NPO live kijken

Kijk live naar NPO 1, NPO 2 en NPO 3

Wil jij altijd en overal de leukste programma’s op zak hebben? Met de app van NLZIET kijk je de programma’s van RTL, SBS en NPO live waar het jou uitkomt. Of je nu onderweg bent, op zolder zit of wanneer je partner de tv bezet houdt: met de app van NLZIET bepaal jij zelf wat je kijkt!

NPO live tv

Al het grote nieuws uit binnen- en buitenland is bij NPO live te zien. Door de live uitzendingen op NPO 1, NPO 2 of NPO 3 blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van sport, actualiteiten, live evenementen en verkiezingen. Waar je ook bent, met NLZIET kijk je in heel de EU naar de live zenders van NPO, RTL en SBS. Download de app van NLZIET op je mobiel of tablet mis vanaf nu echt niets meer van de Nederlandse tv!

De mooiste series en programma’s

Ieder jaar zendt de NPO de mooiste series uit. De jaarlijkste favoriet is met stip Boer zoekt Vrouw. Maar ook De Vooravond, Wie is de Mol?, Heel Holland Bakt , de Slimste Mens, Flikken Maastricht en Killing Eve kun je bij NPO live kijken. Voor welk programma blijf jij thuis?

Themakanalen

Ook de NPO themakanalen zijn te zien bij NLZIET. Kijk live naar NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws en NPO Politiek of kijk 7 dagen terug via de tv-gids. Met NLZIET hoef je echt niets meer te missen van de Nederlandse televisie.

Terug- en vooruitkijken

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je net dat ene programma mist. Bij NLZIET kijk je de meeste programma’s en series tot een jaar terug zonder reclame. Sommige programma’s zijn zelfs vooruit te kijken, zoals Onze Boerderij. Het nieuwe tv-kijken is nu echt begonnen!

NPO live tv op vakantie

Ook in de zomervakantie blijf je lekker naar NPO live kijken. In heel de EU kijk je naar de live tv-zenders van NPO, RTL en SBS. Kijk bijvoorbeeld de Olympische Spelen, de Tour of live naar voetbal. Met de NLZIET-app blijf je gewoon lekker televisiekijken in het buitenland op je tablet of mobiel!

Online opzegbaar

Ben je er nog niet zeker van of NLZIET iets voor jou is? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en ervaar zelf de vrijheid van televisiekijken waar en wanneer jij wilt. Een abonnement kost €7,95 per maand en is altijd online opzegbaar.

  • Programma's en series kijken tot een jaar terug en soms zelfs vooruit, zonder reclame
  • Kijk 21 live tv-zenders van NPO, RTL en SBS inclusief 7 dagen replay tv
  • Is NLZIET toch niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.