De meest spannende films speciaal voor jou op een rijtje!

Zin om lekker meegenomen te worden in de meest spannende films? Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet voor je.Met NLZIET kijk je Nederlandse televisieprogramma’s makkelijk in één app. Je kijkt live, terug en vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS.

Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Probeer de eerste maand gratis of blader eerst eens door het aanbod. Een abonnement kost na de eerste gratis maand €7,95 per maand en is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!Doodslag

Ambulancebroeder Max wordt in zijn werk belemmerd door hufterig gedrag. Op een dag slaat hij letterlijk van zich af en dat heeft grote gevolgen voor hem en zijn Marokkaanse collega Amira. Voor zijn daad vond Max inspiratie in de conference van de bekende cabaretier Felix. Wie is verantwoordelijk? De zwijgzame doener, die van helpen zijn beroep maakte, of de cynische grappenmaker, die op veilige afstand blijft? Kijk deze film met Theo Maassen in de hoofdrol.


Cop vs Killer

In deze film beleef je vier dagen en nachten uit het leven van een meedogenloze crimineel, op wie door iedereen jacht wordt gemaakt. Mirko Narain moet anderen vermoorden om zelf in leven te blijven. Hij leeft in een wereld van ‘hij of ik’.


Black Out

Ex-crimineel Jos Vreewijk wordt de dag voor zijn huwelijk wakker met een lijk, een pistool in zijn hand en een black-out. Daar bovenop wordt hij beschuldigd van het stelen van twintig kilo cocaïne. Hij heeft 24 uur de tijd om uit te zoeken wat er is gebeurd. Benieuwd?


Kamp Holland

Nadat een Nederlands konvooi zich in Uruzgan kapot rijdt op een bermbom, voelt korporaal Postma zich gedwongen het heft in eigen hand te nemen en schiet hij een verdachte Afghaan neer. Een officieel onderzoek is het gevolg, waarmee de groep soldaten nu ook figuurlijk onder vuur komt te liggen. Saamhorigheid maakt plaats voor geruchten en wantrouwen. Overleven te midden van het oorlogsgeweld lijkt onmogelijk als vriendschap wegvalt. Welke keuzes maken je vrienden en welke keuzes maak je zelf? Wat betekent trouw blijven aan jezelf? En voor wie vecht je deze rotoorlog eigenlijk?


TBS

Johan zit vast in een tbs-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, maar zij is al jaren niet te bereiken. Als hij binnen de tbs-kliniek wordt overgeplaatst naar de long-stay afdeling is voor hem de maat vol. Hij besluit te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar zijn moeder. De politie is de ontsnapte tbs-er al snel op het spoor en in een wanhopige poging aan hen te ontsnappen, gijzelt hij een meisje van dertien. Samen met haar begint hij de zoektocht naar zijn moeder.


The Commuter

Michael, een verzekeringsagent, reist elke dag heen en weer tussen zijn woonplaats en werk. Totdat… Een mysterieuze vreemdeling hem dwingt om de identiteit van een verborgen passagier in de trein te onthullen.


Parker

Parker is een professionele dief die leeft volgens een erecode: steel van de rijken en doe geen mensen pijn die het niet verdienen. Bij zijn laatste overval verraadt zijn team hem. Zij laten hem achter. Maar Parker overleeft het en hij besluit een plan te maken….


Murder on the Orient Express

Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld.


Silk Road

Een beklemmende psychologische thriller die geïnspireerd is op het verhaal van de destijds 23-jarige Nederlander Maikel S., die jarenlang actief was in de fascinerende arena van cybercriminaliteit. Door de ogen van buurmeisje Daphne komen we meer en meer te weten over de geheime wereld van Raymond. Het mysterie rondom Raymond fascineert Daphne ontzettend en gaandeweg wordt ze heimelijk verliefd op hem. Daphne krijgt het vertrouwen van Raymond. Ze gaan samenwerken. Zo groeit Daphnes zelfvertrouwen én haar rol in de duistere, digitale wereld. Maar wie kan je echt vertrouwen in deze wereld?Benieuwd naar alle films en Nederlandse series die bij NLZIET te zien zijn? Meld je nu aan kijk direct naar de films, series en tv-programma’s van NPO, RTL en SBS.


Veel kijkplezier!