Nieuwe programma's in september toegevoegd

Soms is er zoveel te kiezen, dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Daar kunnen we je hopelijk mee helpen! Heb je deze nieuwe programma’s al gezien?

 

House Rules Holland
In dit programma gaan vijf stellen in vier dagen elkaars huis verbouwen aan de hand van een paar huisregels. Wie dit het beste doet, wint twee jaar lang hypotheekvrij wonen!

 

Flikken Rotterdam
In dit nieuwe seizoen houdt de Rotterdamse politie zich weer dagelijks bezig met het oplossen van moorden, gijzelingen en ontvoeringen. Daarnaast moeten de agenten ook intern opletten, is iedereen wel te vertrouwen binnen de politie?

 

Een goed stel hersens
Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard testen de hersencapaciteit van bekende Nederlandse koppels. Vooraf worden de hersenen van de koppels gescand en bekeken door een wetenschapper die alle bijzonderheden, sterke en zwakke punten van de kandidaten bespreekt.

 

Expeditie Robinson
De survival wedstrijd heeft dit jaar een twist. Naast de bekende Nederlanders doen er dit jaar ook vier onbekende Nederlanders mee.

 

Holland’s Next Top Model
Tijdens deze modellenwedstrijd doen er dit jaar niet alleen meisjes, maar ook jongens mee! Zij strijden tegen elkaar om het nieuwe Nederlandse topmodel te worden.

 

The big escape
Een wedstrijd waarin bekende Nederlanders samen uit de moeilijkste escape rooms van Nederland moeten zien te ontsnappen.

 

Johnny into the wild
In dit nieuwe programma gaat Johnny samen met bekende Nederlanders naar volkeren die nog net zo leven als hun voorouders jaren terug. Geen technologie en luxe, maar terug naar de natuur.

 

Zondag met Lubach
Ook dit seizoen presenteert Arjen Lubach weer zijn wekelijkse satirische programma bomvol nieuws en virals.

 

Veel kijkplezier!