VRT gemist en terugkijken?

VRT gemist? Met de NLZIET-app kijk je sommige programma’s tot 7 dagen terug. Kijk eenvoudig tv via internet op het apparaat van je keuze. Je kunt niet alleen naar VRT en Sporza kijken, maar ook naar Nederlandse tv-zenders. Probeer 14 dagen gratis en mis niets van je favoriete programma’s.

Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


Online tv-kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je programma’s van VRT online kijken. Kijk programma’s van onder andere de zenders Ketnet, Eén en Canvas. Dat zijn niet de enige zenders, want het aanbod is veel groter. Kijk naar 38+ tv-zenders.

Kijk je favoriete programma’s op je Chromecast, Fire TV, Apple TV, Android TV, Smart TV of op een klein scherm zoals je laptop, smartphone of tablet.


Jouw favoriete VRT programma’s

Zit je niet elke dag klaar om VRT live te kijken? Geen probleem, kijk je favoriete programma’s van VRT tot 7 dagen terug. Kijk naar programma’s als Reizen Waes, Taboe, On the Road of series als Undercover en Lost Luggage.

Of houd je meer van actualiteitenprogramma’s? Met De Ideale Wereld, Terzake en De Afspraak blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Voor kinderen heeft VRT Tik Tak, #LikeMe en Hoodie.


Probeer 14 dagen gratis

Met de NLZIET-app maakt het niet uit waar je bent, daarom kun je altijd en overal VRT kijken. Bovendien heb je geen kabels of kasten nodig om tv te kijken, en heb je dus geen tv-abonnement meer nodig. Kijk gemakkelijk tv en probeer NLZIET gratis uit op een apparaat naar keuze.Veelgestelde vragen

Kan ik VRT terugkijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s via de VRT livestream ook sommige programma’s terugkijken, zoals de zenders Eén, Ketnet en Canvas. Ook kun je de sportzender Sporza terugkijken met NLZIET.

Wat is het voordeel van VRT terugkijken via internet?

Het voordeel van terugkijken via internet, is dat je tv-kijkt zonder kabels of kastjes. Installeer de app op een device naar keuze en je kunt overal gemakkelijk online tv-kijken. Zelfs als je op vakantie bent In het buitenland, is NLZIET beschikbaar.

Kan ik ook programma’s van VRT live kijken?

Ja, je kunt ook programma’s VRT live kijken waar je wilt.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je naar 38+ tv-zenders kijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik tv-kijken op de camping met NLZIET?

Ja, zeker! Met NLZIET kun je tv-kijken op vakantie in heel de EU. Je kunt tv-kijken op de camping, op het strand, in je tent, overal!