Kijk live naar NPO 1, NPO 2 en NPO 3

Wil jij altijd en overal de leukste programma’s op zak hebben? Met de app van NLZIET kijk je de programma’s van RTL, SBS en NPO live waar het jou uitkomt. Of je nu onderweg bent, op zolder zit of wanneer je partner de tv bezet houdt: met de app van NLZIET bepaal jij zelf wat je kijkt! Probeer één maand gratis NLZIET en kijk direct.Voordelen

  • Drie grote zendergroepen bij elkaar: NPO, RTL en SBS
  • Kijk programma’s live, terug en soms zelf vooruit naar 34 zenders
  • In de gehele EU beschikbaar
  • Kijk naar grote sportevenementen
  • Grootste aanbod Nederlandse programma’s, on demand zonder reclame
  • Kijk op een device naar keuze, zoals je tv, tablet, mobiel of laptop
  • NPO gemist? Kijk tot een jaar terug
  • Probeer één maand gratis.


NPO live tv

Al het grote nieuws uit binnen- en buitenland is bij NPO live te zien. Door de live uitzendingen op NPO 1NPO 2 of NPO 3 blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van sport, actualiteiten, live evenementen en verkiezingen. Waar je ook bent, met NLZIET kijk je in heel de EU naar de live zenders van NPO, RTL en SBS. Download de app van NLZIET op je mobiel of tablet mis vanaf nu echt niets meer van de Nederlandse tv!


De mooiste series en programma’s

Ieder jaar zendt de NPO de mooiste series en programma’s uit. De jaarlijkste favoriet is met stip Boer zoekt Vrouw. Maar je kunt ook Dexter: New BloodWie is de Mol?Heel Holland Bakt, Beste Zangers en het WK Voetbal live kijken. Programma’s zoals Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk alle seizoenen bij NLZIET!


Terug- en vooruitkijken

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je net dat ene programma mist. Bij NLZIET kijk je de meeste programma’s en series tot een jaar terug zonder reclame. Sommige programma’s zijn zelfs vooruit te kijken, zoals First Dates, SpangaS, Flikken Maastricht en Onze Boerderij. Het nieuwe tv-kijken is nu echt begonnen!


NPO live tv op vakantie

Ook in de zomervakantie blijf je lekker naar NPO live kijken. In heel de EU kijk je naar de live tv-zenders van NPO, RTL en SBS. Met de NLZIET-app blijf je gewoon lekker televisiekijken in het buitenland op je tablet of mobiel!Ben je er nog niet zeker van of NLZIET iets voor jou is? Probeer NLZIET nu één maand gratis en ervaar zelf de vrijheid van televisiekijken waar en wanneer jij wilt. Een abonnement kost 7,95 per maand en is altijd online opzegbaar.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik programma’s van NPO live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s kijken via de NPO live stream.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Kijk op een device naar keuze, zoals je telefoon, Fire TV, laptop, smart tv, Android TV, Apple TV, chromecast en meer.

Is NLZIET beschikbaar in het buitenland?

Ja, in de gehele EU.

Kan ik ook programma’s van NPO terugkijken?

Ja! Tot een jaar terug.

Welke zenders heeft NLZIET nog meer?

34 zenders van RTL XL, NPO Start en KIJK.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.