Nieuwe programma's in april

Goed nieuws! Je hoeft je niet te vervelen de komende maand, want er beginnen weer een boel leuke programma’s en series. Voor welk programma blijf jij thuis?

 

Poldark

Poldark is een Britse avonturenserie en gaat over een jonge soldaat die Ross Poldark heet. Na gevochten te hebben in Amerika, keert hij terug naar het Cornwall van de 18e eeuw. Niets is meer zoals het vroeger was en hij moet een nieuw leven op zien te bouwen.

Je kunt alle vier de seizoenen van Poldark (vooruit)kijken bij NLZIET!

 

Gestalkt

Gestalkt is terug en begint in de eerste aflevering gelijk met een heftig verhaal! De mensen die meedoen, worden vaak al een hele tijd lastig gevallen door een stalker en schakelen de hulp van het programma in, omdat zij ten einde raad zijn. Thijs Zeeman gaat samen met een priv├ędetective en ex-marechaussee Nico van Den Dries de mensen helpen om te zorgen dat het stalken stopt.

Gestalkt is vanaf 14 april te zien bij SBS6.

 

Morten

Je kunt inmiddels al afleveringen van Morten op NLZIET kijken, maar in april komt deze serie ook daadwerkelijk op televisie. Morten is een politieke thriller. De onderwerpen “macht” en “verraad” staan centraal in deze serie. Morten is hard op weg op minister president te worden, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Er dreigt namelijk een geheim uit het verleden zijn reputatie te schaden.

Morten kijk je vanaf 7 april zien op NPO 3.

 

Dino & Friends in New York

Dino wil de wereld veroveren met zijn humor als stand-up comedian, maar dit wordt je niet zomaar! Daarom reist hij naar New York waar hij gaat wonen en optreden met als missie daar succesvol te worden. Maar deze zoektocht doet hij niet alleen. Elke aflevering komen er goede, bekende vrienden langs, die hem gaan helpen om zijn droom nog beter te kunnen verwezenlijken.

Dino & Friends in New York zie je vanaf 16 april bij SBS6.

 

Terreur

Terreur is een zesdelige documentaireserie over terrorisme. In deze serie zie hoe mensen omgaan met politiek geweld en wat voor invloed terrorisme heeft op zowel slachtoffers als daders.

Terreur kijk je vanaf 3 april op NPO 2.

 

Over water

Over water gaat over de voormalige tv-ster John Beckers. Hij krijgt van zijn vrouw en kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Hij begint vol goede moed nadat hij een tijdje in een ontwenningskliniek heeft gezeten. Maar al snel belandt hij in een circuit van de gevaarlijkste en lucratiefste handel aan de Antwerpse haven: cocaïne. Hoe loopt zal dit aflopen?

Over water is vanaf 31 maart op televisie, maar kun je nu al vooruitkijken bij NLZIET.

 

Ewout &..

In Ewout &.. zie je wekelijks hoe Ewout naar steeds andere gebieden afreist om daar de problemen die daar zijn met eigen ogen te zien. Zo ziet hij in Las Vegas hoe daklozen onder de grond in een netwerk van tunnels leven en gaat hij op bezoek bij een jeugdgevangenis.

Je kijkt dit programma vanaf 9 april op RTL 5.

 

Kleuters tegen kwalen

Kleuters tegen kwalen is een sociaal experiment. In het programma bezoekt een groep kleuters een zorghotel in de Achterhoek. Door het dagelijkse bezoek van de vierjarigen wordt er getest of de senioren zich minder eenzaam voelen en daardoor ook hun kwalen zoals depressiviteit afnemen.

Kleuters tegen kwalen is vanaf 8 april te zien op NPO 1.

 

 

Veel kijkplezier!