Neem NLZIET mee op vakantie

Wist je dat je met NLZIET tv kunt kijken in heel de EU? Thuis, onderweg én op vakantie. Kijk waar je wilt naar jouw favoriete programma’s en series. Met NLZIET kijk je live en on demand tv. In 1 app.


Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om tv te kunnen kijken op vakantie? Vrij weinig!


Een internetverbinding: wifi of een ander mobiel netwerk

Een apparaat, zoals een laptop, tablet of smartphone


Kijk waar en wanneer je wilt

Tijdens je vakantie hoef je niets te missen van de Nederlandse tv. Met NLZIET kun je overal tv-kijken. Kijk op de camping, in de auto, op het strand, op het vliegveld of vanuit je hangmat. Kijk gemakkelijk tv in heel de EU. Wil je op groot scherm kijken in bijvoorbeeld een hotelkamer of vakantiehuisje? Neem dan je Chromecast of Apple TV mee en koppel deze aan het tv-scherm.Zomer kijktips

Er is voor ieder wat wils deze zomer. Zo kijk je naar de grootste sportevenementen, zoals de Tour de France, het EK Vrouwenvoetbal en WK Atletiek. Geen liefhebber van sport? Dan is B&B Vol Liefde of Reizen Waes misschien wat voor jou! Natuurlijk kun jij ook jouw favoriete series bingen. Kijk alle seizoenen van Dexter, Downton Abbey, Grantchester, Midsomer Murders en Flikken Maastricht. Heb je meer kijkinspiratie nodig? Lees dan onze blogs: Dit zijn de zomer kijktips van NLZIET, De top 10 beste detectives en politieseries en De top 10 beste films.