Nieuwe programma's in december

Ook komende weken hoef je je niet te vervelen, er is genoeg te zien op tv! Heb je een programma gemist? Geen probleem, met NLZIET kijk je programma’s en series gewoon terug wanneer het jou uitkomt. Dat wordt lekker bingewatchen in de kerstvakantie, veel kijkplezier!

 

Stegeman op de bres

In Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend persoon of instantie en zijn ten einde raad. Elke zondag om 21.30u op SBS6.

 

Lovely December films

De hele maand december zendt Net5 de meeste populaire en romantische films uit waarbij The Holiday, Love Actually en Notting Hill uiteraard niet mogen ontbreken. Daarnaast zijn er twee tv-premières: The Greatest Showman en La La Land. Vanaf 2 december van maandag tot en met donderdag op Net5.

 

I SPY

Elke dag vechten geheime diensten een onzichtbare strijd om de nationale veiligheid in een land te waarborgen en terroristische aanslagen te voorkomen. Drie Nederlandse voormalige inlichtingenofficieren zetten hun kennis en ervaring in en onderwerpen veertien gewone Nederlanders aan een trainingsprogramma met als doel: zelfstandig uitgezonden worden op een buitenlandse missie. Elke maandag om 20.25u op NPO 3.

 

Dancing on ice

Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen. Dancing on Ice is vanaf zaterdag 7 december om 20.00u te zien bij SBS6.

 

Dropje

De hoofdpersoon in deze serie is Dropje, die met zijn ouders in de ‘alleswinkel’ woont van waaruit hij iedere ochtend vol energie ‘de wereld’ in trekt en iedere avond weer veilig thuiskomt. Dankzij Dropje’s avontuurlijke en nieuwsgierige aard belanden ze dikwijls in bizarre situaties die Dropje op zijn eigen, geheel onlogische en grappige manier ‘oplost’. Vanaf 9 december om 07.00u bij Zappelin op NPO 3.

 

Kerst op Chateau Meiland

In Kerst op Chateau Meiland is te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden. Zo organiseren ze een groot kerstdiner en wordt het kasteel compleet gerestyled in kerstsferen. Op 16, 17, 23 en 24 december zijn de kerstafleveringen te zien bij SBS6.

 

De battle

Katja Schuurman en Najib Amhali gaan de strijd aan met Gert Verhulst en James Cooke in de nieuwe Nederlands-Vlaamse show. In De Battle worden de twee koppels door andere bekende Vlamingen en bekende Nederlanders uitgedaagd. Het gaat daarbij om uiteenlopende opdrachten. Vanaf 22 december te zien bij RTL 4.

 

Baantjer

In de serie gaan ze terug naar het Amsterdam van 1980. Het is de tijd van grote maatschappelijke veranderingen, krakersrellen en demonstraties. De idealistische jonge rechercheur Jurre de Cock begint net op bureau Warmoesstraat. Zijn partner, de rasechte Amsterdammer Tonnie Montijn, maakt hem wegwijs in de stad. Vanaf 30 december  m 20.30u te zien bij RTL 4.

 

Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland

In de eenmalige special Wat goééééd! blikken bekende Nederlanders zoals Patty Brard en Gerard Ekdom terug op de meest opvallende momenten uit de populaire realityserie. Op 30 december om 20.30u te zien bij SBS6.