De leukste programma’s en kerstspecials voor de feestdagen

Kerst staat alweer voor de deur! Een paar van de leukste programma’s komen dit jaar met een Kerstspecial. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat jij lekker kunt genieten tijdens de feestdagen!Top 4000 Quiz

Ook bij Radio 10 is aan het einde van het jaar een hitlijst met jouw favoriete muziek te horen. De grootste hitlijst aller tijden staat vol met klassiekers, maar ook nieuwe nummers. Denk jij alles te weten over muziek? Dan is de Top 4000 Quiz echt wat voor jou!
Te zien op 5 december om 21.30u op SBS6.


Linda’s Wintermaand

Presentatrice Linda de Mol ontvangt in de hele maand december de meest spraakmakende gasten, zoals Matthijs van Nieuwkerk en Martien Meiland, bij Linda’s Wintermaand. De gasten hebben de meest uiteenlopende achtergronden waardoor Linda een heleboel diverse gesprekken met ze kan voeren. In een warme wintersfeer ontvangt ze deze gasten met veel plezier.
Te zien vanaf 6 december om 20.00u op SBS6.


The Christmas Channel

Vanaf 6 december dit jaar zendt RTL 8 bij NLZIET elke dag kerstfilms uit, romantische kerstfilms om de feestdagen door te komen. Zo wordt onder andere All I Want For Christmas en Once Upon a Christmas Miracle uitgezonden. Zet je kerstlichtjes maar aan, want dit wordt echt genieten!
Te zien vanaf 6 december op RTL 8.Merry Little Christmas

Als je LEGO Masters leuk vindt, dan is Merry Little Christmas ook een programma voor jou! In dit programma gaan deelnemers de strijd met elkaar aan door de mooiste kerstdorpen te bouwen. De kandidaten proberen samen met miniatuurbouwers het mooiste kerstdorp te bouwen.
Te zien op 16 & 23 december om 20.30u op RTL 4.


All You Need Is Love Kerstspecial

Het meest romantische programma tijdens de kerstdagen komt ook dit jaar weer terug! Ook deze Kerst brengt Robert ten Brink geliefden weer samen, want zoals hij altijd zegt: ‘niemand mag met kerst alleen zijn.’ Al sinds 1992 wordt de All You Need Is Love Kerstspecial uitgezonden. Ondanks de coronacrisis zal hij ook dit jaar gewoon doorgaan!
Te zien op 24 december om 20.30u op RTL 4.


LEGO Masters Kerstspecial

Het populaire programma LEGO Masters komt ook met een special voor Kerst! In LEGO Masters nemen duo’s het tegen elkaar op door de mooiste creaties met LEGO te maken. In de kerstspecial zullen zes duo’s van BN’ers het tegen elkaar opnemen. Met de kerstspecial wil het programma aandacht vragen voor Stichting Het Vergeten Kind, om zo nieuwe donateurs te werven.
Te zien op 26 december om 20.00u op RTL 4.


Boer zoekt Vrouw Kerstspecial

Yvon Jaspers verwelkomt in deze Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial de vijf boeren van het afgelopen seizoen. Samen met de boeren kijkt ze terug op de afleveringen van dit jaar en bespreken ze hoe het nu met de boeren en hun liefjes, als ze die nog hebben, gaat. Hebben ze allemaal de ware liefde kunnen vinden?
Te zien op 25 december om 21.40u op NPO 1.


Top 2000

Het jaarlijkse radioprogramma Top 2000 is ook dit jaar weer terug! In december kun je thuis stemmen op je favoriete nummers. De laatste dagen van het jaar wordt de Top 2000 op de radio bekend gemaakt, maar ook bij NLZIET kun je kijken naar onder andere de Top 2000 Quiz.
Te zien vanaf 25 december op NPO 1.


 • logo

  Best of Top 2000 a gogo

  Dec. 2020 • 20:25

  50m min

 • logo

  Top 2000 De Hekkensluiters

  Dec. 2020 • 23:20

  46m min

 • logo

  The Untold Stories

  Dec. 2020 • 22:15

  30m min

 • logo

  Top 2000 Quiz

  Dec. 2020 • 21:15

  48m min

 • logo

  Top 2000 Quiz

  Dec. 2020 • 20:20

  48m min

 • logo

  The Untold Stories

  Dec. 2020 • 22:20

  29m minGuido Weijers: Oudejaarsconference

De oudejaarsconference, wie kent hem niet? Een echte klassieker tijdens Oud & Nieuw in Nederland. Dit jaar wordt deze verzorgd door cabaretier Guido Weijers. Guido zal iedereen een grote lachspiegel voorhouden met zijn pure en ongefilterde show.
Te zien op 31 december om 20.30u op RTL 4.


Youp van ’t Hek Oudejaarsconference

Ook de oudejaarsconference van Youp van ’t Hek gaat gewoon door! Hij blikt terug op het jaar 2020, een jaar vol tegenslagen. Het wordt zijn laatste show, dus we kunnen nog even genieten van deze cabaretvoorstelling. De oudejaarsconference ‘Korrel Zout’ is ’s avonds laat te zien bij NLZIET.
Te zien op 31 december om 22.30u op NPO 1.


The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Ook op oudjaarsavond zal The Masked Singer te zien zijn! Op de laatste dag van het jaar zullen vijf BN’ers zich weer in een kostuum hijsen. Verkleed zingen ze de sterren van de hemel. Aan het panel met BN’ers de taak om te achterhalen wie er in het kostuum zitten en om een winnaar te kiezen.
Te zien op 31 december om 22.20u op RTL 4.


Ik Hou van Holland Oudejaarsspecial

Ook SBS6 komt met een Oudejaarsspecial! Deze feestelijke aflevering van Ik Hou van Holland staat in teken van het 25-jarig bestaan van de zender SBS6. Duo’s die meedoen aan de spelquiz zijn: Kim-Lian van der Meij en Jeroen van de Boom, Mr. Frank Visser en Victor Brand, Alberto Stegeman en Britt Dekker, Johnny de Mol en Wendy van Dijk, Jan Versteegh en Martien Meiland en Marlayne Sahupala en Piet Paulusma. Te zien om 20.00u op SBS6.


Kijk alle Kerstspecials bij NLZIET

Heb je al zin gekregen om deze programma’s te gaan kijken? Probeer NLZIET nu één maand gratis om van al deze kerstspecials te kunnen genieten. Je kunt alle programma’s kijken via je smartphone, tablet of laptop binnen heel de EU. Naast deze kerstprogramma’s heeft NLZIET een ruim aanbod aan programma’s, films en series van NPO, RTL en SBS. Zo kun je ook na de feestdagen gemakkelijk online kijken naar al je favoriete programma’s met NLZIET!