Ben je aan het genieten van de heerlijke zomermaanden en wil je weten welke leuke programma’s er binnenkort op tv komen? Deze nieuwe programma’s in augustus kijk je allemaal bij NLZIET. En het voordeel is: NLZIET kun je in heel de EU kijken.


Denkend aan Holland

André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken het mooie Nederland vanaf het water. Samen met scheepshond Nhaan; de teckel van Janny. Elke aflevering trekken Janny en André er samen op uit en ontdekken ze op grappige wijze de culturele en culinaire geschiedenis van ons land.
Kijk vanaf 4 augustus naar een gloednieuw seizoen van Denkend aan Holland op NPO 1 bij NLZIET.

Anne+ de film

De lesbische twintiger Anne gaat op zichzelf wonen in Amsterdam. Ze denkt na over haar relaties en turbulente liefdesleven en welk effect dit heeft gehad op haar persoonlijkheid. Anne wil schrijfster worden, maar wanneer ze op het punt staat om te vertrekken naar haar grote liefde wordt haar eerste boek afgewezen. Wie is Anne en waar wil zij over schrijven?
Kijk op 6 augustus naar Anne+ de film bij NLZIET. Heb je de serie nog niet gezien? Kijk dan alle afleveringen terug met NLZIET.

Dertigers

Dertigers is terug met een nieuw seizoen! Volg het verhaal van Lot, Bart, Alex, Saar, Pieter, Nora en Elias. Hoe gaat deze hechte vriendengroep van dertigers om met liefde, leed en vriendschap?
Kijk vanaf 9 augustus naar het gloednieuwe seizoen van Dertigers op NPO 3 bij NLZIET.


Beste Zangers

Het populaire muziekprogramma Beste Zangers is terug! Zeven bekende zangers gaan de mooiste liedjes van elkaar zingen. Elke afleveringen staat een zanger centraal die dan in het zonnetje wordt gezet. Het programma wordt weer gepresenteerd door Jan Smit. Dit seizoen doen onder andere, Claudia de Breij, Jaap Reesema en Roxeanne Hazes mee. Kijk vanaf 11 augustus naar Beste Zangers op NPO 1 bij NLZIET.

We Zijn Er Bijna!

Martine van Os volgt een groep vakantiegangers op leeftijd die een rondreis maken met de caravan of camper. Dit wordt alweer het elfde seizoen van het populaire kampeerprogramma waarin de dagelijkse bezigheden op de camping op de voet worden gevolgd.
We Zijn Er Bijna is vanaf 16 augustus te zien op NPO 1 bij NLZIET.


Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam, een andere stad en een ander politieteam maar dezelfde mix aan spanning en persoonlijke interactie als de succesvolle serie Flikken Maastricht. Het zesde seizoen van Flikken Rotterdam zal vanaf 27 augustus te zien op NPO 1. Wil je alle andere afleveringen terugkijken? Dat kan bij NLZIET!


LEGO Masters

LEGO masters komt terug met een gloednieuw seizoen! Acht nieuwe teams uit Nederland en België gaan een bijna onmogelijke uitdaging aan: het bouwen van nog mooiere, creatievere, grotere en indrukwekkendere bouwwerken dan de vorige seizoenen. Welk duo wint de titel LEGO Masters 2022?
Kijk vanaf zaterdag 27 augustus naar het nieuwe seizoen van LEGO masters op RTL 4 bij NLZIET.


Humberto

De talkshows gaan door in het weekend. Het tweede seizoen van Humberto start in het weekend. De show heeft een geheel eigen karakter, met meer nadruk op muziek en entertainment. Het gesprek van de dag zal uiteraard ook gevoerd worden.
Kijk vanaf 27 augustus elk weekend naar Humberto op RTL 4 bij NLZIET.


Expeditie Robinson

Het komende seizoen van Expeditie Robinson heeft een gloednieuw presentatieduo! Vanaf zondag 28 augustus presenteren Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder wekelijks de ultieme survivalstrijd. Wie wordt de winnaar van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson?
Kijk vanaf 28 augustus naar Expeditie Robinson op RTL 4 bij NLZIET.


Goede Tijden, Slechte Tijden

Na de spannende zomer-cliffhanger start Goede Tijden, Slechte Tijden vanaf 29 augustus met een gloednieuw seizoen. Hoe zal het verder gaan met de inwoners van Meerdijk? Kijk het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden, vanaf 29 augustus, vijf dagen vooruit op RTL 4 bij NLZIET.


Chateau Meiland

Chateau Meiland is terug! De Meilandjes zullen vanaf 29 augustus weer op de buis verschijnen. Hoe zal het gaan met de voorbereidingen van het huwelijk van Maxime? En welke avonturen zal Martien deze keer beleven? Een ding is zeker, Er zal weer genoeg wijn worden gedronken!
Kijk vanaf 29 augustus naar het gloednieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS6 bij NLZIET.


Ewout

Ewout Genemans kijkt mee in bijzondere werelden en neemt een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. In dit seizoen mag Ewout meelopen met het Bijzondere Ondersteuningsteam van Justitie dat de zwaarste criminelen en verdachten in geruchtmakende strafzaken transporteert. Ook reist hij af naar Mexico, waar steeds meer toeristen het slachtoffer worden van schietpartijen tussen drugsbendes.
Kijk vanaf 30 augustus naar Ewout op RTL 5 bij NLZIET.


I Can See Your Voice

In de muzikale spelshow I Can See Your Voice halen zes kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.
Kijk vanaf 31 augustus naar I Can See Your Voice op RTL 4 bij NLZIET.


Five Days Inside

Eddy Zoëy en Geraldine Kemper gaan inside bij instellingen en locaties waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt. Eddy gaat onder andere inside bij een centrum waar jongeren en volwassenen verblijven die na ernstig hersenletsel in coma zijn geraakt en nu een intensief neurorevalidatie programma volgen. Geraldine verblijft in een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld, en de grootste vrouwengevangenis van Nederland.
Kijk vanaf 31 augustus naar Five Days Inside op RTL 5 bij NLZIET.


Veel kijkplezier!