NLZIET is vernieuwd!

NLZIET completer dan ooit, nu ook met live tv!

 

Vanaf juli hebben we samen met duizenden bèta-testers de toevoeging van live & replay tv getest. De nieuwe functionaliteiten zijn uitgebreid getest in de webbrowser, via de iOS app en de Android app. Op basis van de feedback van onze abonnees zijn de nieuwe functies aangescherpt en geoptimaliseerd.

Kijk live, terug en vooruit op al jouw apparaten

De vernieuwde NLZIET app is nu te gebruiken op:

  • Laptop of computer in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone of tablet
  • iPhone of iPad
  • Samsung smart tv

Binnenkort zal dit rijtje apparaten worden uitgebreid. Hiervan proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, website en social media.

Live & replay televisie

Vanaf vandaag kun je bij NLZIET niet alleen terug- en vooruitkijken, het is nu ook mogelijk om live televisie te kijken. Met live en replay tv wordt ons aanbod flink uitgebreid. Onze abonnees kunnen nu lineair en in hoge kwaliteit naar alle programma’s van de twaalf zenders van de grootste Nederlandse omroepen kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame. NLZIET abonnees kunnen nu nog meer uitzendingen tot zeven dagen terugkijken én teruggaan naar het begin als het programma al begonnen is. Je kunt nu echt online tv-kijken waar en wanneer het jou uitkomt!

 

Nieuwe huisstijl

Begin deze zomer hebben wij een onderzoek gedaan onder de abonnees uit het NLZIET Testteam. Wij hebben gevraagd welk logo zij het beste bij NLZIET zouden vinden passen. De meerderheid koost voor het zwart met roze logo. De lancering van NLZIET met live tv gaat gepaard met een nieuwe look en feel. NLZIET staat voor televisiekijken voor de nieuwe generatie, dit willen wij ook uitstralen met ons nieuwe logo. Sinds de start van NLZIET in 2014 hebben wij continue gewerkt aan het verbeteren van de dienst. De verbeterde functies en het uitgebreide aanbod zijn een grote stap, die onderstreept wordt door het nieuwe design. Wij moesten in het begin even wennen, maar we hopen dat jij straks net zo enthousiast bent als wij.

 

Televisiekijken op de PlayStation 4

Nog een leuk nieuwtje is dat NLZIET niet alleen te gebruiken is via de webbrowser en de apps voor Smart TV, iOS en Android. Binnenkort zal PlayStation 4 aan dit rijtje worden toegevoegd!

  • Kijk live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt!
  • Met één NLZIET-abonnement kun je op twee schermen tegelijk programma's kijken.
  • Je zit nergens aan vast: de eerste maand mag je gratis proberen en opzeggen doe je eenvoudig via je account.