Ketnet live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je Ketnet live kijken. Kijk waar en wanneer je wilt naar 37 Nederlandse en (Vlaamse) zenders, waaronder Ketnet. Kijk al jouw favoriete programma’s op het moment wanneer het jou uitkomt. Met NLZIET mis jij niks meer. Probeer één maand gratis en kijk direct.


Voordelen van NLZIET

NLZIET heeft een hoop voordelen:

 • Via NLZIET kun je Ketnet live kijken én tot 7 dagen terugkijken
 • Kijk live naar al jouw favoriete programma’s waar je wilt
 • Met NLZIET kijk je naar 37 zenders
 • Bekijk vanaf je mobiel, laptop, tablet of tv
 • Kijk gemakkelijk tv zonder kastjes of kabels
 • In de gehele EU is NLZIET beschikbaar
 • Probeer één maand gratis en kijk direct


De leukste Vlaamse kinderprogramma’s

De leukste kinderprogramma’s kun je bij Ketnet live kijken. Ketnet heeft veel te bieden, zoals lokale content of juist content waarin interactie en beleving voorop staat. Ketnet is voor alle kinderen tot 12 jaar, Ketnet Junior is voor de aller jongste tot en met 6 jaar. #LikeMe, Tik Tak, Bumba en Hoodie zijn programma’s die je bij deze zender kunt kijken.


 • #LikeMe: #LikeMe is een Vlaamse, muzikale jeugdserie. Caro en haar vrienden beleven allerlei avonturen.
 • Tik Tak: In het programma Tik Tak staan kleuren, bewegingen en muzikale ritmes voorop. Op die manier komen kinderen op jonge leeftijd al in aanraking met muziek. Tik Tak bestaat al sinds 1981, maar is sinds 2019 weer helemaal terug op de buis.
 • Bumba: Op Ketnet worden ook veel studio 100 programma’s uitgezonden, zoals Bumba. Bumba is een clown die allerlei trucjes uithaalt In het circus. Zijn vrienden helpen hem hierbij.
 • Hoodie: nog een populaire jeugdserie is Hoodie. De 16-jarige Pieter gebruikt met zijn nieuwe vrienden een parcours om criminaliteit tegen te gaan, met name in de Brusselse wijk Vrijbeek.


Al deze programma’s kun je via Ketnet live kijken, maar ook tot 7 dagen terugkijken bij NLZIET. Ben je benieuwd naar welke programma’s NLZIET nog meer heeft? Kijk dan in onze tv-gids en blijf op de hoogte van jouw favoriete series, programma’s en goede films.


Live kijken naar Ketnet

Live kijken naar Ketnet is heel makkelijk. Het enige wat je nodig hebt, is internet en een abonnement op NLZIET. Installeer de app op een device naar keuze en start direct jouw gratis proefmaand. Is NLZIET niks voor jou? Geen punt, NLZIET is maandelijks opzegbaar.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Waar kan ik Ketnet live kijken?

Met NLZIET kun je zelf bepalen waar je Ketnet live kijkt. Overal binnen de Europese Unie is NLZIET beschikbaar.

Welke programma’s kan ik van Ketnet live kijken?

Populaire programma’s zijn #LikeMe, Hoodie, Bumba en Tik Tak.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

NLZIET is beschikbaar op je tv, laptop, smartphone en meer. Kijk in over onze apps of jouw apparaat ertussen staat.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik ook programma’s van Ketnet terugkijken?

Ja, dat kan. Je kunt programma’s van Ketnet tot 7 dagen terugkijken.

Welke zenders heeft NLZIET nog meer?

NLZIET heeft 37 zenders van de NPO, RTL en SBS in haar pakket. Ook kun je regionale omroepen kijken en natuurlijk alle programma’s van de VRT en Sporza: Eén, Ketnet en Canvas.