RTL Z live kijken

Kijk RTL Z live met NLZIET

Altijd op de hoogte zijn van financieel en zakelijk nieuws? Kijk RTL Z live en je mist niets meer van techniek, innovatie, bedrijven, lifestyle en financiën. Met de app van NLZIET kijk je waar het jou uitkomt live naar nieuws en actualiteiten bij RTL Z.

Wist je dat:

  • Iedere dinsdagmiddag het “Wekelijks gesprek met de minister van Financiën” wordt uitgezonden?
  • Dit een live uitzending is?
  • Het gesprek onder andere wordt gevoerd door parlementair verslaggever Frits Wester?
  • RTL Z is begonnen in samenwerking met het Belgische nieuwskanaal Z?
  • De programmering toen alleen nog bestond uit een half uur durende uitzending met korte items? Deze uitzending werd gedurende de dag herhaald en bijgewerkt met het laatste nieuws.
  • RTL Z (net als de andere RTL-kanalen) een Luxemburgse zender is en zich niet aan de Nederlandse Mediawet hoeft te houden?
  • De opening van Wall Street dagelijks wordt besproken? Vanwege het tijdverschil met de VS wordt dit in de middag uitgezonden.

RTL Z. Business, not as usual

“Business, not as usual” is hoe het motto van de zender luidt. In 2001 ging RTL Z live als onderdeel van RTL 5Op werkdagen werd RTL Z Magazine uitgezonden waar de belangrijkste ontwikkelingen van de dag behandeld werden. Vanaf 2005 was RTL Z te zien op RTL 7, maar sinds 7 september 2015 is de zender te zien op een eigen kanaal. De programmering is divers, zo kijk je dagelijks onder andere naar:

RTL Z Nieuws

Om 09.00, 11.00, 13.00 en 16.00 uur kijk je bij RTL Z live naar het RTL Z Nieuws. In deze nieuwsupdate kijk je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen.

RTL Nieuws

In de ochtend kun je bij RTL Z live kijken naar de reguliere uitzending van het RTL Nieuws. Deze uitzending is gelijk aan de nieuwsuitzending op RTL4.

Z Doc

De actualiteitenprogramma’s die je bij RTL Z live kunt kijken, worden afgewisseld met documentaires. Iedere werkdag zijn er één of meerdere spraakmakende docu’s te zien.

Z First

Dagelijks kijk je naar Z First. Tijdens dit bulletin in de ochtend word je bijgepraat over wat de komende beursdag gaat brengen.

Bright TV

Benieuwd naar de nieuwste gadgets en tech snufjes? Bright TV zoekt voor je uit of producten ook echt doen wat ze beloven. De nieuwste techniek wordt voor je uitgetest, handig toch?

Undercover Boss

In deze Amerikaanse realityserie gaan directieleden undercover in hun eigen bedrijf. Hoe functioneren de werknemers op de vloer?

Overal RTL Z live kijken

Met de mobiele apps van NLZIET heb je altijd het laatste nieuws op zak! Zo kijk je alle programma’s van RTL Z live, maar ook naar het RTL Nieuws of het NOS Journaal. Mis niets meer van de Nederlandse tv en kijk live naar de zestien zenders van NLZIET. Nu direct een programma op RTL Z live kijken? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!

Kijk alles van de Nederlandse televisie in één app!

  • Live, terug en soms vooruitkijken naar NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
  • Kijken op twee schermen tegelijk binnen één NLZIET-abonnement
  • Probeer NLZIET eens uit. Is het niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.