Nieuwe programma's in mei

Inmiddels een beetje uitgekeken op programma’s die nu te zien zijn op televisie? Of is net jouw favoriete programma afgelopen? Wees dan niet getreurd, want in mei beginnen er weer genoeg leuke programma’s!

 

All together now

Er komt weer een nieuw zangprogramma op televisie, namelijk ‘All together now’. In dit programma moet degene die optreedt ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van ‘de 100’ opstaan en meezingen. Hoe meer mensen er zijn opgestaan, hoe beter degene gepresteerd heeft. Er is elke aflevering één winnaar, deze winnaar heeft gewonnen doordat hij ervoor heeft gezorgd dat de meesten van ‘de 100’ zijn opgestaan. Dit programma zie je vanaf 3 mei op RTL4!

 

De roelvinkjes passen op de winkel

In dit nieuwe realityprogramma gaat Dries Roelvink samen met zijn vrouw en zoons Donny en Dave Roelvink iemand anders winkel een paar dagen overnemen. De winkels waar de Roelvinkjes oppassen, zijn heel verschillend. Maar dat maakt hen niks uit. Zij zijn allang blij dat de eigenaren van de winkel eventjes rust hebben aangezien zij dag in dag uit keihard werken. Je ziet ‘De roelvinkjes passen op de winkel’ vanaf 7 mei bij SBS6.

 

Gemaakt in Nederland

Benieuwd naar de oorsprong van verschillende Nederlandse merken? Dan is dit programma wat voor jou! In dit programma staan zeven Nederlandse merken centraal, namelijk Gazelle, Bolletje, Venco, Heineken, Daf, Calvé en Van Bommel. Katja Schuurman en Tijl Beckand proberen alles van deze merken te weten en nemen ook een kijken bij het hele productieproces. Je ziet ‘Gemaakt in Nederland’ vanaf 13 mei op RTL4!

 

Hotel Rules

Een nieuw programma, maar ook weer niet! Dit programma is namelijk een spin-off van het programma ‘House Rules NL’. In dit programma worden er geen huizen verbouwd, maar hotels of bed & breakfasts. Elke aflevering staat één koppel centraal. Zij krijgen de sleutels van het hotel/bed & breakfast van een ander koppel en mogen gelijk verbouwen! Welke make-over zal het best zijn? Je ziet het vanaf 15 mei bij Net5!

 

It takes 2

‘It takes 2’ is terug met andere bekende Nederlanders die een onbekende kant van zichzelf laten zien. Deze bekende Nederlanders zijn namelijk stiekem erg goed in zingen, maar dit weet bijna niemand. De negen deelnemers zijn: Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriens en Pim Muda. Je ziet ‘It takes 2’ vanaf 3 mei bij SBS6.

 

Love Island
Een nieuw programma, althans in Nederland. Er zijn namelijk in andere landen al een paar seizoenen van dit programma geweest. In dit programma gaan singles op zoek naar hun ware liefde. De singles brengen zes weken door in een super luxe villa en moeten niet alleen de harten veroveren van hun ‘toekomstige partner’ maar ook van de kijkers thuis, want zij bepalen wie er naar huis gaat. Je ziet ‘Love Island’ vanaf 27 mei op RTL5.

 

Chateau Meiland

De familie Meiland is al een keer het avontuur aangegaan in Frankrijk. Daar maakten zij van een mooi kasteel een chambres d’hôtel. Helaas kreeg Erica na 2 jaar heimwee en zijn zij met dit avontuur gestopt. Nu gaan zij nog een keer het avontuur aan in Frankrijk. Dit alles wordt gefilmd voor de nieuwe realityserie ‘Chateau Meiland’. Deze kun je vanaf 20 mei zien bij SBS6.

 

College tour
‘College tour’ is terug, maar met een andere presentator. Matthijs van Nieuwkerk gaat het nieuwe seizoen van het programma presenteren. In ‘College tour’  komt een inspirerende gast langs en kunnen de studenten, die in het publiek zitten, vragen stellen. Je ziet dit programma vanaf 19 mei bij NPO1.

 


Veel kijkplezier!