Zal het de boeren lukken om de liefde te vinden?

Vijf boeren in het buitenland op zoek naar de liefde! Ook dit seizoen is Boer zoekt Vrouw weer een ongekend (kijkcijfer)succes.

Dit jaar start alweer het negende seizoen van het populaire datingprogramma waarin Yvonne Jaspers boeren helpt om de liefde van hun leven te vinden. Al jaren doet Yvonne dit met veel succes. Er zijn al tientallen boeren die hun geliefde hebben gevonden via het populaire televisieprogramma en het aantal Boer zoekt Vrouw-baby’s is de twintig al ruim gepasseerd!

In oktober 2016 begon het met de oproep van de boeren om een vrouw te vinden. Dit seizoen reist Yvonne Jaspers de hele wereld over voor een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw Internationaal. De vijf boeren die dit seizoen de hoofdrol spelen in de zoektocht naar liefde, wonen allemaal in het buitenland. Nieuwsgierig? Dit zijn ze, de vijf boeren van dit seizoen:

Boer Marc runt een viskwekerij in Zambia.

Boer Olke heeft in Texas een melkveebedrijf.

Boer Herman is melkveehouder in Frankrijk.

Boer Riks heeft een melkveehouderij en vleeskoeien in Canada.

Boer David richt een varkenshouderij en akkerbouwbedrijf op in Roemenië.

Zal het de boeren lukken om de liefde te vinden in Boer zoekt Vrouw Internationaal? Kijk nu het seizoen Boer zoekt Vrouw 2016 – 2017 of kijk oudere afleveringen BZV tot een jaar terug bij NLZIET.