Nieuwe programma’s in februari

Na veel nieuwe programma’s in januari, gaan ook in februari een aantal toppers beginnen. Met het koude weer wil je niks liever dan thuis op de bank zitten. Vermaak jezelf de hele maand met de volgende nieuwe shows:

The Voice Live Shows

Na de grote afvalrondes zijn nu alleen nog de allerbeste zangers en zangeressen over. Alle coaches hebben geweldige talenten in hun team die allemaal graag willen winnen. Vanaf de eerste dag van februari gaan de grote live shows van start waar je geen moment van wil missen.

De Vrienden van Amstel LIVE

Beleef de 21ste show van De Vrienden van Amstel LIVE alsof je er zelf bij bent. Giel Beelen zorgt voor extra behind the scenes beelden. Met 22 artiesten is er voor iedereen wat leuks. Met onder andere Maan, Anouk, Nick & Simon en Lil Kleine.

Foute Boel

Met meer vraag dan aanbod is het vinden van een geschikte woning lastig. Als je eenmaal een plek hebt gevonden wil je niet de kans lopen om eruit gezet te worden. Vanwege deze redenen zijn niet alle huisbazen even eerlijk. Jens Olde Kalter gaat in actie tegen deze huisjesmelkers.

Temptation Island

Je favoriete guilty pleasure komt terug! Gaan de relaties dit jaar wel standhouden of zijn sommige mensen toch niet te vertrouwen? Net als in eerdere jaren zijn er 8 verleidsters en 8 verleiders die het de stellen aardig lastig gaan maken. Wie komt dit experiment goed uit en wie niet?

Soof

Het tweede seizoen van de serie Soof gaat van start. Ook dit seizoen staat Soof weer veel te wachten. Ze gaat aan de slag met haar eigen kookprogramma, waarbij ze geholpen wordt door een hele leuke producent/regisseur. Kasper is druk bezig met zijn nieuwe baby en de tweeling is behoorlijk aan het puberen. Joy houdt de KookSoof draaiend en Hansje en Gerrit zijn hun bruiloft aan het plannen.

The Oscars

De meest prestigieuze filmawards komen eraan! Met 24 verschillende categorieën zal het prijzen regenen. Eén van de genomineerden is Lady Gaga voor beste vrouwelijke hoofdrol, haar medespeler Bradley Cooper is genomineerd voor beste mannelijke hoofdrol. Je kunt de uitreiking live volgen in de nacht van 24 op 25 februari om 2:00 uur.

De Luizenmoeder

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! Heb je Juf Ank gemist? Dan hebben we goed nieuws, want Juf Ank komt terug met een tweede seizoen van De Luizenmoeder! Kijk op zondag 10 februari naar de eerste aflevering op NPO 3.

Veel kijkplezier!