Kijk de sportprogramma's van RTL 7 live

RTL 7 live kijken

Uiteraard wil je veel programma’s van RTL 7 live kijken. Er wordt via RTL 7 sport uitgezonden en die spanning wil je live beleven. Zo wil je klaarzitten voor Darts, maar ook voor Boksen zit je goed bij RTL 7. Mis niets niets van je favoriete programma’s via de RTL live stream. Wanneer je online kijkt ben je niet meer afhankelijk van het tv-toestel maar bepaal je zelf waar je kijkt. Kijk RTL7 nu live via NLZIET.

 

De voordelen van online tv-kijken:

 • Altijd televisie kijken waar je ook bent. Met je smartphone heb je jouw tv altijd bij je.
 • Toch een programma gemist? Kijk deze dan terug (vaak zonder reclame).
 • Benieuwd of het wat is? De eerste maand is gratis.

Wat kijk je bij RTL 7?

RTL 7: Meer voor mannen. Zo omschrijft RTL de zender. En dat is terug te zien in de programmering. Kijk bij RTL 7 sport, actie, humor en reality. Zo kijk je op RTL 7 voetbal live van de Europa League. ‘s Morgens start de zender met B.O.Z. en de slogan ‘Meer voor jongens’ verraadt al dat de programma’s gericht zijn op jongens. Tussen 6:30 uur en 9:00 uur kijken stoere jongens naar programma’s vol avontuur en actie.

 

Later op de dag, in de vooravond, kijk je bij de zender naar programma’s als Idiote Op De Weg, Stop! Politie en Flodder. Natuurlijk kijk je bij RTL 7 live naar sport(programma’s), zoals de UEFA League, Darts en Vis TV.

 

Ook series zijn te zien op de mannenzender. Vooral Amerikaanse series:

 • Everbody Loves Raimond
  In deze komedieserie staat het leven van sportjournalist Raymond Barone en zijn familie centraal. De familie woont tegenover de ouders en broer (een politieagent die nog thuis woont) van Raymond. Wat de Barone’s meemaken is iedere keer weer hilarisch.
 • The King of Queens
  In deze heerlijkesitcom volg je het leven van pakketbezorger Doug en zijn vrouw Carrie. Ze wonen in Queens, New York. Naast hen woont Lou Ferrigno. Doug brengt heel wat tijd door met zijn vrienden en die beleven heel wat…
 • Raising Hope
  James redt een meisje en beleeft een vurige nacht met haar. Het meisje blijkt een zware crimineel te zijn die tot de dood veroordeeld wordt. Wanneer ze zwanger blijkt te zijn van James, blijft hij alleen achter met hun kind.

 

Wil je geen programma meer missen? Kijk dan via de tv-gids alles wat nu op RTL 7 uitgezonden wordt. Naast deze Amerikaanse series, kijk je op RTL7 ook sport online via de RTL live stream.

 

Al deze en nog veel meer programma’s van RTL7 live kijken? Start een abonnement op NLZIET en ontdek het gemak van online tv-kijken.

 

Over RTL 7

Net als RTL 4, RTL 5, RTL 8 en RTL Z, maakt de zender onderdeel uit van de RTL Groep. In augustus 2005 heeft RTL 7 de zender Yorin vervangen. Het aanbod van de zender richt zich op mannen. Kijk live bij RTL 7 voetbal, bijvoorbeeld de Europa League.

 

Wat is er bij RTL 7 vanavond op tv?

Wat is er nu op RTL 7 te zien? Kijk in onze tv-gids en je krijgt een overzicht van alles wat er op RTL7 nu te zien is. De tv-gids gaat tot een week terug en tot drie dagen vooruit, een programma gevonden? Klik en het programma start direct of je krijg info wanneer het programma live te zien is. Zo weet je altijd welke RTL 7 tv-programma’s te zien zijn.

 

RTL 7 live kijken bij NLZIET

De programma’s die nu op RTL 7 te zien zijn live kijken? Dat kan bij NLZIET. Maar wanneer je een uitzending gemist hebt kun je deze ook terugkijken, vaak tot een jaar terug en zonder reclame. Kijk alles via de RTL live stream of kijk het terug zonder reclame. Kijk via de tv RTL 7 waar en wanneer je maar wil. Via NLZIET kijk je RTL 7 nu op je tablet, smartphone of laptop. Iets voor jou? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01.

 • Kijk de programma's van de grootste Nederlandse zenders. Kijk programma's van NPO, RTL en SBSB live, terug en soms zelf vooruit.
 • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in Nederland via internet.
 • Met het abonnement kijk je alle programma's in hoge kwaliteit (ook live), kijk op twee schermen tegelijk.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.