RTL Telekids live kijken via NLZIET

RTL Telekids live kijken? Dat kan via NLZIET! RTL Telekids is de zender voor het hele gezin. Geniet samen met je kind van de leukste tv-programma’s. Probeer 14 dagen gratis en kijk op een apparaat naar keuze.RTL Telekids programma’s

De programma’s van RTL Telekids zijn voor jong en oud. De jongsten genieten van Musti, Jokie en PipaPanda. Voor de wat oudere kinderen zijn Draken: Rijders van Berk of de Kadekappers leuke kijktips. De echte topper die jij zelfs leuk vindt, is natuurlijk Ernst, Bobbie en de Rest. Kijk in de tv-gids van NLZIET voor alle kijktips.


Kijk via de NLZIET-app

Via de NLZIET-app kun je RTL Telekids live kijken. Je kunt kijken op je smart tv, Apple TV, Fire TV, Android TV, laptop, tablet of telefoon. Of kijk tv via je Chromecast en stream direct jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt. Erg gemakkelijk, zonder kabels of kastjes.

Het voordeel is: NLZIET is in de gehele EU beschikbaar, dus zelfs op vakantie kunnen jouw kids de leukste series, documentaires en programma’s volgen.


Terugkijken?

Met NLZIET kun je ook programma’s van RTL Telekids terugkijken. De meeste programma’s kijk je tot een jaar reclamevrij terug. Sommige programma’s kijk je in replay tot 7 dagen terug. Dat ligt aan de rechten van het betreffende programma.


Veelgestelde vragen

Kan ik RTL Telekids live kijken met NLZIET?

Ja, zeker! Je kunt RTL Telekids live kijken, in heel Europa. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een abonnement op NLZIET!

Kan ik op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken met NLZIET?

Ja! Ideaal als je kinderen en partner wat anders willen kijken, of je een tweede tv wilt aansluiten in je woonkamer of slaapkamer.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL, SBS en VRT. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik RTL Telekids ook terugkijken met NLZIET?

Ja, dat kan! De meeste programma’s kijk je tot een jaar reclamevrij terug.

Kan ik tv-kijken op vakantie met NLZIET?

Ja, zeker! Met NLZIET kun je tv-kijken op vakantie in heel de EU. Je kunt tv-kijken op de camping, op het strand, in je tent, overal!