Mis geen enkel tv-programma met NLZIET!

De komende weken zit je goed bij NLZIET, want er beginnen erg veel leuke programma’s! Mocht je een programma missen, dan kijk je ‘m lekker terug wanneer het jou uitkomt.

 

Nick & Simon The dream

Op 1 september keert het programma Nick & Simon: The Dream terug bij AVROTROS, dit keer op NPO 1. Tijdens het muzikale avontuur gaat het Volendamse duo weer samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol op reis. Kijk vanaf 1 september op NPO 1.

 

Boer zoekt vrouw

Tien boeren met zeer uiteenlopende karakters gaan op zoek naar hun ideale levenspartner.De boeren, die verspreid door het hele land wonen, stellen zichzelf eerst voor aan de kijkers. Vanaf 1 september op NPO 1.

 

Expeditie Robinson

Het 20seizoen gaat van start! 20 bekende Nederlanders gaan het Robinson avontuur aan maar wie gaat er met de titel van door? Vanaf 1 september op RTL 4.

 

Flikken Rotterdam

De serie is een spin-off van Flikken Maastricht. Een andere stad en een ander team, maar dezelfde mix van spannende actie en persoonlijke interactie tussen de hoofdkarakters vormen ook voor Flikken Rotterdam de basis. Voor het vierde seizoen keren ze terug 13 september op NPO 1.

 

Foute vrienden op vakantie

Foute vrienden zijn terug maar dit keer zijn ze afgereisd naar Curaçao om elkaar de meest grappige, gewaagde en gênante opdrachten te laten uit voeren. Vanaf 4 september te zien op RTL 5.

 

Holland’s Next Top Model

Vanaf 2 september op RTL 5 keert het bekendste modellen programma terug op de buis. Meisjes en jongens gaan met elkaar de strijd om de winnaar te worden van Holland’s Next Top Model. Kijk iedere week een aflevering vooruit!

 

Familie Kruys

De familie keert weer terug voor een vijfde seizoen. Door een dramatisch einde van het vierde seizoen belooft er een hoop te gebeuren dit seizoen. Vanaf 1 september te zien op RTL4 en kijk iedere week vooruit!

 

Dancing with the stars

Na 10 jaar keert dancing with the stars terug. Tien BN’ers gaan samen met hun professionele danspartners de strijd aan om de beste ballroom danser te worden. Vanaf 7 september te zien op RTL 4.

 

Veel kijkplezier!