RTL Z live kijken bij NLZIET

Bij NLZIET kun je RTL Z live kijken. Ben jij graag op de hoogte van al het zakelijke en financiële nieuws? Dan ben je bij RTL Z aan het juiste adres! Bij NLZIET kun je elke dag de programma’s van RTL Z live kijken waar en wanneer jij maar wilt. Zo hoef je niks te missen van al het nieuws wat deze zender je brengt.Voordelen van NLZIET

RTL Z live kijken bij NLZIET biedt vele voordelen:


  • Kijk de programma’s van RTL Z live waar en wanneer jij maar wilt.
  • NLZIET is beschikbaar in heel de EU.
  • NLZIET is onder andere beschikbaar voor laptop, smartphone, tablet of Smart TV.
  • Alles van de Nederlandse tv in één omgeving.
  • Je kunt bij NLZIET niet alleen live programma’s kijken, maar ook tot een jaar terug.


Business, not as usual

Het motto van RTL Z is: Business, not as usual. Bij de zender worden dan ook vele programma’s uitgezonden die te maken hebben met onder andere techniek, innovatie, bedrijven, lifestyle en financiën. Je kijkt bij RTL Z programma’s zoals deze:

  • RTL Z Nieuws: De hele dag door kijk je bij RTL Z live naar het RTL Z Nieuws. Tijdens deze nieuwsupdates kijk je naar het laatste nieuws uit binnen-en buitenland, de actuele beurskoersen en het financieel-economische nieuws. Met NLZIET mis je niks meer van het RTL Z nieuws.
  • Undercover Boss: Het programma Undercover Boss gaat over directieleden die undercover gaan binnen hun eigen bedrijf. Ze gaan zonder dat de medewerkers het weten aan het werk en komen er op deze manier achter hoe er daadwerkelijk over zowel hun als het bedrijf gedacht wordt. Ook komen ze erachter hoe hard er daadwerkelijk binnen het bedrijf gewerkt wordt.
  • Storage Wars: In dit Amerikaanse realityprogramma worden professionele kopers gevolgd, wiens specialiteit het opkopen van opslagboxen is. De kopers krijgen in het programma vijf minuten de tijd om in te schatten wat er in de box opgeslagen ligt en mogen hierna er op bieden. Zal de inhoud evenveel of zelfs meer waard zijn dan de aankoopprijs? Of zullen de kopers achterblijven met een verlies?
  • The Most: Het programma The Most is een divers en informatief lifestyleprogramma, waarin elke aflevering een ander thema centraal staat. Er wordt in het programma bijvoorbeeld gekeken naar de mooiste natuurbeelden, bijzondere reisbestemmingen of de meest bizarre bouwconstructies. In het programma worden betoverende beelden getoond en worden er handige weetjes gegeven over van alles wat speelt in de wereld.
  • Z Doc: Je kunt vele actualiteitenprogramma’s bij RTL Z live kijken, maar naast deze programma’s worden er ook bijna dagelijks spraakmakende documentaires uitgezonden in Z Doc. Iedere werkdag kun je naar één of zelfs meer van deze leerzame documentaires kijken.


Wil je ook altijd op de hoogte zijn van al het financiële en zakelijke nieuws dat RTL Z te bieden heeft? Start dan nu je proefabonnement en geniet van alle gemakken van NLZIET!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik ook RTL Z programma’s terugkijken met NLZIET?

Alle programma’s kun je terugkijken bij NLZIET, de meeste reclamevrij.

Kan ik nog meer zenders van RTL live kijken bij NLZIET?

Bij NLZIET kun je naar meerdere zenders van RTL kijken, waaronder RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.