RTL7 live

Uiteraard wil je veel programma’s van RTL7 live kijken. Er wordt veel sport uitgezonden en die spanning wil je live beleven. Zo wil je klaarzitten voor Darts maar ook voor Voetbal Inside wanneer de mannen live de ether in gaan. Zo mis je niets van je favoriete programma. Wanneer je online kijkt ben je niet meer afhankelijk van het tv-toestel maar bepaal je zelf waar je kijkt.

Kijk de sportprogramma's van RTL7 live

Wat kijk je bij RTL7?

RTL7: Meer voor mannen. Zo omschrijft RTL de zender. En dat is terug te zien in de programmering. Een zender bomvol sport, actie, humor en reality. ‘S Morgens start de zender met B.O.Z. en de slogan ‘Meer voor jongens’ verraadt al dat de programma’s gericht zijn op jongens. Tussen 6:30 uur en 9:00 uur kijken stoere jongens naar programma’s vol avontuur en actie.

Later op de dag, in de vooravond, kijk je bij zender naar programma’s als Idiote Op De Weg, Stop! Politie en Flodder. Natuurlijk kijk je bij RTL7 live naar sport(programma’s) UEFA League, Darts, Voetbal Inside en Vis TV.

Ook series zijn te zien op de mannenzender. Vooral Amerikaanse series:

 • Everbody Loves Raimond
  In deze komedieserie staat het leven van sportjournalist Raymond Barone en zijn familie centraal. De familie woont tegenover de ouders en broer (een politieagent die nog thuis woont) van Raymond. Wat de Barone’s meemaken is iedere keer weer hilarisch.
 • The King of Queens
  In deze heerlijk sitcom volg je het leven van pakketbezorger Doug en zijn vrouw Carrie. Ze wonen in Queens, New York. Naast hen woont Lou Ferrigno. Doug brengt heel wat tijd door met zijn vrienden en die beleven heel wat…
 • Raising Hope
  James redt een meisje en beleeft een vurige nacht met haar. Het meisje blijkt een zware crimineel te zijn die tot de dood veroordeeld wordt. Wanneer ze zwanger blijkt te zijn van James, blijft hij alleen achter met hun kind.

Al deze en nog veel meer programma’s van RTL7 live kijken? Start een abonnement op NLZIET en ontdek het gemak van online tv-kijken.

Over RTL7

Net als RTL4, RTL5, RTL8 en RTL Z, maakt de zender onderdeel uit van de RTL Groep. In augustus 2005 heeft RTL7 de zender Yorin vervangen. Het aanbod van de zender richt zich op mannen. Veel sport wordt door RTL7 live uitgezonden, bijvoorbeeld de Europa League. Maar ook het populaire Voetbal Inside wordt door RTL7 live uitgezonden. De mannen trekken iedere maandag- en vrijdagavond weer veel kijkers met hun opmerkelijke manier van discussiëren.

RTL7 live kijken bij NLZIET

De programma’s van RTL7 live kijken, dat kan bij NLIZET. Maar wanneer je een uitzending gemist hebt kun je deze ook terugkijken, vaak tot een jaar terug en zonder reclame. Iets voor jou? Probeer de eerste maand gratis.

 • Kijk de programma's van de grootste Nederlandse zenders. Kijk programma's van NPO, RTL en SBSB live, terug en soms zelf vooruit.
 • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in Nederland via internet.
 • Met het abonnement kijk je alle programma's in hoge kwaliteit (ook live), kijk op twee schermen tegelijk.