Nieuwe programma's in november

Voor welke programma’s blijf jij thuis? Er is weer genoeg te zien op televisie de komende maand! Kijk naar deze programma’s en series met NLZIET.

 

Pauls nummer 1 show

Paul nodigt elke week gasten uit voor een uitdagende spelshow. In elke aflevering spelen drie gasten een quiz met een twist. De beste speler wordt nummer 1. Vanaf 2 november te zien bij RTL 4 om 20.00u.

 

Wij emigreren

Emigeren naar het buitenland om een nieuw leven te beginnen of een bedrijf op te starten. Zes Nederlandse gezinnen gaan het avontuur aan in het buitenland en verhuizen met hun hele hebben en houwen naar het buitenland. Vanaf 2 november om 21.25u bij SBS6.

 

Café Hendriks & Genee

Hélène en Wilfred gaan opnieuw aan de tafel voor het nieuwe seizoen van hun talkshow Café Hendriks en Genee. Vanaf 3 november om 22.30u bij Veronica.

 

Opgezadeld met Britt

In het nieuwe SBS6-programma geeft Britt iedereen een kijkje achter de schermen van haar drukke leven. Vanaf 4 november te zien bij SBS6 om 20.30u.

 

Paleis voor een prikkie

Frank en Rogier veroverden de harten van velen met hun deelname aan Steenrijk, straatarm. Ze komen terug met een vierde seizoen! Vanaf 5 november om 20.30u bij SBS6.

 

The Voice of Holland

Het programma waar wij al negen seizoenen lang naar kijken komt terug met het een nieuw seizoen! De coaches van dit jaar zijn Ali B, Anouk, Lil Kleine en Waylon. Vanaf 8 november om 20.30u bij RTL 4.

 

Kiezersvrouwen

In de nieuwe dramaserie helpt Xandra Keizer haar oude vriendin Pamela met het organiseren van een event voor haar internationale high class escortbureau. Noodgedwongen start Xandra een dubbellleven waar ze haar man en dochter probeert buiten te houden. Vanaf 10 november om 20.25u te zien bij NPO 3.

 

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

Deze spin-off van Grenzeloos Verliefd wordt gepresenteerd door Jennifer Hoffman. In dit programma worden Nederlandse vrouwen die zwanger zijn van hun Buitenlandse liefde gevolgd. Vanaf 12 november om 20.30u bij Net5.

 

For one night only

In dit eenmalige programma gaan Simon Keizer, Thijs Romer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Jan Versteegh, Peter Faber en Sander Lantinga helemaal naakt voor de bewustwording van prostaat-en teelbalkanker. Op 14 november om 20.30u bij Net5.

 

RICO

In deze docu-soap laat Rico de weg naar het gevecht tegen Badr Hari zien. Niet alleen de trainingen zouden te zien zijn maar ook zijn gezin. Vanaf 25 november om 21.30u bij SBS6.

 

Veel kijkplezier!