NPO live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun NPO live kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Met de app van NLZIET bepaal jij dat zelf. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.NPO live tv

Al het grote nieuws uit binnen- en buitenland is bij NPO live te zien. Door de live uitzendingen op NPO 1NPO 2 of NPO 3 blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van sport, actualiteiten, live evenementen en verkiezingen.

Waar je ook bent, met NLZIET kijk je in heel de EU naar de live zenders van NPO, RTL en SBS. Download de app van NLZIET op je mobiel of tablet mis vanaf nu echt niets meer.


De mooiste series en programma’s

Ieder jaar zendt de NPO de mooiste series en programma’s uit. De jaarlijkste favoriet is met stip Boer zoekt Vrouw. Maar je kunt ook Formule 1, de Nations League, Dexter: New BloodWie is de Mol? en We Zijn Er Bijna! live kijken. Programma’s als Een Huis Vol, Beste Zangers en Oogappels gemist? Kijk alle seizoenen bij NLZIET.


Terug- en vooruitkijken

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je net dat ene programma mist. Bij NLZIET kijk je de meeste programma’s en series tot een jaar terug zonder reclame. Sommige programma’s zijn zelfs vooruit te kijken, zoals First Dates en Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam. Het nieuwe tv-kijken is nu echt begonnen.


NPO live tv op vakantie

Ook in de zomervakantie blijf je lekker naar NPO live kijken. In heel de EU kijk je naar de live tv-zenders van NPO, RTL en SBS. Met de NLZIET-app blijf je gewoon lekker televisiekijken in het buitenland op je tablet of mobiel.


Ben je er nog niet zeker van of NLZIET iets voor jou is? Probeer 14 dagen gratis en ervaar zelf de vrijheid van televisiekijken waar en wanneer jij wilt. Een abonnement kost 7,95 per maand en is altijd online opzegbaar.


Veelgestelde vragen

Kan ik programma’s van NPO live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s kijken via de NPO live stream.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Kijk op een device naar keuze, zoals je telefoon, Fire TV, laptop, smart tv, Android TV, Apple TV, chromecast en meer.

Is NLZIET beschikbaar in het buitenland?

Ja, in heel de EU kun je tv-kijken.

Kan ik ook programma’s van NPO terugkijken?

Ja! Tot een jaar terug.

Welke zenders heeft NLZIET nog meer?

38 zenders van o.a. VRT, RTL NPO en KIJK.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.