Nieuwe programma's in februari

Of je goede voornemens nu waren om meer of juist minder televisieprogramma’s te gaan volgen: met deze kijktips zit je gegarandeerd voor de buis de komende maand! Ook in februari zijn er weer veel leuke series en programma’s die gaan starten! Welke programma’s ga jij kijken?

 

Tip: heb je een pareltje gevonden die meer mensen moeten zien? Deel je favoriete serie met je vrienden in de NLZIET-app.

 

Deze quiz is voor jou

Deze gloednieuwe spelshow dat wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Vier BN’ers zoveel mogelijk geld te verdienen en iedereen thuis kan meespelen. Het mooie van deze quiz is dat het gewonnen geld gaat naar een niks vermoedend persoon uit het publiek die dit geld heel hard nodig heeft.

Vanaf 1 februari om 20.00u op SBS6.

 

Wie woont waar

Vier vreemden moeten één huis met één onbekend persoon matchen. Het enige wat ze van elkaar weten is naam en beroep. Het komt dus aan op intuïtie en mensenkennis om te bepalen welke woonstijl bij welke persoonlijkheid past.

Vanaf 3 februari om 21.25u op RTL 4.

 

Hier zijn de van Rossems

Historicus Maarten van Rossem verkent samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent iedere week een stad. De drie van Rossems nemen elkaar mee naar diverse plekken of objecten om elkaar daar meer over te vertellen.

Vanaf 4 februari om 20.30u op NPO 2.

 

Undercover in Nederland

Bewapend met verborgen camera’s en met behulp van zijn team ontmaskert Alberto Stegeman allerlei duistere zaken. Vele strafbare feiten die overal onopgemerkt plaatsvinden worden op camera blootgelegd.

Vanaf 6 februari om 20.30u op SBS6.

 

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd

Je kent het duo van hun wilde leven, maar nu gooien ze het roer om. Ze nemen de kijker mee op een hilarische en heftige zoektocht naar de eeuwige jeugd.

De nieuwe tv-show is te zien vanaf 10 februari om 20.30u op SBS6.

 

Zondag met Lubach

Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Erg actueel, erg interessant en vooral: erg grappig. Dat is Zondag met Lubach!

Vanaf 16 februari om 21.45u op NPO 3.

 

Meisje van plezier

Seizoen 2 van Meisjes van Plezier gaat van start! In dit seizoen draait het om de keiharde strijd tussen de escortbureaus van Nadine en haar jeugdvriendin. Maar heeft de nieuwe werknemer van Nadine wel goede bedoelingen in haar bedrijf? Kijk ieder week een aflevering Meisje van Plezier vooruit!

Vanaf 16 februari om 21.30u op RTL 4.

 

Boer zoekt vrouw

Tien boeren verspreid over het hele land met verschillende leeftijden, de jongste 25 jaar oud en de oudste 61 jaar oud en het enige wat ze gemeen hebben, is dat ze enorm toe zijn aan verliefd worden. Benieuwd naar het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw?

Vanaf 23 februari om 20.25u op NPO 1.

 

Kees en Co

Dit nieuwe seizoen biedt weer een inkijkje in het chaotische leven van Kees Heistee (Simone Kleinsma). Waar ze het ene moment alles op een rijtje lijkt te hebben, kan dit het volgende moment 180 graden omslaan. Dompel je onder in de alledaagse en herkenbare perikelen in Huize Heistee in Kees & Co!

Vanaf zaterdag 22 februari om 20.00u op RTL 4.

 

Temptation Island

In het nieuwe seizoen van Temptation Island testen vier koppels hun relatie op een Thais eiland omringd door schaars geklede singles. Vier koppels worden voor elf dagen van elkaar gescheiden omringd door acht knappe vrijgezellen. Bij NLZIET kijk je afleveringen Temptation Island terug, maar je ook iedere week een aflevering Temptation Island vooruit!

Vanaf 26 februari om 20.30u op RTL 5.

 

Veel kijkplezier!