Kookprogramma’s kijken op NLZIET

Even lekker culinair doen! NLZIET staat vol met leuke kookprogramma’s. Weet jij nog niet wat je gaat koken vanavond en heb je zin om flink uit te pakken? Inspiratie nodig voor de lekkerste recepten of gewoon wegdromen bij heerlijke gerechten uit de meest exotische landen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.
Om deze programma’s te kijken heb je een abonnement op NLZIET nodig. Met NLZIET kijk je alles van de Nederlandse tv in één app. Kijk live, terug en vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Zo hoef je niets te missen van je favoriete (kook)programma’s!


Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk of het iets voor jou is. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Wat Eten We?

Elke dag vinden we het moeilijk om te bedenken wat we ’s avonds gaan eten. Dankzij het kookprogramma Wat Eten We? hoeven we daar niet meer over na te denken. Roberta Pagnier bereidt elke werkdag een heerlijke maaltijd. Kun je niet zo goed koken? Geen probleem! Roberta legt de recepten stap voor stap voor je uit. Zelfs jij kunt een keukenprins(es) worden.


Gort over de Grens

Ilja Gort reist af naar een pirateneiland in Spanje. Ook zoekt hij andere provincies in Spanje op, zoals  Cordoba, Tierra de Campos en Catalonië. Bij lekker eten hoort natuurlijk een Spaanse glas wijn. Tijdens zijn reis proeft hij de duurste wijn van Spanje. Is het de beste wijn?


Nederland Proeft

We vinden het heerlijk om culinaire gerechten te eten uit het buitenland. Maar Nederland heeft ook veel lekkernijen te bieden! Nederland Proeft is een inspirerend programma dat je laat zien dat je verrassende gerechten kunt maken met producten uit eigen land.


Pluijm proeft de wereld

Chef René Pluijm neemt de kijker mee in de wereld van culinaire gerechten. Elk land heeft zijn eigen culinaire traditie, denk aan de lekkerste pizza’s van Napels. Hij laat zich keer op keer verrassen met wat er voor een verrukkelijke gerechten er in de wereld zijn. Elke week staat er een nieuwe streek centraal.


De Aardappeleters

Joris Vermeer gaat op zoek naar de achtergrond van ons dagelijks eten. Hij reist hierbij stad en land af om meer te weten te komen over de oorsprong en de bijbehorende cultuur. Wist je bijvoorbeeld dat de allereerste patat naar oliebol smaakte? Kom meer achter dit soort weetjes tijdens het kijken van dit programma.


Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is misschien wel het bekendste kookprogramma van de Nederlandse tv. Hier strijden 10 bakkers op een prachtige locatie tegen elkaar. Elke aflevering krijgen de bakkers 3 opdrachten, een signatuuropdracht, een technische opdracht en het spektakelstuk! Aan het eind van de week wordt er een Meesterbakker gekozen en moet de minst presterende deelnemer de tent verlaten


Koken met Van Boven

Yvette van Boven trekt er samen het hond Marie elke aflevering op uit om de lekkerste, verse producten bij de boer of tuinder te halen. Eenmaal thuis in haar keuken laat Yvette zien hoe je met het hoofdingrediënt van de aflevering de meest duurzame en overheerlijke recepten klaarmaakt


Ben je hongerig geworden van deze kookprogramma’s? Meld je dan nu aan bij NLZIET om naar deze kookprogramma’s te kijken en duik direct de keuken in! Download de NLZIET-app en kijk waar en wanneer het jou uitkomt naar deze kookprogramma’s. Handig voor als je deze kookprogramma’s wilt kijken in de keuken!Alvast veel kijkplezier en succes in de keuken. Smullen maar!