De top 10 beste films kijken bij NLZIET

Of je nou zin hebt in een goede actiefilm of een romantische film waarbij je weg kan dromen. NLZIET heeft de beste films voor je. Hieronder staat een top 10 beste films die reclamevrij te zien zijn bij NLZIET. Probeer 14 dagen gratis en kijk naar de beste films.


1. Parasite – 8,6

De zwarte komedie Parasite gaat over een arm gezin dat in een benauwde kelderwoning de eindjes aan elkaar probeert te knopen met simpel werk. Deze met maar liefst vier Oscars bekroonde film was de verrassing van 2019. Deze Koreaanse film won als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor beste film.


2. A Separation – 8,3

A Separation is een Iraanse dramafilm over een getrouwd koppel dat een belangrijke keuze moet maken. Gaan ze voor een beter leven in een ander land? Of gaan ze voor het verzorgen van een familielid met alzheimer in Iran?


3. Incendies – 8,3

Incendies gaat over de tweeling Simon en Jeanne. Na het overlijden van hun moeder komen ze erachter dat ze nog een broer hebben en dat hun vader, van wie ze dachten dat hij dood was, eigenlijk nog leeft.


4. Der Untergang – 8,3

Het einde van de tweede wereldoorlog nadert en Hitler houdt zich schuil in zijn bunker. Hij bereidt zich voor op het einde dat komen gaat. Der Untergang is een film over Adolf Hitler, gezien door de ogen van zijn persoonlijke secretaresse.


5. Portrait de la jeune fille en feu – 8,1

Portrait de la jeune fille en feu is een tijdloos, Frans verhaal over verliefd worden, verlangen en een onmogelijke liefde. Kunstenares Marianne krijgt de opdracht om een huwelijksportret te maken van Heloïse. Heloïse is alleen niet zo blij met haar huwelijk en wil er niks mee te maken hebben.


6. Winter Sleep – 8,1

De Turkse dramafilm Winter Sleep gaat over Aydin, een gepensioneerde acteur met huwelijksproblemen. Wanneer het winter wordt in de Turkse steppe komen er veel gevoelens naar boven.


7. The Imitation Game – 8,0

In The Imitation Game speelt Benedict Cumberbatch de rol als de wiskundige Alan Tuning die de gecodeerde berichten van de Duitsers moet ontcijferen. Tuning ontwerpt een machine waarmee hij de Duitsers voor kan zijn. De machine moet alleen geheim blijven, dus Tuning krijgt niet de waardering die hij verdient.  


8. The King’s Speech – 8,0

The King’s Speech is een film over de Britse koning George V, gespeeld door Colin Firth. Koning George V stottert waardoor het heel lastig voor hem is om toespraken te geven. Om van zijn stotter af te komen ontmoet hij Lionel Logue, een spraakleraar. Tussen hen ontstaat er een bijzondere vriendschap. De film werd bekroond met 4 Oscars.


9. Slumdog Millionaire – 8,0

De voormalige straatjongen Jamal Malik doet mee aan de Indiase versie van Who Wants to Be a Millionaire? In de laatste aflevering kan hij heel veel geld verdienen. De politie verdenkt Jamal van vals spel. Vanwege zijn afkomst geloven ze niet dat hij alle antwoorden goed kan hebben. Jamal houdt vol en laat zien dat hij alle antwoorden weet.


10. Captain Fantastic – 7,9

Captain Fantastic is het verhaal van de familie Cash. Een stel die met hun 6 kinderen ver weg van de bewoonde wereld wonen. Ze hebben hun eigen paradijs gecreëerd en leren hun kinderen alles om in het wild te overleven.


Bij NLZIET kijk je naar de beste films zonder reclame waar en wanneer je wilt. Wil je weten welke films op tv er nog meer zijn? Of wil je de beste Oscar films kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar jouw favorieten. Veel kijkplezier!