RTL 7 live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je RTL 7 live kijken. Op zoek naar een alternatief voor je dure tv-abonnement? NLZIET is dé vervanger voor je traditionele tv-abonnement. Er wordt via RTL 7 sport uitgezonden en die spanning wil je live beleven. Zo wil je klaarzitten voor voetbal bij RTL 7. Mis niets van je favoriete programma’s via de RTL live stream. RTL 7 gemist? Bij NLZIET kun je tot 7 dagen terugkijken.

Tijdelijke aanbieding: 3 maanden voor €7,95

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s. Probeer NLZIET 1 maand gratis of kijk nu tijdelijk 3 maanden voor slechts €7,95.De voordelen van online tv-kijken

 • Altijd televisie kijken waar je ook bent.
 • 37 tv-zenders in 1 app.
 • Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop of telefoon.
 • Kijk tv zonder kabel. Je traditionele tv-abonnement kan de deur uit.
 • Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.
 • Toch een programma gemist? Kijk deze dan terug (vaak zonder reclame).
 • Benieuwd of het wat is? De eerste maand is gratis.
 • Daarna betaal je slechts 7,95 per maand.
 • NLZIET is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Wat kijk je bij RTL 7?

RTL 7: Meer voor mannen. Zo omschrijft RTL de zender. En dat is terug te zien in de programmering. Kijk bij RTL 7 sport, actie, humor en reality. Zo kijk je op RTL 7 voetbal live naar sommige wedstrijden van de Champions League. ’s Morgens start de zender met B.O.Z. en de slogan ‘Meer voor jongens’ verraadt al dat de programma’s gericht zijn op jongens. Tussen 6:30 uur en 9:00 uur kijken stoere jongens naar programma’s vol avontuur en actie.


Later op de dag, in de vooravond, kijk je bij de zender naar programma’s als Idioten Op De Weg, Stop! Politie en Flodder. Natuurlijk kijk je bij RTL 7 live naar sport(programma’s), zoals de UEFA League en Vis TV. Ook series zijn te zien op de mannenzender. Vooral Amerikaanse series:


 • Everbody Loves Raymond
  In deze komedieserie staat het leven van sportjournalist Raymond Barone en zijn familie centraal. De familie woont tegenover de ouders en broer (een politieagent die nog thuis woont) van Raymond. Wat de Barone’s meemaken is iedere keer weer hilarisch.
 • The King of Queens
  In deze heerlijke sitcom volg je het leven van pakketbezorger Doug en zijn vrouw Carrie. Ze wonen in Queens, New York. Naast hen woont Lou Ferrigno. Doug brengt heel wat tijd door met zijn vrienden en die beleven heel wat…
 • Raising Hope
  James redt een meisje en beleeft een vurige nacht met haar. Het meisje blijkt een zware crimineel te zijn die tot de dood veroordeeld wordt. Wanneer ze zwanger blijkt te zijn van James, blijft hij alleen achter met hun kind.

Wil je geen programma meer missen? Kijk dan via tv-kijken alles wat nu op RTL 7 uitgezonden wordt. Naast deze Amerikaanse series, kijk je op RTL 7 ook sport online via de RTL live stream.


Al deze en nog veel meer programma’s van RTL7 live kijken? Start een abonnement op NLZIET en ontdek het gemak van online tv-kijken.


Over RTL 7

Net als RTL 4, RTL 5, RTL 8 en RTL Z, maakt de zender onderdeel uit van de RTL Groep. In augustus 2005 heeft RTL 7 de zender Yorin vervangen. Het aanbod van de zender richt zich op mannen. Kijk live bij RTL 7 voetbal, bijvoorbeeld de Champions League.


Wat is er bij RTL 7 vanavond op tv?

Wat is er nu op RTL 7 te zien? Kijk in onze tv-gids en je krijgt een overzicht van alles wat er op RTL7 nu te zien is. De tv-gids gaat tot een week terug en tot drie dagen vooruit, een programma gevonden? Klik en het programma start direct of je krijg info wanneer het programma live te zien is. Zo weet je altijd welke RTL 7 tv-programma’s te zien zijn.


RTL 7 live kijken bij NLZIET

De programma’s die nu op RTL 7 te zien zijn live kijken? Dat kan bij NLZIET. Maar wanneer je een uitzending gemist hebt kun je deze ook terugkijken, vaak tot een jaar terug en zonder reclame. Kijk alles via de RTL live stream of kijk het terug zonder reclame. Kijk via de tv RTL 7 waar en wanneer je maar wil. Via NLZIET kijk je RTL 7 nu op je tablet, smartphone of laptop. Iets voor jou? Probeer NLZIET de eerste maand gratis.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik RTL 7 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je veel programma’s van RTL 7 live kijken, zoals voetbal en boksen. Installeer de app op een je smartphone, tv, tablet of laptop en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van RTL 7 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk RTL 7 live kijken op een device naar keuze. Ook kun je online tv-kijken in het buitenland.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja! Met NLZIET kun je gewoon programma’s opnieuw starten voor als je de live uitzending wil volgen.

Kan ik ook programma’s van RTL 7 terugkijken?

Ja, je kunt de meeste programma’s reclamevrij terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.