In deze gekke tijd werken mensen met vitale beroepen extra hard, maar hebben andere mensen juist extra veel tijd om bijvoorbeeld tv-programma’s te kijken. Aan dat laatste kan NLZIET bijdragen door weer leuke nieuwe kijktips te geven! De komende maand kun je genieten van deze nieuwe programma’s en series:


Floortje Blijft Hier

Floortje Dessing zit dankzij de uitbraak van het coronavirus ook thuis. Maar, in Floortje Blijft Hier gaat ze het gesprek aan met inspirerende mensen op een gepaste afstand. Floortje wil de kijkers van een flinke dosis optimisme en inspiratie voorzien.

Vanaf 2 april om 21.25u op NPO 1.


Gestalkt

Gestalkt komt terug met een nieuw seizoen! Thijs Zeeman en zijn team schieten mensen te hulp die last hebben van een stalker. De slachtoffers zijn vaak ten einde raad, Thijs en zijn team hebben dan ook maar één doel: de stalker stoppen.

Vanaf 2 april om 20.30u op SBS6.


Verborgen Verleden

Bekende Nederlanders gaan in Verborgen Verleden op zoek naar hun familiegeschiedenis. Ze ontmoeten nieuwe familieleden in binnen- en buitenland door de verhalen van voorouders die zij in hun stamboom zijn tegengekomen.

Vanaf 3 april om 20.35u op NPO 2.


 • npo logo

  Ronald Plasterk

  Tue 04 Aug • 19:45

  45 min

 • npo logo

  Angela Groothuizen

  Mon 03 Aug • 19:45

  45 min

 • npo logo

  Carry Slee

  Thu 30 Jul • 19:45

  45 min

 • npo logo

  Gerrit Zalm

  Wed 29 Jul • 19:45

  45 min

 • npo logo

  Georgina Verbaan

  Tue 28 Jul • 19:45

  45 min

 • npo logo

  Kees Prins

  Mon 27 Jul • 19:45

  45 min


Concertgebouworkest

Iedere zondagochtend wordt er een unieke concertregistratie van het orkest uitgezonden! Muziekliefhebbers kunnen nu ondanks de coronamaatregelen genieten van de uitvoeringen van het Concertgebouworkest.

Vanaf 5 april om 10.30u op RTL Z.


Hoeveel ben je waard?

In Hoeveel ben je waard? kijkt Viktor Brand samen met zijn collega’s naar de financiën van een bepaalde familie. Alle uitgaven worden onder de loep genomen: je salaris, je bezittingen en zelfs de munten in je jaszak. De waarde wordt geschat en daarna zie je of de deelnemers hun eigen waarde goed hebben ingeschat.

Vanaf 8 april om 21.30u op SBS6.


LEGO masters

8 duo’s strijden om de titel LEGO Master 2020 en de winnaar verdient natuurlijk een fantastische prijs! De duo’s krijgen elke aflevering een nieuwe uitdaging die ze helemaal uit het hoofd moeten voltooien binnen een bepaald aantal uren. Verhaal, creativiteit, schaal en natuurlijk bouwtechniek, dit zijn criteria waar de perfecte creatie aan moet voldoen.

Vanaf 11 april om 20.00u op RTL 4.


100 dagen voor de klas

Nicolaas Veul en Tim den Besten willen onderzoeken hoe het is om leraar te zijn. Daarom gaan de presentatoren werken als stagiairs op een middelbare school in Lelystad. In deze zesdelige serie gaan ze ervaren hoe het is om te werken onder hoge werkdruk in ‘overvolle klassen met mondige pubers’.

Vanaf 16 april om 21.00u op NPO 3.


Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!


Veel kijkplezier!