RTL Telekids live kijken via NLZIET

RTL Telekids live kijken? Dat kan via NLZIET! RTL Telekids is de zender voor het hele gezin. Geniet samen met je kind van de leukste programma’s van de Nederlandse tv. Probeer 1 maand gratis en kijk op een apparaat naar keuze.Voordelen van NLZIET

 • Kijk live en on demand
 • Kijk naar 37 tv-zenders van NPO, RTL en SBS
 • Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je kijkt
 • Op je tv, laptop, tablet of telefoon
 • In heel de EU beschikbaar
 • Zelfs op vakantie heb je NLZIET bij je
 • Probeer de eerste maand gratis
 • Altijd online opzegbaar


RTL Telekids programma’s

De programma’s van RTL Telekids zijn voor jong en oud. De jongsten genieten van Musti, Jokie en PipaPanda. Voor de wat oudere kinderen zijn Draken: Rijders van Berk of de Kadekappers leuke kijktips. De echte toppers die volwassenen zelfs leuk vinden, zijn natuurlijk Ernst, Bobbie en de Rest. Kijk in de tv-gids van NLZIET voor alle kijktips.


 • Musti: Musti is een Vlaams kinderprogramma dat gaat over de avonturen van een wit katje. De originele tekenaar van het programma is Ray Goossens.
 • PipaPanda: PipaPanda beleeft allerlei avonturen met haar dierenvriendjes. Wat maakt ze allemaal mee?
 • Rijders van de Berk: animatieserie over de bewoners van het eiland Berk. Het eiland waar je altijd moet vechten tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat je de draken tam kunt maken.
 • Ernst, Bobbie en de Rest: een Nederlandse kinderserie over twee vrienden die bijzondere dingen meemaken.


Kijk via de NLZIET app

Via de NLZIET app kun je RTL Telekids live kijken. Je kunt kijken op je smart tv, Apple TV, Fire TV, Android TV, laptop, tablet of telefoon. Of kijk via je Chromecast en stream direct jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt. Erg gemakkelijk, zonder kabels of kastjes. Het voordeel is: NLZIET is in de gehele EU beschikbaar, dus zelfs op vakantie kunnen jouw kids de leukste series, documentaires en programma’s volgen.


Terugkijken?

Met NLZIET kun je ook programma’s van RTL Telekids terugkijken. De meeste programma’s kijk je tot een jaar reclamevrij terug. Sommige programma’s kijk je in replay tot 7 dagen terug. Dat ligt aan de rechten van het betreffende programma.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik RTL Telekids live kijken met NLZIET?

Ja, zeker! Je kunt RTL Telekids live kijken, in heel Europa. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een abonnement op NLZIET!

Kan ik op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken met NLZIET?

Ja! Ideaal als je kinderen en partner wat anders willen kijken, of je een tweede tv wilt aansluiten in je woonkamer of slaapkamer.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL, SBS en VRT. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik RTL Telekids ook terugkijken met NLZIET?

Ja, dat kan! De meeste programma’s kijk je tot een jaar reclamevrij terug.