SBS live kijken met NLZIET

De programma’s van SBS live kijken kan eenvoudig en snel. Groot voordeel is dat je dan vrij bent om zelf te bepalen hoe en waar je kijkt. Kijk op je tv, computer, tablet of smartphone.

Probeer 14 dagen gratis en kijk alle programma’s waar en wanneer je maar wilt. Na een maand betaal je slechts 7,95 per maand. Maandelijks opzegbaar.Programma’s kijken via de SBS live stream

De zenders van SBS bieden een breed scala aan programma’s, zoals Ik hou van Holland, Miljoenenjacht en Chateau Meiland. Er zijn ook programma’s die SBS live uitzendt, zoals Veronica Offside, Vandaag Inside, Shownieuws en natuurlijk de UEFA Europa League. Deze programma’s wil je het liefst zien wanneer ze uitgezonden worden.


Over SBS

SBS is de afkorting voor Scandinavian Broadcasting System en sinds 2017 in handen van Talpa. Onder SBS vallen de commerciële tv-zenders Net5, SBS6, SBS9, Veronica en TV 538. Iedere zender heeft een eigen focus. Maar ook het videoplatform KIJK maakt onderdeel uit van SBS Broadcasting.

Met NLZIET kun je al deze zenders van SBS live kijken op je telefoon, laptop, tablet of tv.


Net5

Op Net5 kun je vernieuwende, spraakmakende en originele programma’s verwachten die iedereen leuk vindt. Mooie films, reality programma’s en series, zoals Grenzeloos Verliefd Wat Eten We, Station 19 en vtwonen weer verliefd op je huis.


SBS6

Samen televisiekijken, dat is de slogan van SBS6. Met het hele gezin op de bank om ouderwets tv te kijken. De SBS zender brengt landelijke nieuwsprogramma’s, groot amusement, infotainment en Nederlandse dramaseries. Zo zie je onder andere Undercover in Nederland, URK, Mr. Frank Visser, Steenrijk, Straatarm en massa is kassa bij deze zender.


Veronica

Ben je jong of jong van geest, dan geniet je bij Veronica het meest. Met grote filmtitels, realityprogramma’s, voetbal en buitenlandse series geven ze invulling aan de kijkbehoefte van de kijker. Voorbeelden van populaire programma’s zijn The Big Bang Theory en Two and a Half Men. Wil je weten wanneer er voetbal op tv is? Kijk dan in dit voetbalschema!


SBS9

SBS9 richt zich voornamelijk op de vrouwelijke doelgroep. Hier worden vooral series en de beste films op uitgezonden. Daarnaast kijk je hier naar herhalingen van programma’s van Net5, SBS6 en Veronica.


TV 538

Blijf op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws en de hotste hits, want TV 538 gaat verder waar Radio 538 ophoudt.

SBS live tv-kijken zonder kabel? Kijk via de SBS live stream nu op NLZIET. Kijk op je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart Fire TV, tv app, Apple TV, PS4 of kijk tv via Chromecast en AirPlay.


Veelgestelde vragen

Kan ik SBS live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s via de SBS live stream kijken. Kijk bijvoorbeeld SBS9, Veronica, Net5 en SBS6 live.

Wat is het voordeel van SBS live kijken met NLZIET?

Kijk tv zonder kabels of kastjes waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast is NLZIET in heel de EU beschikbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

Fire TV, telefoon, laptop, smart tv, Android TV, Apple TV, chromecast en meer.

Kan ik ook programma’s van SBS terugkijken?

SBS gemist? De meeste programma’s kijk je tot wel een jaar reclamevrij terug.

Welke zenders kan ik nog meer kijken met NLZIET?

Met NLZIET kijk je naar 38 tv-zenders.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van VRT, NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.