Nieuwe programma's in oktober toegevoegd

De leukste kijktips uit de maand oktober

In oktober is er weer een hele lading nieuwe programma’s gestart. Sommige programma’s lopen al een paar seizoenen, maar andere zijn voor het eerst te zien. Hierbij een kleine selectie:

 

 

The Voice of Holland

De spannende talentenjacht is weer van start gegaan, met dit seizoen Waylon, Miss Montreal (Sanne), Ali B en Anouk op de stoelen. Wie heeft de beste stem van Nederland?

 

Van Der Vorst Ziet Sterren 

Een nieuw seizoen waarin Peter van der Vorst bij nationale en internationale sterren thuis op bezoek gaat. In dit seizoen gaat hij onder andere op bezoek bij Rafael van der Vaart, Boef en Monica Geuze.

 

Chantal Blijft Slapen

In het nieuwe seizoen blijft Chantal elke aflevering bij twee bekende Nederlanders slapen en loopt zij 24 uur lang mee in hun turbulente leven. In dit seizoen hangt ze bij Gerard Ekdom aan een paal en bij Patty Brard slaapt ze in de tuin.

 

Circus Gerschtanowitz

Winston en Renate Gerschtanowitz ontvangen een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts. In deze talentenjacht speelt zowel talent als inschattingsvermogen een rol. Als deelnemer schat je vervolgens in wat jou vond en als je dit goed gokt, win je geld.

 

&Chantal

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland.

 

Herrie In De Druiventros

Herman den Blijker en meneer Reimers gaan proberen hotel De Druiventros nieuw leven in te blazen.  Met een eigenwijze Brabantse familie is dit een enorme uitdaging.

 

Into the Waves

Negen bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan om de beste surfer te worden. De BN’er die na twee proeven de minste tijd op de surfplank heeft gestaan valt aan het eind van de aflevering af.

 

Het Perfecte Plaatje

Acht BN’ers met een passie voor fotografie gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun hobby naar een hoger niveau te tillen. Dit jaar doen onder andere Gordon, Giel (van StukTV), Tygo Gernandt en Isa Hoes mee.

 

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Een kijkje in het leven van ouderen in een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord die proberen iets van het leven te maken. Onder het motto “oud, maar niet dood” gaat een groepje bewoners de strijd aan tegen de verveling. Deze serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen.

 

Gordon Gaat Trouwen… maar met wie?

Gordon gaat opzoek naar een man! Met behulp van vrienden gaat Gordon op een aantal dates en hoopt hij dat één van die mannen de ware is.

 

Voetbalmaffia

Een nieuwe dramaserie over voetbal en matchfixing. Door middel van verschillende verhaallijnen krijg je de verschillende kanten van de voetbalwereld te zien.

 

40 Dagen Zonder Seks

Zes jongeren moeten 40 dagen lang alle vormen van seks links laten liggen. In dit nieuwe programma vertellen ze over hun ervaringen tijdens dit experiment.

 

De Verenigde Staten Van Eva

In seizoen twee gaat Eva opnieuw naar haar geliefde land en onderzoekt ze wat het presidentschap van Trump voor gevolgen heeft voor de gewone mensen.

 

 

Veel kijkplezier!