Flikken Maastricht, wie kent deze populaire en spannende politieserie niet? Het programma is al jaren te zien op de Nederlandse televisie en dit jaar is het vijftiende seizoen van start gegaan. In de serie volg je rechercheurs Eva van Dongen en Floris Wolfs tijdens de zaken die ze oplossen, maar ook in hun privéleven. De rechercheurs duiken in levensgevaarlijke zaken, die ze bijna altijd tot een succes weten te brengen. Meld je aan en kijk direct alle seizoenen van Flikken Maastricht bij NLZIET! • logo

  Een valse noot

  Jan. 2018 • 13:45

  43m min

 • logo

  Een zaak met een luchtje

  Jan. 2018 • 13:45

  42m min

 • logo

  Groeten uit Lagos

  Jan. 2018 • 13:45

  48m min

 • logo

  Kogelvis

  Jan. 2018 • 13:45

  48m min

 • logo

  Alcohol maakt meer stuk

  Jan. 2018 • 13:45

  48m min

 • logo

  Kristalhelder

  Jan. 2018 • 13:45

  50m minVerhaallijn

De ambitieuze politierechercheur Eva leert in het eerste seizoen Floris Wolfs kennen. Hij is een ervaren rechercheur uit Amsterdam en wordt haar nieuwe partner. In eerste instantie moet ze niks van hem hebben, maar tijdens hun strijd tegen de misdaad in de stad Maastricht groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Samen met Eva duikt hij in verschillende zaken, waaronder achtervolgingen, moordzaken en het ontmaskeren van loverboys. Binnen het Flikken Maastricht-team worden de verhoudingen flink op de proef gesteld. Floris dreigt nadat hij op Luca, het vriendje van zijn dochter, geschoten heeft niet alleen zijn partner en baan te verliezen, maar ziet ook zijn dochter aan de drugs ten onder gaan. Hij belandt uiteindelijk zelfs in de gevangenis op beschuldiging van moord en verkrachting. Eva doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen.


Als Floris eenmaal vrij is gekomen, gaan de zaken op het bureau gewoon weer verder. Eva komt in de gevangenis terecht voor het schieten op Daan de Vos. Wolfs wil bewijzen dat het niet de schuld van Eva is, maar de nieuwe officier van justitie denkt hier anders over. Na beide vrijgesproken te zijn maakt het rechercheurs duo een nieuwe start. Alles lijkt weer zoals vanouds, maar niets is minder waar. De dochter van Floris komt in gevaar en officier van justitie Bols ontvoerd Eva. Het wordt een groot kat en muis spel om te kunnen ontsnappen voor zowel Eva als Floris en zijn dochter.


Floris en Eva moeten hierna de draad weer op zien te pakken, wat voor Wolfs lastiger is dan gedacht. Het duo komt weer voor lastige zaken te staan, zo worstelt Eva met een verslaving en krijgen de twee te maken met een club van machtigen binnen justitie, Virtus et Justitia, die zich met illegale zaken bezighoudt. Uiteindelijk lijken ze de strijd tegen deze organisatie te verliezen…


Heb jij al zin gekregen om deze spannende politieserie te bingewatchen? Sluit een proefabonnement af en start met kijken!


Flikken Maastricht seizoen 15

Ook in seizoen 15 zullen Eva en Floris weer duiken in spannende zaken. Seizoen 14 eindigde spannend, even leek het alsof Floris het niet zou overleven, nadat hij werd achter gelaten in een brandend huis en ook is nog niet duidelijk of Eva zich los weet te maken van de mensenhandelaren, die haar en een hoop andere vrouwen op transport willen zetten naar het Midden-Oosten.


De cast

In het vijftiende seizoen zie je net als voorheen vele bekende gezichten:


 • Floris Wolf is een van de hoofdpersonages die natuurlijk ook in dit seizoen niet mag ontbreken. Floris wordt gespeeld door Victor Reinier, bekend acteur en presentator.
 • Eva van Dongen speelt in dit seizoen ook weer een van de hoofdrollen. Angela Schijf zal de rol van Eva vervullen. Angela heeft naast Flikken Maastricht ook in vele andere series gespeeld, zoals Meisje van Plezier.
 • Romeo Sanders speelt vanaf het eerste seizoen al een belangrijke rol in de serie. De rol wordt vervuld door Sergio Romero IJssel, die ook al sinds 2008 te zien is in Het Klokhuis.
 • Marion Dreesen wordt gespeeld door Oda Spelbos, die al jarenlang ervaring heeft als actrice. Zo heeft ze onder andere ook gespeeld in bekende series als Baantjer en Dokter Deen.
 • Marlies Kamphuis kwam vanaf seizoen 13 om het hoekje kijken. De rol van Marlies wordt gespeeld Door Antoinette Jelgersma, die ook al een rol heeft gehad in het vijfde seizoen van Penoza.
 • Donna Martina zit ook pas sinds het veertiende seizoen in de serie. Joy Wielkens, ook al bekend van de series Dertigers en Smeris, vervult de rol.


Naast deze bekende gezichten zullen er ook een hoop gastrollen zijn voor onder andere Kimberley Klaver, die al speelde in het eerste seizoen van SpangaS. Ook zie je Peggy Vrijens en Tygo Gernandt, die allebei meededen aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol?  


Bij NLZIET kun je elke week een aflevering van Flikken Maastricht seizoen 15 vooruitkijken. Zo ben je dus altijd op de hoogte van de nieuwste afleveringen en hoef je niks te missen! Je kunt NLZIET kijken waar en wanneer jij maar wilt op een device naar keuze.


Heb je een aflevering van Flikken Maastricht gemist? Geen zorgen! Bij NLZIET kun je alle aflevering van Flikken Maastricht terugkijken. Van het nieuwste seizoen tot eerdere seizoenen, beleef urenlang kijkplezier bij NLZIET. Kijk in heel de EU via je smartphone, laptop, tablet of televisie!