Vanaf nu kijk je ook naar NLZIET op je Apple TV

NLZIET nu beschikbaar op Apple TV

 

Heb je een Apple TV 4 of een Apple TV 4K? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf vandaag is het ook mogelijk om de programma’s en series van NLZIET via onze Apple TV-app te kijken.

 

De Apple TV-app is vanaf vandaag voor iedereen met een Apple TV 4 of Apple TV 4K beschikbaar en te downloaden in de Apple TV App Store. Let wel: voor het kijken van video’s heb je een NLZIET-abonnement nodig.

 

De app bevat de mogelijkheid om terug, live en soms vooruit te kijken. Daarnaast biedt deze versie een overzichtelijke tv-gids waaruit direct programma’s te bekijken zijn. Naast de zoekfunctie zijn programma’s via de ingebouwde Siri-functie door middel van voice-commands op te vragen.

 

Bedankt voor het testen!

De bètaversie van de Apple TV NLZIET-app kwam eerder deze maand beschikbaar voor het NLZIET Testteam. Een groep van ruim 1.200 testers heeft afgelopen weken de app uitgeprobeerd en feedback gegeven, waarna de app verder is geoptimaliseerd.

 

Vanwege de voornamelijk enthousiaste reacties op de app en de stabiliteit hebben we besloten om deze zo snel mogelijk voor iedereen beschikbaar te maken. Dat betekent zeker niet dat we klaar zijn met de ontwikkeling en we zijn dus nog steeds druk bezig om de app te verbeteren. Volgende updates van deze app willen we weer eerst beschikbaar maken voor het NLZIET Testteam via TestFlight. De testers uit het NLZIET Testteam kunnen nieuwe versies van de Apple TV-app blijven testen de komende weken. Lijkt het je ook leuk om te testen? Meld je aan voor het NLZIET Testteam.

 

Ben je tester en wil je niet meer testen? Geef aan dat je wilt stoppen met testen via de TestFlight-app, via de e-mails afkomstig van TestFlight of stuur ons een bericht op [email protected].

 

Bedankt voor je hulp tijdens deze bèta en veel kijkplezier gewenst!