TV 538 gaat verder waar Radio 538 ophoudt.

SBS live tv-kijken zonder kabel? Kijk via de SBS live stream nu op NLZIET. Kijk op je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart Fire TV, tv app, Apple TV, PS4 of kijk tv via Chromecast en AirPlay.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik SBS live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s via de SBS live stream kijken. Kijk bijvoorbeeld naar SBS9, Veronica, Net5 en SBS6 live.

Wat is het voordeel van SBS live kijken met NLZIET?

Kijk op een device naar keuze waar en wanneer je maar wilt. Ook is de app van NLZIET in heel de EU beschikbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

Fire TV, telefoon, laptop, smart tv, Android TV, Apple TV, chromecast en meer.

Kan ik ook programma’s van SBS terugkijken?

Ja! De meeste programma’s kijk je tot wel een jaar reclamevrij terug.

Welke zenders kan ik nog meer kijken met NLZIET?

Met NLZIET kijk je naar 37 zenders van de Nederlandse en Vlaamse televisie.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van VRT, NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.