RTL 7 live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je RTL 7 live kijken. NLZIET is dé vervanger voor je traditionele tv-abonnement. Er wordt via RTL 7 sport uitgezonden en die spanning wil je live beleven. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.
Wat kijk je bij RTL 7?

Net als RTL 4, RTL 5, RTL 8 en RTL Z, maakt de zender onderdeel uit van de RTL Groep. RTL 7: Meer voor mannen. Zo omschrijft RTL deze zender. En dat is terug te zien in de programmering. Kijk bij RTL 7 sport, actie, humor en reality. Zo kijk je op RTL 7 voetbal live naar de meeste wedstrijden van de UEFA Champions League.


In de vooravond kijk je bij de zender naar programma’s als Idioten Op De Weg, Stop! Politie en Flodder. Ook series zijn te zien op de mannenzender. Vooral Amerikaanse series:


Everbody Loves Raymond
The King of Queens
Raising Hope


RTL 7 live kijken bij NLZIET

De programma’s die nu op RTL 7 te zien zijn live kijken? Dat kan bij NLZIET. Maar wanneer je een uitzending van RTL 7 gemist hebt kun je deze ook terugkijken, vaak tot een jaar terug en zonder reclame. Kijk via de tv RTL 7 waar en wanneer je wilt. Iets voor jou? Probeer 14 dagen gratis en kijk op een apparaat naar keuze.
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik RTL 7 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je veel programma’s van RTL 7 live kijken, zoals voetbal en boksen. Installeer de app op een je smartphone, tv, tablet of laptop en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van RTL 7 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk RTL 7 live kijken op een device naar keuze. Ook kun je online tv-kijken in het buitenland.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja! Met NLZIET kun je gewoon programma’s opnieuw starten voor als je de live uitzending wil volgen.

Kan ik ook programma’s van RTL 7 terugkijken?

Ja, je kunt de meeste programma’s reclamevrij terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.