Nu we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven, hebben we extra tijd om televisie te kijken. Maar welke nieuwe programma’s komen er eigenlijk in mei op televisie? Hieronder vind je een aantal leuke kijktips, zodat je je niet hoeft te vervelen!


Unsere Mütter, unsere Väter

Unsere Mütter, unsere Väter is een indrukwekkende serie over de Tweede Wereldoorlog. Vijf Duitsers hebben een bijzondere vriendschap opgebouwd tijdens de oorlog. Zullen ze elkaar trouw blijven?

Op 2, 3 en 4 mei worden de afleveringen op verschillende tijdstippen uitgezonden op NPO 3. Ook kun je de afleveringen terugkijken bij NLZIET.


 • npo logo

  Ein anderes Land

  Sat 11 Jan • 22:40

  94 min

 • npo logo

  Ein anderer Krieg

  Sat 04 Jan • 22:35

  88 min

 • npo logo

  Eine andere Zeit

  Sat 28 Dec • 22:41

  90 min


Sunshine Kings

We kunnen geen genoeg krijgen van detectives, denk aan Flikken Maastricht en Baantjer: Het begin. Maar bij NLZIET kun je ook een Australische detectiveserie kijken, genaamd Sunshine Kings. Vier zondagen lang kijk je naar een basketballer die probeert een basketbalbeurs te krijgen. Alles verandert als hij betrokken raakt bij mishandelingen…..

Vanaf zondag 3 mei om 23.10 uur op NPO 2.


Beau

Beau van Erven Dorens komt terug met zijn talkshow Beau! In het praatprogramma bespreekt hij de onderwerpen die voorbijkomen in het nieuws met verschillende gasten. De setting is anders dan anders, want door het coronavirus worden de afleveringen zonder publiek uitgezonden.

Kijk vanaf 4 mei om 21.30 uur op RTL 4.


Wat Eten We?

Voor sommige mensen is koken erg lastig, maar daar brengt het programma Wat Eten We? verandering in. Jet van Nieuwkerk maakt van verse producten, de meest heerlijke gerechten. Het fijne is dat je thuis stap voor stap het recept kunt volgen. Zo heb jij zelfs een verrukkelijke maaltijd op tafel staan!

Vanaf dinsdag 5 mei met Jet van Nieuwkerk rond 17.10 uur op Net5.


Beter laat dan nooit

Er is weer een nieuw seizoen van Beter laat dan nooit te zien. Vier bekende Nederlanders gaan samen met Katja Schuurman op reis naar Midden- en Zuid-Amerika. Ze zien veel bijzondere plekken, allemaal met een eigen verhaal.

Kijk vanaf 5 mei om 20.30 uur op RTL 4.


Man bijt Hond XL

We kennen natuurlijk allemaal Man bijt Hond, maar vanaf 11 mei is Man bijt Hond XL wekelijks te zien om 21.30 uur op SBS6. Het format kennen we, maar Man bijt Hond breidt tijdens de XL-versie haar rubrieken uit, zoals ontwikkelingen in hobby’s en mensen die thuis moeten blijven.

Vanaf 11 mei om 21.30 uur op SBS6.


Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!


Veel kijkplezier!