De leukste kerstspecials kijk je bij NLZIET

Kerst is voor velen de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Een vrolijke kerstboom, lekker eten en de leukste kerstprogramma’s, series en films! Deze top kerstspecials kijk je bij NLZIET.

Probeer 14 dagen gratis en kijk live en on demand naar de beste programma’s, series en films.The Big Show Kerst

Het nieuwe programma, The Big Show met Ruben Nicolai, komt ook met een kerstspecial! Ruben is de enthousiaste gastheer in een grandioos kersttheater, waarin hij het publiek en bekende Nederlanders verrast met een sensationele show vol optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes, waarin van niets wetende bezoekers opeens een plek in de spotlights krijgen.
Kijk op 17 december naar The Big Show Kerst op RTL 4 bij NLZIET.

Shakespeare and Hathaway Christmas special

De detectives Shakespeare en Hathaway zijn een vreemd bij elkaar passend en eigenaardig koppel dat grillige mysteries oplost. Denk aan verdachte geesten en de intense wereld van escorts. In de kerstspecial wordt een achterbaks complot bedacht om Kerst te saboteren.
Kijk op 19 december naar de Shakespeare and Hathaway Christmas Special op BBC First bij NLZIET Extra.

Sisi seizoen 2

Na seizoen 1 gaat het klassieke verhaal over de geliefde keizerin van Oostenrijk Sisi verder. In seizoen 2 zien we hoe Sisi zich verder ontwikkelt als keizerin en moeder van haar kinderen. Kijk vanaf 22 december naar het nieuwe seizoen van Sisi op NPO 1 bij NLZIET.


I Can See Your Voice Kerst

In I Can See Your Voice moet het panel vooraf een inschatting maken of de zes kandidaten geweldig of juist verschrikkelijk kunnen zingen. De kandidaten doen er alles aan om het panel te overtuigen van hun zangkunsten. Tijdens de speciale kerstaflevering schuift Francis van Broekhuizen aan bij het panel. Alles staat in het teken van kerst en Francis zingt aan het einde het duet ‘Oh holy night’.
Kijk op 22 december naar I Can See Your Voice Kerst op RTL 4 bij NLZIET.


Kerstappels

De hitserie Oogappels komt met een speciale kerstfilm genaamd Kerstappels. Bij de families komt de boel behoorlijk onder druk te staan deze kerst en dat is een feest van herkenning. Met al die onderdrukte irritaties, verplichte diners en borrels, opspelend oud zeer en een overspannen kok achter het fornuis, kan het behoorlijk uit de hand lopen.
Kijk op donderdag 22 december naar Kerstappels op NPO 1 bij NLZIET.

All You Need Is Love Kerstspecial

Pak de zakdoekjes er maar bij want de All You Need Is Love Kerstspecial komt terug! Robert ten Brink zorgt samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen.
Kijk op 24 december naar de All You Need Is Love Kerstspecial op RTL 4 bij NLZIET.

Kerst met de familie Meiland

Vorig jaar reisde de familie Meiland af naar het Zweedse Lapland om zich onder te dompelen in de winterse sferen en kerstcultuur. Waar de reis dit jaar naartoe gaat is nog niet bekend. Maar dit jaar gaan ze waarschijnlijk weer een spetterend kerstdiner organiseren.
Kijk op 24 december naar Kerst met de familie Meiland op SBS6 bij NLZIET.

Agatha Raisin Kerstspecial

Agatha Raisin is een gefrustreerde agente van middelbare leeftijd, die van Londen naar Carsely in de Cotswolds verhuist. Ze ging vervroegd met pensioen, omdat ze haar PR-bedrijf in Mayfair verkocht heeft. In Cotswolds probeert ze een aantal mysteries op te lossen.
Kijk op 25 december naar de Agatha Raisin Kerstspecial op BBC First bij NLZIET Extra.

Oh, Wat Een Kerst!

Oh, Wat Een Jaar! komt terug met een speciale kerstspecial! Teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai laten zich onder leiding van Chantal Janzen onderdompelen in alles wat met Kerst te maken heeft. Dit doen zij met twee hele speciale bekende gasten.
Kijk op 26 december naar Oh, Wat Een Kerst op RTL 4 bij NLZIET.


LEGO Masters Kerst

In LEGO Masters Kerst maken verschillende duo’s van echte LEGO-fanaten de mooiste creaties. In de kerstspecial proberen bekende koppels een inspirerend kerstbouwwerk van LEGO te maken.
Kijk op 28 december naar LEGO Masters op RTL 4 bij NLZIET.


De TV kijker van het jaar

Honderd kandidaten krijgen allerlei vragen over hilarische, gekke of opvallende televisiefragmenten van het afgelopen jaar. Welke Nederlander heeft het afgelopen jaar de meeste uren televisie gekeken en heeft daar het meeste van onthouden?
Kijk op 29 december naar De TV kijker van het jaar op RTL 4 bij NLZIET.


The Masked Singer Oud en Nieuw

De kijkcijferhit The Masked Singer krijgt dit seizoen een extra speciale aflevering. De acht overgebleven karakters van het reguliere seizoen zingen duetten met elkaar.
Kijk op 31 december naar de feestelijke aflevering van The Masked Singer op RTL 4 bij NLZIET.


Oudejaarsconference Guido Weijers en Claudia de Breij

Oudjaarsavond is niet compleet zonder een oudejaarsconference. Guido Weijers zal als eerste cabaretier voor de tiende keer een oudejaarsconference geven. Naast Guido Weijers zal ook Claudia de Breij een oudejaarsconference verzorgen. Deze zal worden uitgezonden op RTL 4.
Kijk op 31 december naar de oudejaarsconferences bij NLZIET.


We wensen je een vrolijk kerstfeest en een fijne jaarwisseling!